ייעוץ מר ישראל

מושיקו שחר

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
16
12
1
אהלן אנשים ..בנובמבר מתקיימת התחרות של nac נשארו לי 3 חודשים והחלטתי שאני מתכוון לעלות לקטגוריה של האתלטיקס אני שוקל כרגע 62 חטוב 7 אחוז שומן היקף יד 37 וחצי רגלים בעיתיות על פניו המשקל לא משקף את הנתונים פלג גוף עליון מעולה למשקל אני מעלה מאסה על מנת לעלות קצת את שרירי הרגליים ..חשבתי לעשות חודשיים מאסה וחודש חיטוב ...למישו יש רעיון אחר?

לפי דעתי תעלה תמונות ואז הביקורת תהיה טובה יותר. בקשר לחיטוב, אני לא חושה שחודש יספיק בכדי לרדת נמוך יותר(אלא אם כן אתה משתמש בחומרים). מה בנוגע לתהליך ייבוש, יש מישהו שמדריך אותך לעשות אותו?

אתה משה שחר מווינגייט? LOL
אם משה שחר 7% אני יורד ל 3% ומעלה לפורום (רשום על גבי הפורום לנצח נצחים כתזכורת אם זה יקרה איי פעם).

אהלן אנשים ..בנובמבר מתקיימת התחרות של nac נשארו לי 3 חודשים והחלטתי שאני מתכוון לעלות לקטגוריה של האתלטיקס אני שוקל כרגע 62 חטוב 7 אחוז שומן היקף יד 37 וחצי רגלים בעיתיות על פניו המשקל לא משקף את הנתונים פלג גוף עליון מעולה למשקל אני מעלה מאסה על מנת לעלות קצת את שרירי הרגליים ..חשבתי לעשות חודשיים מאסה וחודש חיטוב ...למישו יש רעיון אחר?

אם אתה באמת רוצה לעלות על במה בזמן כזה קצר, הסיכוי הכי טוב שלך זה להשתמש בחומרים.

וב-Liposuction. יותר סביר.
הוא על 7% שומן (לטענתו), ככה שלרדת למצב של תחרות לא אמור לקחת יותר מכמה שבועות בודדים (כולל ייבוש). 7% כ-3 חודשים לפני התחרות זה מצב מצויין, חלק מהבילדרים רק מתחילים את הדיאטה שלהם (מ 20%~ השומן) כ-3 חודשים לפני ומגיעים על במה 5% לערך.

הוא על 7% שומן (לטענתו), ככה שלרדת למצב של תחרות לא אמור לקחת יותר מכמה שבועות בודדים (כולל ייבוש). 7% כ-3 חודשים לפני התחרות זה מצב מצויין, חלק מהבילדרים רק מתחילים את הדיאטה שלהם (מ 20%~ השומן) כ-3 חודשים לפני ומגיעים על במה 5% לערך.
אבל הוא רוצה לעשות חודשיים של מאסה, כלומר חודש לפני התחרות הוא יהיה על הרבה יותר מ-7 אחוז שומן. וחוץ מזה - איך אפשר להוריד 15 אחוז שומן בשלושה חודשים, גם אם אתה על חומרים? צום מוחלט?

אבל הוא רוצה לעשות חודשיים של מאסה, כלומר חודש לפני התחרות הוא יהיה על הרבה יותר מ-7 אחוז שומן. וחוץ מזה - איך אפשר להוריד 15 אחוז שומן בשלושה חודשים, גם אם אתה על חומרים? צום מוחלט?
חומרים זה שם המשחק ואפשר לעשות "מאסה" גם מבלי לעלות ב % השומן עם חומרים.

הוא לא צריך חומרים הוא הולך על פיטנס הגזמתן קצת על פיטנס 6-7% זה מספיק גם עם הוא יעשה מסה חודשיים היא לא תהיה מוגזמת (אני לא יודע שיפורים הוא כבר יכול לעשות בחודשיים אבל זה כבר נושא אחר)

הוא לא צריך חומרים הוא הולך על פיטנס הגזמתן קצת על פיטנס 6-7% זה מספיק גם עם הוא יעשה מסה חודשיים היא לא תהיה מוגזמת (אני לא יודע שיפורים הוא כבר יכול לעשות בחודשיים אבל זה כבר נושא אחר)
הגזמתן? 😆

נו? נהנה?
אתה משה שחר מווינגייט? LOL

כן,זה הוא. אתה יכול לעדכן אותי בפרטים אסיסיים לגבי הבחור?

אם זה משה שחר אז אין עליך ממש הרבה מסה.. יש לך גוף חטוב נחמד חסר אבל עוד המון בשר לא יודע מול מי תעלה להתחרות, אבל מה תעלה על 57 קילו ?... פשוט לא יהיה לך סיכוי. בחודשיים תגדל נקי לא יותר מקילו-2 ככה שזה לא מספיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית