עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור למה חשבת שהפלטות אמתיות ? נו באמת
וזה משנה כי כאשר ששני אלה יגיעו לאותה רמה של משקל גוף וגיל(ותק אימונים) ואולי גם חומרים
לאנשים שאתה משווה האחים היו רוב הסכוים חזקים יותר
תראה צ'ן הוסיף 4 קילו לגוף בחודש+האחרון וזה נתן לו 20 קילו דדליפט מה יקרה על משקל גוף 100
בסדר כתבתי כמעט (והינה אני מוסיף) ,בהשווה גיל ומשקל גוף. שתבין יותר טוב
ובונה אתה מגיב מהר ..חלס לחפור
לדעתי הם לא יאכזבוו !כל עוד ישאר להם גב עד אזהשאלה מה יקרה שההתקדמות הליניארית תפסק, כשאתה על הגל ההתקדמות מהירה
אוליאולי הוא גם יותר חזק מכל האנשים עם אותו צבע עיניים בפורום?
לדעתי הם לא יאכזבוו !כל עוד ישאר להם גב עד אז
אולי
תראה צ'ן הוסיף 4 קילו לגוף בחודש+האחרון וזה נתן לו 20 קילו דדליפט מה יקרה על משקל גוף 100
http://www.ampedtraining.com/2010/strength/defense-roundbacked-deadlifting
קצת על דדליפט עם גב עגול
אם NOVICE צריך לעשות את זה? אם זה בריא? אם זה כדאי וכו' וכו' יש מספיק אנשים סביב הילדים האלה שיכולים ללמד אותם דבר או שניים
בינתיים אני רואה רק HATERS ומעט מדי מחמאות
כל הכבוד על המשקל
קצת על דדליפט עם גב עגול
אם NOVICE צריך לעשות את זה? אם זה בריא? אם זה כדאי וכו' וכו' יש מספיק אנשים סביב הילדים האלה שיכולים ללמד אותם דבר או שניים
כל הכבוד על המשקל
קצת על דדליפט עם גב עגול
כל הכבוד על המשקל
לקרוא אתה יודע אבל להבין אתה לא מבין שום דבר. גם פאוורליפטרים שמושכים עם גב עקום יודעים להחזיק אותו בניגוד לחוסר מודעות מוחלטת לגב שמוצגת כאן בסרטון. הם גם יודעים למשוך עם גב ישר אם צריך, הוא לא.
לא יודע מי זה האנשים האלה ומה הם יכולים ללמד, אבל זה כנראה לא דדליפט.
בינתיים אני רק רואה מפגרים מזיינים את השכל. נמאס.
לקרוא אתה יודע אבל להבין אתה לא מבין שום דבר. גם פאוורליפטרים שמושכים עם גב עקום יודעים להחזיק אותו בניגוד לחוסר מודעות מוחלטת לגב שמוצגת כאן בסרטון. הם גם יודעים למשוך עם גב ישר אם צריך, הוא לא.
לא יודע מי זה האנשים האלה ומה הם יכולים ללמד, אבל זה כנראה לא דדליפט.
בינתיים אני רק רואה מפגרים מזיינים את השכל. נמאס.
תקרא את שורה שניה-שלישית שלי לפני שאתה טוען שיש לי הבנה של ילד בן 5...
מזל רק שיש כמה אנשים לא מפגרים כמוך שיכולים ללמד את השאר ולהשרות על כולם מחוכמתם וזיו שכלם.
איזה גישה:bad:
אתה באמת לא מצליח לראות שבדדליפט 220 הוא אפילו לא מתאמץ להכנס לסטאפ נכון ופשוט מושך בראבק? 😣תקרא את שורה שניה-שלישית שלי לפני שאתה טוען שיש לי הבנה של ילד בן 5...
מזל רק שיש כמה אנשים לא מפגרים כמוך שיכולים ללמד את השאר ולהשרות על כולם מחוכמתם וזיו שכלם.
איזה גישה:bad:
הנה, זה מה שכתבת:
"אם NOVICE צריך לעשות את זה? אם זה בריא? אם זה כדאי וכו' וכו' יש מספיק אנשים סביב הילדים האלה שיכולים ללמד אותם דבר או שניים"
זה משפט בכלל? איפה האנשים האלה שיכולים ללמד אותם?
תשאל את טוקסי איפה הם מתאמנים, מי הבעלים ומי עוד מתאמן שם... יש שם גם מתחרים לשעבר, ואם אני לא טועה הבעלים גם PL לשעבר או WL
תשאל את טוקסי איפה הם מתאמנים, מי הבעלים ומי עוד מתאמן שם... יש שם גם מתחרים לשעבר, ואם אני לא טועה הבעלים גם PL לשעבר או WL
נתתי לך בטעות מוניטין חיובי במקום שלילי. בלי קשר ליכולת הסקת המסקנות הדפוקה שלך, תלמד להתנסח.