הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סוג אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור nir69
  • פורסם בתאריך

nir69

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום לכולם,
שמי ניר התחלתי להתאמן לפני כחודש וחצי אחרי דיאטה של שבעה וחצי חודשים בה הורדתי יותר מ32 קילו.
בשבועיים הראשונים עשיתי תוכנית אימון מכשירים בלבד ולפני כחודש התחלתי תוכנית A-B
אנני מקבל מספיק חלבון מהאוכל שאני אוכל ולכן אני חושב להתחיל להשתמש בחלבון מי גבינה.

המאמן המליץ לי על סיינטרקס, לאחר חיפוש באינטרנט ראיתי שהרבה אנשים אומרים שאין כלכך הבדל בין החברות והמחיר הוא זה שקובע,
ישנם חברות גדולות כמו צמפיון,ISS,אינטראקטיב,ועוד.

אבל יש אבקה שראיתי שהיא ממש מומלצת
Dymatize Elite

ראיתי שיש שתי סוגים אחד :
Dymatize Elite - מחיר נע בין 320-360

והשני :

Dymatize iso-100 מחיר נע בין 420-460

רציתי לדעת האם אלה אבקות אפקטיביות ובלי סוכר ושומן מיותר?
האם שווה להשקיע 400+ על אבקה או "שהעילית" מספיקה?

אם יש לכם המלצות על אבקות אחרות ? אשמח לשמוע.

תודה רבה לכל העוזרים מראש

מה המטרה שלך?
יש לך 10% הנחה של אינטראקטיב ויש ביקורת טובה עליה אז למה לא? ( ואני לא ניסיתי אותה)

אני מניח שבעלית אתה מתכוון לאייזולט. אם זה המצב אני ממש לא רואה סיבה למתאמן מתחיל לרכוש אייזולט במחיר מופקע רק בשביל תוספת של גרמים בודדים בחלבון. במילא אתה בתפריט מאוזן ול1-2 גרמים של פחמימה או שומן אין כל השפעה על התפריט היומי של מתאמן ממוצע.

דיימטייז נחשבים טובים מאוד, אבל יקרים. יש לך הנחה בפורום על המוצרים של אינטראקטיב אם אתה מעוניין. אני ניסיתי את השוקולד שלהם והוא אחלה (למרות שלמען האמת כרגע אני עם דיימטייז רק מסיבות נוחיות)

בהצלחה וכל הכבוד על הירידה במשקל - תשמור על התוצאות.

אני אנסה לעשות סדר: אתה שואל על דמטייז שכשלעצמה היא חברה מצויינת.

ההבדל במחירים נוסע מכך שהאייזולט מעט יותר "טהורה" ומכילה מעט יותר חלבון ופחות פחמימה לסקופ.
בגדול ההמלצה למי שלא צריך אייזולט היא לקחת את המי גבינה הרגיל.

בלי שום קשר, יש לך הנחה של 10% על מוצרי אינטראקטיב בתור חבר בפורום, גם לאינטאקטיב יש חלבון מי גבינה וחלבון אייזולט, ושניהם יוצאים יותר זולים עם הנחת פורום.

השיקול הוא שלך.

בהצלחה וברוך הבא 😃

יש לך את האינטראקטיב שהמחיר שלה זול ועם ההנחה של הפורום אתה מקבל מחיר יותר זול.
לאינטראקטיב יש 2 אבקות חלבון בארץ באיכות מעולה אחת חלבון מי גבינה סטנדרטית שהמחיר שלה אחרי הנחת הפורום 270 בלבד עם 25 גרם חלבון במנה ו2.5 גרם פחמימה למנה בלבד.
ויש את אבקת החלבון ISO WHEY האיכותית דלה בלקטוז,גרם של פחמימה,100%איזולייט!.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית