הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מפלצות צעירות ומפחידות... חן מדדלפט 220 לחמישייה ושי 150 לחמישייה

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT

מפלצות חיות אצלי בבית

אגב.. שי כבר הרים 155 ל 5.. ו 157.5 ל 3
שי שוקל בסביבות ה 80

לגבי הפס-קול... תאשימו את חן

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה כבר נהיה עצוב להסתכל על ילד בן 16 שמושך משקלים כאלו בלי שהוא יודע להחזיק את הגב.

נו מה נסגר עם הגב? למה לשים זין? כל הכבוד על המשקלים עוד לגילאים שלכם וכ'ו אבל תעבדו כמו שצריך. אתם מושכים ככה בכל סרטון שאתה מעלה לכאן.

אני בדרך כלל נמנע מלחזור על אחרים, אבל למרות שהמשקל מרשים מאוד, עושה רושם שחן אפילו לא מנסה להיכנס לסטאפ נורמלי. פעם שעברה כתבת שזו בעית גמישות וש"עובדים על זה", אבל לא נראה שעובדים על זה. לא חבל?

הקטן עובד יפה
הגדול, שים את האגו בצד ותלמד להרים זה פשוט נראה רע, רע זה לא מילה

אני נאלץ להסכים עם כולם.. לדעתי, הקטע הקשה בדדליפט הוא לא דווקא למשוך את המוט אלא לשמור על גב ישר תוך כדי המשיכה. הרי מה כל הקטע של "ללמוד את הטכניקה" שווה אם מרימים כמו מישהו שלא יודע את הטכניקה?

הקטן עובד יפה
הגדול, שים את האגו בצד ותלמד להרים זה פשוט נראה רע, רע זה לא מילה
גם הקטן מרים את התחת לפני שהוא מושך וזה סתם פאק שאפשר לטפל בו נורא בקלות.
משקלים מטורפים אבל בלי ספק דרוש פה תיקון טכניקה ;maeq

פלטות מזויפות !!
מטורף "הגדול" כמעט יותר חזק מכולה פורום הזה
כמה הסקוואט ובנץ של המפלצות ?

פלטות מזויפות !!
מטורף "הגדול" כמעט יותר חזק מכולה פורום הזה
כמה הסקוואט ובנץ של המפלצות ?

בלי להתאמץ יותר מדי אני יכול לחשוב לפחות על 5 אנשים יותר חזקים ממנו. ואני בטוח שיש עוד, עחי. מה שבטוח זה שהוא יותר חזק מ Dikul.

בלי להתאמץ יותר מדי אני יכול לחשוב לפחות על 5 אנשים יותר חזקים ממנו. ואני בטוח שיש עוד, עחי. מה שבטוח זה שהוא יותר חזק מ Dikul.
תן 5 אנשים קרוב לגיל שלו ומשקל גוף שלו שיותר חזקים ממנו
וכן הוא יותר חזק

תן 5 אנשים קרוב לגיל שלו ומשקל גוף שלו שיותר חזקים ממנו
וכן הוא יותר חזק

למה הם צריכים להיות קרובים לגיל שלו או למשקל שלו? כוח זה כוח, עחי. אולי אתה רוצה שיהיה להם גם אותו שם? או אותו צבע עיניים?

ואני שמח שאתה מודה ש dikul משתמש בפלטות מזויפות.

למה הם צריכים להיות קרובים לגיל שלו או למשקל שלו? כוח זה כוח, עחי. אולי אתה רוצה שיהיה להם גם אותו שם? או אותו צבע עיניים?

ואני שמח שאתה מודה ש dikul משתמש בפלטות מזויפות.
ברור למה חשבת שהפלטות אמתיות ? נו באמת

וזה משנה כי כאשר ששני אלה יגיעו לאותה רמה של משקל גוף וגיל(ותק אימונים) ואולי גם חומרים
לאנשים שאתה משווה האחים היו רוב הסכוים חזקים יותר

תראה צ'ן הוסיף 4 קילו לגוף בחודש+האחרון וזה נתן לו 20 קילו דדליפט מה יקרה על משקל גוף 100

ברור למה חשבת שהפלטות אמתיות ? נו באמת

וזה משנה כי כאשר ששני אלה יגיעו לאותה רמה של משקל גוף וגיל(ותק אימונים) ואולי גם חומרים
לאנשים שאתה משווה האחים היו רוב הסכוים חזקים יותר

תראה צ'ן הוסיף 4 קילו לגוף בחודש+האחרון וזה נתן לו 20 קילו דדליפט מה יקרה על משקל גוף 100

מה זה הזיון שכל הזה? אתה אמרת שהוא יותר חזק מכל הפורום. אני אומר שאתה טועה. זה בסדר להודות בטעות, באמת. כמו שהודת לגבי Dikul סוף סוף.

בסדר כתבתי כמעט (והינה אני מוסיף) ,בהשווה גיל ומשקל גוף. שתבין יותר טוב
ובונה אתה מגיב מהר ..חלס לחפור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית