ייעוץ נובה פראם איך החברה ?

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
הציעו לי לקחת דקה של החברה הזאת, רציתי לדעת אם נחשבת כחברה איכותית?

אני מיתכונן לתחרות עם החומרים האלה פרופ טרן קצר ומסטרון עובד מצויין .
אני ממליץ מאוד על טרן שלהם !

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא נובה פראם זה בויאל. אבל הבנתי שהחברה הזאת לא הכי מומלצת וגם לא בלקן. אז נשאר לנו רק פארמהקום.

לא נובה פראם זה בויאל. אבל הבנתי שהחברה הזאת לא הכי מומלצת וגם לא בלקן. אז נשאר לנו רק פארמהקום.

נובהפארם חברה מומלצת בחום יש להם ליין מצויין ואיכותי חומר לא כואב ועובד מצויין. אני לא יודע מאיפה אתה מקבל את המידע שלך אבל אני מציע שתעדכן. חומר שלא נופל ואיפלו עולה על כל UG אחר שניסיתי וזה כולל פארמהקום

לא יודע איך אנשים מלכלכים על החברה הזאת ...לפי דעתי UG הכי טוב שהיה עד היום חומרים פצצתיים מנסיון ולגבי הדקה שלהם עובד סופר עובד כל החברה שלי לוקחים נובה והתוצאות מרשימות....חומרים פגז באחריות.

---------- התגובה התווספה ב 12:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:53 ----------

כל מי שאומר לך לא לגעת יש לו אינטרס למכור לך תזבל שלו....בלקן ונובה חומרים מצוינים שלא יבלבלו לך תמוח יש את טייגר שהוא מעולה אבל לא מצדיק את המחיר שלו בכסף הזה עדיף רפואי

• פותח/ת השרשור
נובהפארם חברה מומלצת בחום יש להם ליין מצויין ואיכותי חומר לא כואב ועובד מצויין. אני לא יודע מאיפה אתה מקבל את המידע שלך אבל אני מציע שתעדכן. חומר שלא נופל ואיפלו עולה על כל UG אחר שניסיתי וזה כולל פארמהקום

לפי המידע שיש לי הבנתי שהוא מיוצר בארץ, והאיכות שלו זהה לסיירוקס. אז אתה ממליץ עליו יותר מפארמה קום ?

לפי המידע שיש לי הבנתי שהוא מיוצר בארץ, והאיכות שלו זהה לסיירוקס. אז אתה ממליץ עליו יותר מפארמה קום ?
תלוי מי אמר לך שהוא מיוצר בארץ ..זה שליכלך ואמר לך לא לגעת?
אחי תתחיל סייקל של נובה ואם לא תהיה מרוצה אני יממן לך GH לחצי שנה מתנה
אני לר יודע עם מי אתה מתעסק שמוכר לך תלוקשים האלה

---------- התגובה התווספה ב 14:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:43 ----------

אל תתפוס אותי במילה אבל אני ינסה לצלם בחור שלוקח דקה שלהם בשבוע 6 תוצאות מעולות

נובה פארם מיוצר בגרמניה בכלל, עדי תקן אותי עם אני טועה
חוץ מסירוקס של סטאס שום דבר אחר לא מיוצר בארץ, ובטח שלא נובה פארם
תתערגן כבר על מקור אמין עם מוניטין טוב ,יחסוך לך הרבה כאבי ראש,

• פותח/ת השרשור
בדקתי עוד קצת את העניין, אכן אותו אחד סתם דיבר באוויר.. בסדר, אני ילך על הדקה שלהם וזהו תודה.

---------- התגובה התווספה ב 15:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:02 ----------

נובה פארם מיוצר בגרמניה בכלל, עדי תקן אותי עם אני טועה
חוץ מסירוקס של סטאס שום דבר אחר לא מיוצר בארץ, ובטח שלא נובה פארם
תתערגן כבר על מקור אמין עם מוניטין טוב ,יחסוך לך הרבה כאבי ראש,
חח כן, ראיתי על הויאל בתמונה שרשום גרמניה. אכן הסיירוקס שמיוצר בארץ שווה לתחת.

• פותח/ת השרשור

---------- התגובה התווספה ב 14:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:43 ----------

אל תתפוס אותי במילה אבל אני ינסה לצלם בחור שלוקח דקה שלהם בשבוע 6 תוצאות מעולות

כמה קילו עלה הבחור עד עכשיו ?

---------- התגובה התווספה ב 15:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:05 ----------

בנדה,נובה פארם מישה מערבב בדירה בבת ים. סמוך עלי
אני אקח את הסיכון.. מקס אם לא יהיה טוב אני החליף באמצע לפארמהקום

כמה קילו עלה הבחור עד עכשיו ?

---------- התגובה התווספה ב 15:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:05 ----------

אני אקח את הסיכון.. מקס אם לא יהיה טוב אני החליף באמצע לפארמהקום
עלה 8 קילו!!
אמרתי לך אם נובה לא עובד פצצה אני מממו לך ביוטרופין לחצי שנה מילה.
ואגב סיירוקס מערבבים בבת ים בדוק.

---------- התגובה התווספה ב 15:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:20 ----------

ועוד דבר שתדע אם הביאו לך חומר עם ריח של אלכוהול בנזיל זרוק אותו לפח כי נובה מעורבב עם שמן שומשום\ענבים

• פותח/ת השרשור
אותו דבר אני יכול להגיד על הזבל של סיירוקס שנמכר בארץ. ובקשר לסיפור של המכונת פקקים, מהבנאדם שאני קונה זה 100 אחוז מקורי.

---------- התגובה התווספה ב 15:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:37 ----------

עלה 8 קילו!!

---------- התגובה התווספה ב 15:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:20 ----------

ועוד דבר שתדע אם הביאו לך חומר עם ריח של אלכוהול בנזיל זרוק אותו לפח כי נובה מעורבב עם שמן שומשום\ענבים

אני קונה מבנאדם אמין, אחד שלא משחק אז אני לא דואג.

---------- התגובה התווספה ב 15:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:38 ----------

עלה 8 קילו!!

8 קילו מדקה לבד, או שהוא לקח עוד חומרים?

אותו דבר אני יכול להגיד על הזבל של סיירוקס שנמכר בארץ. ובקשר לסיפור של המכונת פקקים, מהבנאדם שאני קונה זה 100 אחוז מקורי.

---------- התגובה התווספה ב 15:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:37 ----------

---------- התגובה התווספה ב 15:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:38 ----------

8 קילו מדקה לבד, או שהוא לקח עוד חומרים?
הוא על סוס+דקה של נובה פארם

---------- התגובה התווספה ב 16:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:32 ----------

תזכרו את הפוסט הזה. עוד מעט זה יהיה בחדשות:sarcastic:
נו ברור שתייחצ"ן את סיירוקס
מה תגיד שנובה טוב? אנטון סבבה נובה מיוצר בבת ים ..לקחתי סיירוקס ולקחתי נובה. נובה היה הרבה יותר טוב עבד פצצה ולא כאב בזריקה לעומת סיירוקס שחוץ מהסוסטנון שלהם הכל שווה לתחת!!
חבר שלי לקח וינסטרול בכדורים של סיירוקס החום שלו הגיע ל39.4 אז חלאס סיירוקס זה שוק אחי

• פותח/ת השרשור
הוא על סוס+דקה של נובה פארם

---------- התגובה התווספה ב 16:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:32 ----------

נו ברור שתייחצ"ן את סיירוקס
מה תגיד שנובה טוב? אנטון סבבה נובה מיוצר בבת ים ..לקחתי סיירוקס ולקחתי נובה. נובה היה הרבה יותר טוב עבד פצצה ולא כאב בזריקה לעומת סיירוקס שחוץ מהסוסטנון שלהם הכל שווה לתחת!!
חבר שלי לקח וינסטרול בכדורים של סיירוקס החום שלו הגיע ל39.4 אז חלאס סיירוקס זה שוק אחי

עליה יפה!.. אני גם ניסתי סיירוקס, פעמיים. בקושי יש חומר פעיל ואם בכלל.. ננסה את נובה, נראה איך נתרשם 🤘

בנדה,נובה פארם מישה מערבב בדירה בבת ים. סמוך עלי
חחח ופארמהקום מעורבב בדירה בבנקוק (דירה במקרה הטוב) סיירוקס כולנו יודעים. אחי אני יודע שיש לך אינטרס פה עזוב בוא לא נכנס לזה כי הפורום זה לא המקום המתאים.

אני מבקש מכולם לשמור על דיון נקי מאינטרסים בבקשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית