עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סדר:תקנו אותי אם אני טועה
שמעתי שאפדרין וקלן יכולים למנוע פירוק שריר במאזן קלורי שלילי גדול
גם וינסטרול
סדר:
וינסטרול הוא סטרואיד אנאבולי, ז"א ברור שהוא ימנע פירוק שריר ואולי אפילו עלייה בשריר. {תלוי בניסיון עם חומרים וכו}
קלן הוא שורף שומן, יש לו תכונות אנטי קטבוליות. מניסיון שימוש בו עם גרעון גדול-לא כל כך מונע שריפת שריר.
לכן לא הייתי ממליץ גרעון מעל 500 קלוריות בכל מקרה.
אפדרין הוא שורף שומן גם, מורגש יותר המרץ {לעומת קלן שלא מורגש כמעט} ולמיטב ידיעתי לא מונע פירוק שריר.
לא הבנתי, מה עושה ויטמין C לפני האימון? מוריד את רמות הקורטיזול?לדעתי הסגולות האנטי קטבוליות של קלן מוגזמות במינונים של 80-120מקג אז לא הייתי סומך על זה יותר מדי. ךדעתי שליטה ברמות הקורטיזול הם קריטיות בחיטוב. פתרון זול זה ויטמין C לפני האימון. ישנם גם תכשירים כאלה ואחרים שמונעים את הפעולות של קורטיזול.. וכמובן לדאוג להתאוששות מספקת ולגירעון לא גדול מדי
אוקיי, אני אקרא.
אוקיי, אחרי האימון אתה רוצה להפוך לסביבה אנבולית (אגב - תמיד? גם בחיטוב, כשהמטרה היא פירוק שומנים? קורטיזול לא עוזר בזה?), אבל מה לגבי מהלך האימון עצמו? אני מבין שרמות גבוהות שלו כן חיוניות במהלך האימון, או שאני טועה?כן ולא. זה הורמון חיוני למניעת דלקות אבל הוא קטבולי מאוד ואחרי האימון אתה רוצה למנוע רמות גבוהות מדי של ההורמון במיוחד בדיאטה שגם ככה הגוף בסטרסס ורמות הקורטיזול יותר גבוהות מהנורמה.
תראה קורטיזול מגביר את תהליך ה gloconeogenesis שזה בעצם התהליך של הפיכת חומצות אמינו לסוכר. כאשר אתה בדיאטה לתקופה ממושכת רמות הקורטיזול עולות רמות קורטיזול גבוהות לאורך זמן זה דבר שאתה מעוניין בו. קורטיזול מופרש מבלוטת האנדרל בכליות כאשר הרמות הגבוהות שלו הם בבוקר לאחר שינה ויורדות לאורך היום. אימונים עצימים גם כן מגבירים את רמות הקוריטזול בפלזמה.אוקיי, אחרי האימון אתה רוצה להפוך לסביבה אנבולית (אגב - תמיד? גם בחיטוב, כשהמטרה היא פירוק שומנים? קורטיזול לא עוזר בזה?), אבל מה לגבי מהלך האימון עצמו? אני מבין שרמות גבוהות שלו כן חיוניות במהלך האימון, או שאני טועה?
אתה רץ מרתון?
כע ברור גם גולטומין לפני אימוןHMB תוסף מעולה לשימור מסת בשריר.ממליץ בחום