הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חלבון מי גבינה

• פותח/ת השרשור nir69
  • פורסם בתאריך

nir69

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
היי ,
אני מתאמן משהו כמו חודשיים , והנני רוצה להתחיל להשתמש בחלבון מי גבינה בכדי לראות תוצאות , אנני אוכל מספיק ביום יום מפני שאני לאחר 8 חודשים דיאטה של יותר מ 32 קילו ואיפה שהוא בראש נדפק משהו, אני מפחד לעלות במשקל.

אני יודע שהחלבון הוא תוסף ואינו תחליף לאוכל, אך זה משהו שיכול להעניק לי כמות רצינית של חלבון שהשריר צריך.

שאלתי כמה אנשים במכון שלי ,במה בדיוק להשתמש, איזה חברה? כמה כסף להשקיע? כל אחד אמר לי משהו אחר.

בבקשה מישהו יכול להמליץ לי על משהו אפקטיבי שנותן תוצאות במחיר סביר וכמה שפחות קלוריות בכדי לא לעלות במשקל ובטח שלא יהיה עם סוכר! אני מתכון לשתות את השייק על בסיס מים בלבד.

נ.ב אחד המאמנים במכון הציע לי אבקה של
Syntrax שמכילה 74 מנות - ב 320 שקל.

האם החברה איכותית ומספיקה בשבילי ? המחיר סביר?

אנני יודע בדיוק איזה דגם .

תודה ענקית לעוזרים מראש

אבקת חלבון זה תוסף תזונה,אם אתה לא יכול להגיע לכמות החלבונים הנדרשת ליום, מאוכל רגיל אז אבקת חלבון יכולה לעזור לך להגיע לכמות הנדרשת.
כדי לעלות במסת שריר אתה צריך לעלות במשקל.
אז בשבילך,אבקת חלבון תיהיה בזבוז כסף.

Syntrax זו חברה לא מוכרת בעולם, בארץ מפמפמים אותה כי היא נמכרת ברשת "ידועה" ולכן ימליצו לך עליה ועוד במחיר גבוהה יחסית למתחרים עם המותגים הידועים בעולם.
בכל מקרה, אני לא חושב שאבקת חלבון מתאימה לך בכלל, אתה צריך ללמוד קצת על תזונה בכדי לרכוש את התוסף ולדעת למי הוא מתאים ולמה הוא מתאים. קודם כל אין בעיה עם סוכר וזה שאתה לא רוצה לעלות במשקל אומר שאתה רוצה להשאר במשקלך הנוכחי (ז"א לא לעלות במסת השריר ולא לרדת במסת השומן) - ולכך לא נדרש לקחת אבקת חלבון. אפשר לשמור על מסת השריר מ 1.2-1.5 גרם חלבון לק"ג משקל = אם אתה שוקל 80 ק"ג תצטרך 96-120 גרם חלבון לכל היותר. במזונות זה:
1 קטוג'
150 גרם חזה עוף
1 טונה
5 חתיכות פסטרמה
(כדי להגיע ל 100 גרם חלבון תוריד את ה טונה או הקוטג').

ממליץ לקרוא את המאמרים הבאים:
http://www.kilogram.co.il/63/אבקות-חלבון-תוספי-תזונה-ומה-שבינהם/

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

אפקטיביות המוצרים יבואו עם הרצינות שלך.
אתה קובע האם התוספים יהפכו לאפקטיבים וישפיעו עלייך יחד עם התזונה שתאכל,אם תזלזל בארוחות ותיקח תוספי מזון אל תצפה שתהפוך לשוורצנגר ותגדיל את מסת השריר עם תזונה לקויה.
לכל חברה המעלות שלה באתר יש לך הנחה על המוצרים של אינטראקטיב שממילא זולים בארץ ואיכותם לא פחות טובה מהמתחרים האחרים.
ההנחה על מוצרי אינטראקטיב ניתנת למימוש בכל חנות תוספים בארץ העובדת ישירות עם היבואן.

למה סיטרקס אם יש לך אינטראקטיב מהאתר ועוד ב10 אחוז הנחה עם אפילו יותר מנות אם אני לא טועה

כי יש לי סינטרקס איזולייט וזה פשוט גוש אבקה שלא מתערבב לעולם. אבל אני מתכוון לעולם. בחיים. אף פעם.
או שזה הופך לקצף. האבקה הגרועה ביותר שהייתה לי.
לפחות האייזולייט. לא ניסיתי את השאר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית