הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מפלצות צעירות ומפחידות... חן מדדלפט 220 לחמישייה ושי 150 לחמישייה

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT

מפלצות חיות אצלי בבית

אגב.. שי כבר הרים 155 ל 5.. ו 157.5 ל 3
שי שוקל בסביבות ה 80

לגבי הפס-קול... תאשימו את חן

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ברור למה חשבת שהפלטות אמתיות ? נו באמת

וזה משנה כי כאשר ששני אלה יגיעו לאותה רמה של משקל גוף וגיל(ותק אימונים) ואולי גם חומרים
לאנשים שאתה משווה האחים היו רוב הסכוים חזקים יותר

תראה צ'ן הוסיף 4 קילו לגוף בחודש+האחרון וזה נתן לו 20 קילו דדליפט מה יקרה על משקל גוף 100

השאלה מה יקרה שההתקדמות הליניארית תפסק, כשאתה על הגל ההתקדמות מהירה

משקלים מצויינים כל הכבוד.
אבל נדהמתי לגלות שאני מסוגל להרים ב30% יותר מהמשקל האמיתי שלי עם גב עגול,אבל אולי זה רק אני..

http://www.ampedtraining.com/2010/strength/defense-roundbacked-deadlifting
קצת על דדליפט עם גב עגול

אם NOVICE צריך לעשות את זה? אם זה בריא? אם זה כדאי וכו' וכו' יש מספיק אנשים סביב הילדים האלה שיכולים ללמד אותם דבר או שניים
בינתיים אני רואה רק HATERS ומעט מדי מחמאות

כל הכבוד על המשקל

קצת על דדליפט עם גב עגול

אם NOVICE צריך לעשות את זה? אם זה בריא? אם זה כדאי וכו' וכו' יש מספיק אנשים סביב הילדים האלה שיכולים ללמד אותם דבר או שניים

כל הכבוד על המשקל

כנראה שהם רק שכחו ללמד את הילד למשוך כמו שצריך

קצת על דדליפט עם גב עגול

כל הכבוד על המשקל

תזכיר לי מה HATERS בזה שאומרים שהטכניקה זוועתית? וזה שיש אנשים מסביבו זה סבבה, מבחן התוצאה כרגע מדבר בעד עצמו.

קצת על דדליפט עם גב עגול

כל הכבוד על המשקל

לקרוא אתה יודע אבל להבין אתה לא מבין שום דבר. גם פאוורליפטרים שמושכים עם גב עקום יודעים להחזיק אותו בניגוד לחוסר מודעות מוחלטת לגב שמוצגת כאן בסרטון. הם גם יודעים למשוך עם גב ישר אם צריך, הוא לא.

לא יודע מי זה האנשים האלה ומה הם יכולים ללמד, אבל זה כנראה לא דדליפט.

בינתיים אני רק רואה מפגרים מזיינים את השכל. נמאס.

משקלים מופלאים! ועוד לגילאים כאלה, שאפו ענק!

לקרוא אתה יודע אבל להבין אתה לא מבין שום דבר. גם פאוורליפטרים שמושכים עם גב עקום יודעים להחזיק אותו בניגוד לחוסר מודעות מוחלטת לגב שמוצגת כאן בסרטון. הם גם יודעים למשוך עם גב ישר אם צריך, הוא לא.

מה הכוונה בלהחזיק גב? אם הוא עקום זה אומר שלא מחזיקים אותו, לא ?

תקרא את שורה שניה-שלישית שלי לפני שאתה טוען שיש לי הבנה של ילד בן 5...

מזל רק שיש כמה אנשים לא מפגרים כמוך שיכולים ללמד את השאר ולהשרות על כולם מחוכמתם וזיו שכלם.
איזה גישה:bad:

מזל רק שיש כמה אנשים לא מפגרים כמוך שיכולים ללמד את השאר ולהשרות על כולם מחוכמתם וזיו שכלם.

הנה, זה מה שכתבת:

"אם NOVICE צריך לעשות את זה? אם זה בריא? אם זה כדאי וכו' וכו' יש מספיק אנשים סביב הילדים האלה שיכולים ללמד אותם דבר או שניים"

זה משפט בכלל? איפה האנשים האלה שיכולים ללמד אותם?

אתה באמת לא מצליח לראות שבדדליפט 220 הוא אפילו לא מתאמץ להכנס לסטאפ נכון ופשוט מושך בראבק? 😣

הנה, זה מה שכתבת:

"אם NOVICE צריך לעשות את זה? אם זה בריא? אם זה כדאי וכו' וכו' יש מספיק אנשים סביב הילדים האלה שיכולים ללמד אותם דבר או שניים"

זה משפט בכלל? איפה האנשים האלה שיכולים ללמד אותם?

תשאל את טוקסי איפה הם מתאמנים, מי הבעלים ומי עוד מתאמן שם... יש שם גם מתחרים לשעבר, ואם אני לא טועה הבעלים גם PL לשעבר או WL

תשאל את טוקסי איפה הם מתאמנים, מי הבעלים ומי עוד מתאמן שם... יש שם גם מתחרים לשעבר, ואם אני לא טועה הבעלים גם PL לשעבר או WL

וזה עושה אותם צודקים?
חוץ מזה שבכל מכון יש 40 אנשים שיגידו לך ש"לפני 30 שנה דחקתי 220 קילו והיה לי יד 50 על 7 אחוז שומן"

כנראה שהבעלים שם לא היה PL מי יודע מה טוב, שלא לדבר על WL. ואם הוא מושך ככה, זו גם כנראה הסיבה שהוא היה בעבר ואינו כרגע.

לגבי כמה מהמתאמנים האחרים, לא הייתי נותן להם להוציא לי את הכלב הדמיוני שלי לטיול, בטח שלא ללמד את אחי הקטן לעשות דדליפט.

נתתי לך בטעות מוניטין חיובי במקום שלילי. בלי קשר ליכולת הסקת המסקנות הדפוקה שלך, תלמד להתנסח.

נתתי לך בטעות מוניטין חיובי במקום שלילי. בלי קשר ליכולת הסקת המסקנות הדפוקה שלך, תלמד להתנסח.

חחחח וואו הגזמתם אתה רוצה לחפש עוד פאקים בהודעה בת ה3 שורות שרשמתי? יכולת הסקת מסקנות? אתה מכיר אותי או יודע משהו הכי קטן עליי שאתה מרסס שטויות באוויר?
ללא ספק גם יש לי בעיה תחבירית קשה, פיברומיאלגיה שצריכה אבחון פסיכיאטרי ודיסוציאציה כתוצאה מכתיבה בפורומים מלאי דגנרטים:🙁

אני כתבתי את השאלות כהיפותטיות ונתונות לבחירה ע"י המבצע של התרגילים לא נקטתי עמדה לחיוב או שלילה. אם המשפט לא היה מובן, סליחה שלא קראתי 6 פעמים לראות שהוא נכון תחבירית, DEAL WITH IT.

דעתי מחזקת את המאמר שצירפתי(שבו רשום שNOVICE אמור ללמוד למשוך עם גב ישר), לא המלצתי בשום מקום שילדים יתחילו למשוך בראבק עם גב עגול.
כן אמרתי שאף אחד פה לא פרגן ולו במעט לילד בן 16 שמשך 5 פלטות לחזרות.

בקיצור אני לא אגיב פה יותר כדי שלא יתנו עוד הערכות על יכולת הסקת המסקנות או הכישורים האינטלקטואליים שלי, גם ככה שום דבר פרודוקטיבי לא ייצא מהפוסט הזה הלאה חוץ מFLAMING

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית