הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחרי כמעט 5 חודשים של מאסה... ו10 קילו יותר

• פותח/ת השרשור Berk0
  • פורסם בתאריך
איזה זכרונות העלת לי עכשיו. :(
כמה שהחדר כושר מאפן עם שעות מוגבלות אתה עוד תגעגע לאימונים שם.

אין לי משהו רע למקום אני מוציא את המיטב מהחדר כושר בזה שאני צועק באימונים ושם מוזיקה בפול ווליום הרגשה קצת הארדקור 😃 פשוט אם היו יכולים לחשוב טיפה יותר על משקולות ופלטות יותר במקום רק לחשוב על היופי של המקום ואיך הוא נראה לעין זה היה יכול להיות יותר טוב
ולא יודע אם התכוונת לזה אבל יש חדר כושר סגל חדש עם ציוד חדש בכל מקרה זה לא מה שמרשים אותי ובקשר לשעות אם אני נמצא בחדר כושר אני פותח בכל שעה שמישהו רוצה כמובן אם אני נמצא בבסיס אין לי בעיה לפתוח בשעות שזה אמור להיות סגור אני גם ככה כל היום שמה יכול להיות שבתקופה שאתה הייתה זה היה שונה

בכל מקרה שלחנו אימייל לאלו שאחראים על זה בקריה שישלחו פלטות של 20 קילו אני מקווה שנקבל את זה בקרוב פשוט צריך קצת לשבת להם על הראש

• פותח/ת השרשור
אני מבין שאתה בתפקיד שקשור למכון בבסיס, ולא לוחם, איך זה להיות חייל בבסיס סגור ולנסות לשמור על שגרת אימונים של 3 בשבוע, ותזונה אפשרי ?

קודם כל אני יוצא יומיות אחי ואני נמצא בחדר כושר כל היום זאת אומרת אני יכול להתאמן מתי שבא לי ואני גם מתאמן יותר מ3 פעמיים בשבוע
אז אין לי בעיה של לוח זמנים אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית