עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נובה פראם זה בויאל. אבל הבנתי שהחברה הזאת לא הכי מומלצת וגם לא בלקן. אז נשאר לנו רק פארמהקום.
כל מי שאומר לך לא לגעת יש לו אינטרס למכור לך תזבל שלו....בלקן ונובה חומרים מצוינים שלא יבלבלו לך תמוח יש את טייגר שהוא מעולה אבל לא מצדיק את המחיר שלו בכסף הזה עדיף רפואילא נובה פראם זה בויאל. אבל הבנתי שהחברה הזאת לא הכי מומלצת וגם לא בלקן. אז נשאר לנו רק פארמהקום.
נובהפארם חברה מומלצת בחום יש להם ליין מצויין ואיכותי חומר לא כואב ועובד מצויין. אני לא יודע מאיפה אתה מקבל את המידע שלך אבל אני מציע שתעדכן. חומר שלא נופל ואיפלו עולה על כל UG אחר שניסיתי וזה כולל פארמהקום
תלוי מי אמר לך שהוא מיוצר בארץ ..זה שליכלך ואמר לך לא לגעת?לפי המידע שיש לי הבנתי שהוא מיוצר בארץ, והאיכות שלו זהה לסיירוקס. אז אתה ממליץ עליו יותר מפארמה קום ?
אל תתפוס אותי במילה אבל אני ינסה לצלם בחור שלוקח דקה שלהם בשבוע 6 תוצאות מעולותתלוי מי אמר לך שהוא מיוצר בארץ ..זה שליכלך ואמר לך לא לגעת?
אחי תתחיל סייקל של נובה ואם לא תהיה מרוצה אני יממן לך GH לחצי שנה מתנה
אני לר יודע עם מי אתה מתעסק שמוכר לך תלוקשים האלה
חח כן, ראיתי על הויאל בתמונה שרשום גרמניה. אכן הסיירוקס שמיוצר בארץ שווה לתחת.נובה פארם מיוצר בגרמניה בכלל, עדי תקן אותי עם אני טועה
חוץ מסירוקס של סטאס שום דבר אחר לא מיוצר בארץ, ובטח שלא נובה פארם
תתערגן כבר על מקור אמין עם מוניטין טוב ,יחסוך לך הרבה כאבי ראש,
תלוי מי אמר לך שהוא מיוצר בארץ ..זה שליכלך ואמר לך לא לגעת?
אחי תתחיל סייקל של נובה ואם לא תהיה מרוצה אני יממן לך GH לחצי שנה מתנה
אני לר יודע עם מי אתה מתעסק שמוכר לך תלוקשים האלה
---------- התגובה התווספה ב 14:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:43 ----------
אל תתפוס אותי במילה אבל אני ינסה לצלם בחור שלוקח דקה שלהם בשבוע 6 תוצאות מעולות
אני אקח את הסיכון.. מקס אם לא יהיה טוב אני החליף באמצע לפארמהקוםבנדה,נובה פארם מישה מערבב בדירה בבת ים. סמוך עלי
עלה 8 קילו!!כמה קילו עלה הבחור עד עכשיו ?
---------- התגובה התווספה ב 15:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:05 ----------
אני אקח את הסיכון.. מקס אם לא יהיה טוב אני החליף באמצע לפארמהקום
בנדה,נובה פארם מישה מערבב בדירה בבת ים. סמוך עלי
עלה 8 קילו!!
אמרתי לך אם נובה לא עובד פצצה אני מממו לך ביוטרופין לחצי שנה מילה.
ואגב סיירוקס מערבבים בבת ים בדוק.
---------- התגובה התווספה ב 15:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:20 ----------
ועוד דבר שתדע אם הביאו לך חומר עם ריח של אלכוהול בנזיל זרוק אותו לפח כי נובה מעורבב עם שמן שומשום\ענבים
עלה 8 קילו!!
אמרתי לך אם נובה לא עובד פצצה אני מממו לך ביוטרופין לחצי שנה מילה.
ואגב סיירוקס מערבבים בבת ים בדוק.
---------- התגובה התווספה ב 15:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:20 ----------
ועוד דבר שתדע אם הביאו לך חומר עם ריח של אלכוהול בנזיל זרוק אותו לפח כי נובה מעורבב עם שמן שומשום\ענבים
הוא על סוס+דקה של נובה פארםאותו דבר אני יכול להגיד על הזבל של סיירוקס שנמכר בארץ. ובקשר לסיפור של המכונת פקקים, מהבנאדם שאני קונה זה 100 אחוז מקורי.
---------- התגובה התווספה ב 15:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:37 ----------
אני קונה מבנאדם אמין, אחד שלא משחק אז אני לא דואג.
---------- התגובה התווספה ב 15:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:38 ----------
אני קונה מבנאדם אמין, אחד שלא משחק אז אני לא דואג.
8 קילו מדקה לבד, או שהוא לקח עוד חומרים?
נו ברור שתייחצ"ן את סיירוקסתזכרו את הפוסט הזה. עוד מעט זה יהיה בחדשות:sarcastic:
הוא על סוס+דקה של נובה פארם
---------- התגובה התווספה ב 16:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:32 ----------
נו ברור שתייחצ"ן את סיירוקס
מה תגיד שנובה טוב? אנטון סבבה נובה מיוצר בבת ים ..לקחתי סיירוקס ולקחתי נובה. נובה היה הרבה יותר טוב עבד פצצה ולא כאב בזריקה לעומת סיירוקס שחוץ מהסוסטנון שלהם הכל שווה לתחת!!
חבר שלי לקח וינסטרול בכדורים של סיירוקס החום שלו הגיע ל39.4 אז חלאס סיירוקס זה שוק אחי
חחח ופארמהקום מעורבב בדירה בבנקוק (דירה במקרה הטוב) סיירוקס כולנו יודעים. אחי אני יודע שיש לך אינטרס פה עזוב בוא לא נכנס לזה כי הפורום זה לא המקום המתאים.בנדה,נובה פארם מישה מערבב בדירה בבת ים. סמוך עלי