הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נרשמתי למכון כושר, אבל אני לא בטוח כמה לסמוך על המאמן ואשמח לשמוע את דעתכם.

• פותח/ת השרשור ido.S
  • פורסם בתאריך

ido.S

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אהלן,
בשעה טובה ומוצלחת התחלתי לחזור לכושר ונרשמתי למכון, נתחיל עם הנתונים שלי ואז למקרה.

גיל- חודשיים ל-17
גובה- 1.84
משקל- 70
אחוזי שומן- 13
(ברור לי שאני צריך לעשות מסה.)

אני פותח את האשכול הראשון שלי אחרי קריאה דיי אינטנסיבית על מסה, חיטוב, בנית תוכנית וכו' אז קודם רציתי לתת לכם ח"ח על כמה שהאתר אינפורמטיבי, תודה!
עכשיו לנושא..

היום בנו לי תוכנית, רק מכונות שזה כבר חיסרון, 3 סטים של 15 חזרות, ב15 קילו התנגדות לרוב. פשוט בדיחה, אני מבין את האינטרס שלהם שאני לא אפצע, אבל יש גבול לא? אם אני לא רץ בסוף האימון, אני לא מזיע אפילו.
נכון, אני לא במיוחד בכושר, וחגורת הכתפיים שלי חלשה, ככה שיש תרגילים שאני כן מרגיש בהם את השריר גם עם 15 קילו. (אחרי דקה זה נעלם, אבל עדיין. מרגיש משהו) אבל 3 סטים?

בקיצור, תוכנית בדיחה.

קראתי על ההכשרה של המאמנים בארץ (שגם היא בדיחה בפני עצמה) ועל זה שאני צריך לבנות לעצמי תוכנית, אבל אני לא בטוח כמה אני סומך על עצמי לעשות את זה. אני לא חי באשליות שאני יודע הכל, ואין לי הרבה מרווח לטעויות.
שמעתי שלמצבי SS זאת תוכנית מומלצת, זה תקף למישהו שרק נכנס למכון? או שאולי חכם לי יותר להכנס קצת לשגרה של מכון כושר לפני?
או בכלל להשאר עם המאמן ולראות לאן הוא ייקח אותי ב"עדכון תכנית" שיש לי עוד שבועיים?

תודה רבה על העזרה, מאוד מעריך את זה.

תודה!

אהה, ושמח להצטרף לקהילה:161bd:

SS מתאימה למתחילים. היא אפילו נבנתה בשבילם.
יש את הספר והסרט על זה,ככה שאת התרגילים שיש שם את כבר תבין איך לעשות,וגם תוכל לפרסם פה סרטון שלך מבצע את זה ואנשים כבר יתקנו אותך במידת הצורך.
אני לא רואה כ"כ סיבה לעשות את התוכנית שבנו לך ואז לעבור לSS. אתה יכול פשוט להתחיל SS.

*אל תיקח את מה שאמרתי ב100%. תחכה לאנשים שמבינים יותר.

תמשיך עם העבודה במכונות שבועיים- חודש בשביל להרגיל את הגוף שלך למצב שעכשיו אתה מתחיל להתאמן, להרים משקולות, אבל יחד עם זאת תתרגל בלי משקל או עם קצת משקל סקוואט ודדליפט, שיעברו שבועיים- חודש כמה שאתה רוצה תתחיל SS.

---------- התגובה התווספה ב 12:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:03 ----------

אהלן,
בשעה טובה ומוצלחת התחלתי לחזור לכושר ונרשמתי למכון, נתחיל עם הנתונים שלי ואז למקרה.

גיל- חודשיים ל-17
גובה- 1.84
משקל- 70
אחוזי שומן- 13
(ברור לי שאני צריך לעשות מסה.)

אני פותח את האשכול הראשון שלי אחרי קריאה דיי אינטנסיבית על מסה, חיטוב, בנית תוכנית וכו' אז קודם רציתי לתת לכם ח"ח על כמה שהאתר אינפורמטיבי, תודה!
עכשיו לנושא..

היום בנו לי תוכנית, רק מכונות שזה כבר חיסרון, 3 סטים של 15 חזרות, ב15 קילו התנגדות לרוב. פשוט בדיחה, אני מבין את האינטרס שלהם שאני לא אפצע, אבל יש גבול לא? אם אני לא רץ בסוף האימון, אני לא מזיע אפילו.
נכון, אני לא במיוחד בכושר, וחגורת הכתפיים שלי חלשה, ככה שיש תרגילים שאני כן מרגיש בהם את השריר גם עם 15 קילו. (אחרי דקה זה נעלם, אבל עדיין. מרגיש משהו) אבל 3 סטים?

בקיצור, תוכנית בדיחה.

קראתי על ההכשרה של המאמנים בארץ (שגם היא בדיחה בפני עצמה) ועל זה שאני צריך לבנות לעצמי תוכנית, אבל אני לא בטוח כמה אני סומך על עצמי לעשות את זה. אני לא חי באשליות שאני יודע הכל, ואין לי הרבה מרווח לטעויות.
שמעתי שלמצבי SS זאת תוכנית מומלצת, זה תקף למישהו שרק נכנס למכון? או שאולי חכם לי יותר להכנס קצת לשגרה של מכון כושר לפני?
או בכלל להשאר עם המאמן ולראות לאן הוא ייקח אותי ב"עדכון תכנית" שיש לי עוד שבועיים?

תודה רבה על העזרה, מאוד מעריך את זה.

תודה!

אהה, ושמח להצטרף לקהילה:161bd:

SS מתאימה למתחילים. היא אפילו נבנתה בשבילם.
יש את הספר והסרט על זה,ככה שאת התרגילים שיש שם את כבר תבין איך לעשות,וגם תוכל לפרסם פה סרטון שלך מבצע את זה ואנשים כבר יתקנו אותך במידת הצורך.
אני לא רואה כ"כ סיבה לעשות את התוכנית שבנו לך ואז לעבור לSS. אתה יכול פשוט להתחיל SS.

*אל תיקח את מה שאמרתי ב100%. תחכה לאנשים שמבינים יותר.

אין בעיה שתתחיל SS אם אתה יודע שאתה עושה את הטכניקה כמו שצריך, אני הייתי מציע לך לעשות את מה שהצעתי בשביל שתתחיל את הSS לא תיתקע על ההתחלה בגלל טכניקה.. קח לך שבועיים ככה לתרגל טכניקה ואז תן בראש. איך לעשות כל תרגיל יש בספר SS וסרטונים של ריפ.

גם אני לא חושב ששבועיים ראשונים (או אפילו חודש) על מכונות יהרגו מישהו שמעולם לא התאמן בחדר כושר (וכן, אני יודע ש-SS זו תוכנית למתחילים).

תעלה סרטוניםג בפורופ פאוורליפטינ ונעזור לך לשפר את הסקוואט שלך
זה יעזור לך:
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/
וזאת התוכנית עצמה:
http://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/

אל תשכח שSS כלול בלנוח הרבה,טכניקה נכונה ולאכול המון.אחרת אתה לא תצליח

שמח לראות שקראת קצת לפני שפתחת את הפוסט ולא ציפית שיאכילו אותך בכפית מזהב
קבל ח"ח על זה
ברוך הבא לקהילה
שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכל המגיבים, סחטין על התגובות המהירות ועל הנכונות לעזור, זה לא מובן מאליו.

לסכם את מה שהבנתי מכולכם (כי נתתם לי בערך את אותו הרעיון)- לזמן הקרוב מאוד (שבועיים- חודש) להמשיך עם התוכנית הקיימת תוך כדי למידה על תוכנית הSS ולמידת הטכניקה. ואז להתחיל איתה.

תודה רבה על הלינקים והתגובות, אלא אם יש לכם תיקונים/משהו להוסיף למה שרשמתי למעלה, אשמח אם מנהל ינעל את האשכול.
תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית