הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החזקת המוט בסקוואט

Spartacus

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
1
31
0
1) ברוב התחרויות אני רואה אנשים מחזיקים את המוט בצורה רחבה הרבה יותר ממה שממליצים פה בפורום.

2) ראיתי גם שהם מחזיקים את המוט עם מפרקים מקופלים ובהונות כלפי פנים ולא כלפי חוץ כמו רוב הפורום.

מה הסיבה לכך?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חוץ מציוד בתחרויות עושים הכל כדי לקצר טווחי תנועה, בסקוואט לדוגמא עומדים הרבה יותר רחב מאימונים כדי לקצר את טווח התנועה.

מתחרויות אסור לקחת עצות טכניקה, כי אפילו אם תראה מתחרים מסויימים, הצורה שהם מרימים בתחרות והצורה שבמכון שונים לגמרי.

חוץ מזה ככל שיש לך יותר שרירים בגב אתה יכול להחזיק את המוט יותר רחב(אתה צריך לכווץ פחו תאת הגב כדי שיהיה לך בסיס למוט).

בתחרויות בלחיצת חזה, המוט נוגע להם בבטן ולא בחזה, זה אומר שזה טוב?
הטכניקה שונה לגמריי עם ציוד

• פותח/ת השרשור
חוץ מציוד בתחרויות עושים הכל כדי לקצר טווחי תנועה, בסקוואט לדוגמא עומדים הרבה יותר רחב מאימונים כדי לקצר את טווח התנועה.

מתחרויות אסור לקחת עצות טכניקה, כי אפילו אם תראה מתחרים מסויימים, הצורה שהם מרימים בתחרות והצורה שבמכון שונים לגמרי.

חוץ מזה ככל שיש לך יותר שרירים בגב אתה יכול להחזיק את המוט יותר רחב(אתה צריך לכווץ פחו תאת הגב כדי שיהיה לך בסיס למוט).

אם תשים לב, שאלתי ספציפית על האחיזה שלהם בסקוואט ולא על טווח התנועה שלהם.

זה שיש למישהו יותר שרירים בגב והוא צריך לכווץ את הגב פחות לא נותן לי סיבה מספיקה למה צריך להחזיק אותו עם אחיזה כזאת ולא כמו שריפ מלמד.

האנשים שמחזיקים הרבה יותר רחב הם גם הרבה יותר גדולים ממך. תעשה אחד ועוד אחד.

• פותח/ת השרשור
האנשים שמחזיקים הרבה יותר רחב הם גם הרבה יותר גדולים ממך. תעשה אחד ועוד אחד.

אתה לא מכיר אותי, לכן התשובה שלך לא רלוונטית.
אנשים גדולים ככל שיהיו, עדיין יכולים להצר את האחיזה, ואין סיבה גם לקפל מפרקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית