הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחרי כמעט 5 חודשים של מאסה... ו10 קילו יותר

• פותח/ת השרשור Berk0
  • פורסם בתאריך

Berk0

משתמש מתחיל
192
0
נק' מוניטין:
131
192
0
בן 19
1.84
משקל כמעט 100 קילו..

אחוז שומן 20-18..

מה קרה ב5 חודשים האלה, הגב והחזה, ידיים כתפיים רגליים, הכול תפס צורה, תפס נפח משקלי עבודה עלו, פעם ראשונה ששמת לב שמשהו אשכרה קורה וזז, הכול משתנה מתי שמתחילים להאתמן בקביעות ולתת כול אימון 110 אחוז, ישנים 8 שעות ואוכלים 180 גרם חלבון ביום.

תמונה זריזה של לפני 5 חודשים
my.php

http://img149.imageshack.us/my.php?image=88kgfronttd5.jpg

ותמונה מאתמול
my.php

http://img149.imageshack.us/my.php?image=mass1zz5.jpg

ועוד אחת של היד
my.php

http://img149.imageshack.us/my.php?image=mass2ei4.jpg

אני מתגייס לקרבי ב26 למרץ, האם עלי להמשיך מאסה, או שאני פשוט נהיה השמן שאינו ישן? לחטב, להמשיך? דעות חברֱה?

• פותח/ת השרשור
שוקל כעת 99-100 קילו, שקלתי לפני 5 חודשים סביב ה88-90 קילו.

היקפים יש לי רק יד שהוא 40 ס''מ קר. לפני היה 37.

כושר על הפנים, בונה על הטירונות שתבנה לי כושר אירובי (הולך לקרבי) גם יעשה חיטוב על הדרך.

מה אתם אומרים מפה להמשיך מאסה עוד חודשיים, ואז להתגייס עם מספיק חטיפי חלבון והמון אירובי יהיה טוב?

א. כל הכבוד על העלייה.
ב. עדיף שתבוא עם כושר בסיסי לטירונות כי אחרת יהיה לך מאוד קשה.
ג. מה הקשר לחטיפי חלבון בקרבי?
ד. שכחתי אתה בכלל נ"מ זה סוג של ג'ובניק 🙄😘

• פותח/ת השרשור
איך אפשר להכנס לאימוני כושר שאני עושה 3 פעמים בשבוע סקוואט ופעמיים בשבוע דד ליפט ועולה במשקלים בין אימון לאימון?

חטיפי חלבון זה להשלים חלבון, כי אני רגיל לאכול 180-160 גרם חלבון ביום, דבר שאני בספק אם בתפריט הצה''לי אני יגיע ל30 גרם ביום בלחץ..

ופאניק לפחות יש בבסיסי חיל אוויר אחלה מכונים שלא כמו אצל הירוקים נאחוי

חחחחחחחחחחחחחחחח אתה חי בסרט נשמה
תשמור לעצמך את ההודעה הזאת במועדפים ותחזור אליה עוד חצי שנה 😆😆

אין כמו חיל האוויר (לפחות עד כמה שאני יודע) בכל הנוגע לציוד כושר ואוכל 😛.

אייל גדלת מאז שהתראנו:D
אתה יותר מ184 חחח אני זוכר שהיית הרבה יותר גבוהה ממני חחח
סה"כ לדעתי תמשיך לעשות מה שאתה עושה כרגע רק תוסיף קצת אירובי
גם ככה בצבא אנחנו הולכים להיות שחיפים:(

• פותח/ת השרשור
אייל מת עליך 😃

בעזרת השם מתשחררים מרביצים סייקל gh ביחד.

לא מבין איך לא אכפת לכם להראות שמנים.

לפי התמונות הקשר בינך לבין פיתוח גוף נראה מקרי בהחלט ולא משנה כמה עלית במשקלים.

ואני מדגיש שאני מדבר על התמונות ועל המראה של הגוף, לא על שום דבר מעבר.

אנשים שמביאים פה תגובות, אין להגיב בציניות או בכל דבר שקשור לכך, אם יש לכם תגובה תביאו תגובה בונה אני לא רוצה להמשיך למחוק פה תגובות.

• פותח/ת השרשור
לא מבין איך לא אכפת לכם להראות שמנים.

לפי התמונות הקשר בינך לבין פיתוח גוף נראה מקרי בהחלט ולא משנה כמה עלית במשקלים.

ואני מדגיש שאני מדבר על התמונות ועל המראה של הגוף, לא על שום דבר מעבר.

אני מת על אנשים כמוך, תן לי לנחש אתה מהאלה שכול בוקר מפחדים שאחד הוורידים יתחיל להסתתר?

יש תקופת עלייה במשקל, כלומר לא עולים רק בשריר, אלה גם בשומן ובנוזלים, ובהתחשב בזה שאני גם כבר חודשיים מעמיס 10 גרם קריאטין מונו כול בוקר, וטוחן סביבות ה4-4.5 אלף קלוריות ביום.. שהרבה מהם זה פחממות, מן הסתם שתיהיה צבירת נוזלים, ועליה בשומן היא משהו בלתי נמנע.

לכן כן אני מודה לזה שאיבדתי מהממראה החטוב יותר שהיה לפני המאסה, כן לא שאז ההיתי חטוב 8 אחוז שומן אבל ההיתי על סביבות ה13-12 ויחסית יבש אז נראתי פחות מנופח, אבל הכול ידוע מראש ונלקח בחשבון.

להפך אני מאמין שאדם צריך לדעת למה לצפות ולקחת את זה בחשבון ולא לפחד להכנס למאסה, אין הגיון כול בלעבוד כמו כוסית על ההליכון כול היום ולעלות חצי קילו שריר בשנה.

נערך לאחרונה:
אני מת על אנשים כמוך, תן לי לנחש אתה מהאלה שכול בוקר מפחדים שאחד הוורידים יתחיל להסתתר?

יש תקופת עלייה במשקל, כלומר לא עולים רק בשריר, אלה גם בשומן ובנוזלים, ובהתחשב בזה שאני גם כבר חודשיים מעמיס 10 גרם קריאטין מונו כול בוקר, וטוחן סביבות ה4-4.5 אלף קלוריות ביום.. שהרבה מהם זה פחממות, מן הסתם שתיהיה צבירת נוזלים, ועליה בשומן היא משהו בלתי נמנע.

לכן כן אני מודה לזה שאיבדתי מהממראה החטוב יותר שהיה לפני המאסה, כן לא שאז ההיתי חטוב 8 אחוז שומן אבל ההיתי על סביבות ה13-12 ויחסית יבש אז נראתי פחות מנופח, אבל הכול ידוע מראש ונלקח בחשבון.

להפך אני מאמין שאדם צריך לדעת למה לצפות ולקחת את זה בחשבון ולא לפחד להכנס למאסה, אין הגיון כול בלעבוד כמו כוסית על ההליכון כול היום ולעלות חצי קילו שריר בשנה.

במיוחד כשאתה צעיר, וכל ההורמונים הנכונים נמצאים בכמויות. הירודה אמורה להיות די קלה.
ואני מצטרף לממליצים על שיפור כושר אירובי לפני הליכה לטירונות. משפר מאד איכות חיים. תתחיל חודש לפני הגיוס, יספיק כדי להגיע במצב טוב יותר מ90% מהמתגייסים.

• פותח/ת השרשור
יש המלצה כיצד לשפר את הכושר הגופני, כי עכשיו אני די בטטה שלא יכולה לרוץ יותר מ2 דקות רצוף.

יש המלצה כיצד לשפר את הכושר הגופני, כי עכשיו אני די בטטה שלא יכולה לרוץ יותר מ2 דקות רצוף.

עדיף לך להשתפר בתנאים שלך מאשר להגיע לטירונות ולסבול מזה שהכושר קשה בנוסף לכל שאר החרא שתסבול ממנו.
תתחיל לרוץ. מרחקים שונים, עצימות שונה, בוקר ערב, פשוט תגוון ותדאג שתמיד העצימות יחסית גבוה בשבילך. הייתי גם עובד על סיבולת במצב 2 ומתח (אם דברים לא השתנו מאז שאני הייתי בצבא).

• פותח/ת השרשור
דווקא הסיבולת למצב 2 אצלי אין בעיה הטרייספיס והחזה יכול להשאר ככה שעות

כל הכבוד עשית עלייה יפה מאוד, להמשיך את המאסה מהנקודה הנוכחית לא יהיה חכם כלכך מהסיבה שאתה על אחוז שומן גבולי שמפה העלייה היא יותר לטובת השומן ובאחוזי שומן גבוהים יותר החיטוב יהיה ארוך יותר מייגע יותר ותשרף יותר מאסת שריר, סיבה נוספת למה להמשיך חיטוב זה בגלל הגיוס עדיף מעכשיו שתכנס לחיטוב עצבני עם דגש חזק על פעילות אירובית על מנת שלא תצטער על כך כשתגיע לטירונות, בהצלחה בחיטוב ובגיוס! 🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית