הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Ultimate Diet או דיאטה רגילה?

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך

zuko

משתמש פעיל
646
8
נק' מוניטין:
42
646
8
שלום חברים,גילית את האתר ממש לפני מספר ימים,אחלה עיצוב ומקצועיות,נחמד להעזר בו.

(מקווה,שבפורום הנכון)
אני כותב כאן בשם שותפי לאימונים שביקש לפתח את הפוסט
הנתונים שלו:
משקל 83-82
גובה-177
אוחזי שומן:13-14
הוא שוקל להתחיל חיטוב עוד חודש (לא מחכה לי באפריל המאניק)
המטרה להגיע ל10-9% שומן
הוא קרא את הספר ud
מספר שאלות על התכונית:
1.מומלץ לו דיאטת ud
על פני דיאטות רגילות בהנחה שזה החיטוב השני שלו בחיים והוא רוצה להגיע לאחוז שומן נמוך במיוחד?
2.תוך כמה זמן עם דיאטת ud +שילוב של אפדרין קאפאין
אפשר להגיע מ14% ל10-9?
3.מנסיון אישי ud
באמת כ"כ מומלצת ושומרת על השריר כמו שכתוב בספר?

נערך לאחרונה:
1. UD2 היא אינה דיאטה שנועדה להגיע לאחוזי שומן נמוכים, בעצם אין אחת כזו - ולא אני לא ממליץ על הדיאטה מהסיבה שהיא סתם מייאשת, קשה, אינטנסיבית, כמעט בלתי ניתנת להתאוששות ועוד.
2. תלוי בגנטיקה, הקפדה, אם עושה את זה לפי הספר ובקיצור אי אפשר לדעת יכול לקחת חודש וחצי ויכול לקחת גם 4
3. מומלצת תלוי על ידי מי, הכל עניין של העדפה בקשר לשומרת שריר אולי.

• פותח/ת השרשור
1. UD2 היא אינה דיאטה שנועדה להגיע לאחוזי שומן נמוכים, בעצם אין אחת כזו - ולא אני לא ממליץ על הדיאטה מהסיבה שהיא סתם מייאשת, קשה, אינטנסיבית, כמעט בלתי ניתנת להתאוששות ועוד.
2. תלוי בגנטיקה, הקפדה, אם עושה את זה לפי הספר ובקיצור אי אפשר לדעת יכול לקחת חודש וחצי ויכול לקחת גם 4
בתפריט חיטוב רגיל בגירעון קלורי (של 500 מתחת לנטרלי)יש צורך לעשות העמסת פחממות?
הבחור שור רציני,לא ילדה קטנונית, אם הוא מחליט לעשות משהו הוא לא יתייאש,השאלה מה יתן את התוצאת הטובות ביותר עם מינימום נזק (פירוק שריר) וכמובן בזמן הקצר ביותר?

למה לעשות רק 500 קלוריות מתחת? תקרא את המדריך לחיטוב פה בנעוץ ושיחשב את הגירעון המקסימלי שהוא מסוגל לעמוד בו.
ובכל מאזן קלורי שלילי אפילו של 100 קלוריות מומלץ לעשות העמסות, אחת ל -X זה תלוי כבר במתמודד וכמה הוא מכיר את הגוף שלו.

• פותח/ת השרשור
למה לעשות רק 500 קלוריות מתחת? תקרא את המדריך לחיטוב פה בנעוץ ושיחשב את הגירעון המקסימלי שהוא מסוגל לעמוד בו.

ובכל מאזן קלורי שלילי אפילו של 100 קלוריות מומלץ לעשות העמסות, אחת ל -X זה תלוי כבר במתמודד וכמה הוא מכיר את הגוף שלו.​
תודה,
דבר נוסף כשנכנסים לתפריט חיטוב נכנסים בבום לגירעון קלורי?,או שמומלץ קודם מעזן נטראלי?

תלוי מה עשית לפני כן, אם היית בתקופת ה"מסה" אז מומלץ לקחת שבוע- שבועיים נטראלי, אם לא זה תלוי בך ובהיכרות של הגוף שלך ובכלל זה תלוי באיזה מאזן קלורי היית במקרה הזה גם תלוי כמה מעל כי לרדת מ5000 ל2000 גם אם זה תחזוקה יהיה לא חכם במיוחד.

• פותח/ת השרשור
תלוי מה עשית לפני כן, אם היית בתקופת ה"מסה" אז מומלץ לקחת שבוע- שבועיים נטראלי, אם לא זה תלוי בך ובהיכרות של הגוף שלך ובכלל זה תלוי באיזה מאזן קלורי היית במקרה הזה גם תלוי כמה מעל כי לרדת מ5000 ל2000 גם אם זה תחזוקה יהיה לא חכם במיוחד.
הבחור בתקופת מאסה,התפריט היה מורכב מ3300 קלןריות + -

למה אין דיאטה כזו?
דיאטת העמסת פחמימות היא בהחלט על מנת להגיע לאחוז שומן נמוך ולהיפטר משומן עיקש על ידי משחק הורמונלי.

למה אין דיאטה כזו?
דיאטת העמסת פחמימות היא בהחלט על מנת להגיע לאחוז שומן נמוך ולהיפטר משומן עיקש על ידי משחק הורמונלי.
את זה אפשר לעשות גם על ידי גירעון קלורי רגיל ולוא דווקא ממשחק עם פחממות, כמובן שאם נתקעים אפשר לנסות לשחק עם כל מיני שיטות ואולי זה יעזור אבל בד"כ גם כשעושים סייקלים של פחממות אז אוכלים פחות קלוריות אז מין הסתם שנרד במשקל (והעמסות יותר תקופות אך לך תדע כמה יום אחד במאזן נטראלי או חיובי במעט ישפיע על המהלך).
בכל מקרה UD2 לפחות עלי ועל עוד הרבה אנשים שאני מכיר הניבה את אותה הירידה במשקל כמו חיטוב רגיל לגמרי עם תפריט מאוזן יחסית

את זה אפשר לעשות גם על ידי גירעון קלורי רגיל ולוא דווקא ממשחק עם פחממות, כמובן שאם נתקעים אפשר לנסות לשחק עם כל מיני שיטות ואולי זה יעזור אבל בד"כ גם כשעושים סייקלים של פחממות אז אוכלים פחות קלוריות אז מין הסתם שנרד במשקל (והעמסות יותר תקופות אך לך תדע כמה יום אחד במאזן נטראלי או חיובי במעט ישפיע על המהלך).
בכל מקרה UD2 לפחות עלי ועל עוד הרבה אנשים שאני מכיר הניבה את אותה הירידה במשקל כמו חיטוב רגיל לגמרי עם תפריט מאוזן יחסית

על איזה אחוז שומן היית כשהתחלת אותה?

אתה מתכוון לדיאטה המקורית של דן דושיין, או לשיטה החדשה של לייל?

נערך לאחרונה:
שלום חברים,גילית את האתר ממש לפני מספר ימים,אחלה עיצוב ומקצועיות,נחמד להעזר בו.

(מקווה,שבפורום הנכון)
אני כותב כאן בשם שותפי לאימונים שביקש לפתח את הפוסט
הנתונים שלו:
משקל 83-82
גובה-177
אוחזי שומן:13-14
הוא שוקל להתחיל חיטוב עוד חודש (לא מחכה לי באפריל המאניק)
המטרה להגיע ל10-9% שומן
הוא קרא את הספר ud
מספר שאלות על התכונית:
1.מומלץ לו דיאטת ud
על פני דיאטות רגילות בהנחה שזה החיטוב השני שלו בחיים והוא רוצה להגיע לאחוז שומן נמוך במיוחד?
2.תוך כמה זמן עם דיאטת ud +שילוב של אפדרין קאפאין
אפשר להגיע מ14% ל10-9?
3.מנסיון אישי ud
באמת כ"כ מומלצת ושומרת על השריר כמו שכתוב בספר?

מנסיון שלי עם UD2 (פעם אחת עשיתי כ 8 שבועות ופעם אחת 3 שבועות):

מבחינת קושי: כמעט בלתי נסבל. ימים ללא פחמימות (במיוחד היום הראשון בכל סייקל) הם קשים מאוד, אימוני דילול גליקוגן קשים ומתישים (לפעמים עם בחילות). השבועות הראשונים הם הקשים ביותר.

מבחינת תזונה: דורש חישובים לפי גרמים של כל מה שנכנס לתוך פה (עם זה דווקא לא היתה לי בעיה ואני רואה בזה יתרון). דורש לקנות תוספי תזונה (אבקת חלבון, רצוי קזאין, שמן דגים).

מבחינת תוצאות: אכן תוצאות מרשימות (אני שילבתי את כל התקופה הזו עם אפדרין), ירידה קבועה וממש מורגשת באחוזי שומן. כל שבוע הורדתי הין 500 ל 800 גרם שומן, ללא איבוד ניכר של מסת השריר.

מבחינת שימור תוצאות: קטע שאסור להזניח אחרי דיאטה כזו (ואני קצת פישלתי כאן ועליתי קצת ב % שומן). גם אחרי סיום UD2 יש להמשיך בתזונה מתאימה ומחושבת על מנת לא לצבור שומן.

בקיצור, UD2 מתאימה למזוכיסטים שביננו ולא מתאימה לכל אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית