הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה - פציעה/תרגילים/תוכנית אימון

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
לפני כמה זמן שאלתי פה לגבי פציעה שקרתה לי בגלל סקוואט, בחיבור של הבייספס למפרק.
כמו שאמרתי אז הכאב מתחיל עם העליה במשקלים בחימום של הסקוואט אבל פה עוד איכשהו אני יכול לסבול תכאב, אבל בלחיצת חזה אין מצב, זה כואב רצח אפילו לא במשקל שיא...

קיצר היה אימון שדלגתי עליו, והכאבים קצת עברו אבל שוב חזרו. אז ברור שפשוט להמשיך ככה אני לא יכול, חוץ מזה שזה לא יעבור, זה יכול להחמיר, ואני גם לא יוכל להתקדם באימון ככה, בלחיצת חזה אני כבר תקוע שבועים בגלל זה, ואימון אחרון הרגשתי את זה אפילו בפרס.

מה שחשבתי עליו זה בסקוואט ובלחיצת חזה להוריד למשקל שאני יעבוד ל 10 חזרות ובתקווה שבמשקל כזה לא יהיה כאב או מקסימום כאב חלש.
דדליפט אני אמשיך כרגיל כי פה אין שום הפרעה. פרס וחתירה תלוי אם יהיו כאבים, אם כן גם שם נעשה ל 10 חזרות עם משקל קל יותר.

אז קודם כל רציתי לדעת מה אתם חושבים על האפשרות הזאת, ועל הכל בכלל, ואם יש משהו אחר שאפשר לעשות.

ועוד שאלה - אם אפשר לעשות דדליפט 3 פעמים בשבוע, בהחנה שהסקוואט יהיו קלים אז זה פחות אומס. הייתי מאוד רוצה להתקדם כמה שיותר בדדליפט, כי הוא גם ככה בפיגור לאומת הסקוואט...

• פותח/ת השרשור
ברור שאני אלך, אבל השאלה זה לגבי האימונים... מנוחה מוחלטת בטוח תעזור, השאלה כמה מנוחה... ואם אפשר להתאמן בפחות עומס וזה עדיין יעבור אז למה לא...

והשאלה לגבי הדדליפט חשובה.

אחי לך לרופא..
עדיף לך להפסיד כמה אימונים מאשר להפצע והלגיע למצב שאתה לא יכול להתאמן יותר..
בינתיים תעשה מנוחה מוחלטת עד שתראה מה איתך

• פותח/ת השרשור
כתוב שזה לפציעות שריר, ולי זה כנראה בגידים...
וכתוב שבזמן שעושים את הפרוטוקול לא לעשות שום פעילות אחרת, זאת אומרת את שאר התרגילים לא לעשות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית