אשכול התוודות

הידוע לשמצה

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
26
40
0
לא ידעתי בדיוק איפה לכתוב את זה.... אבל הרגשתי צורך לשתף...

קוראים לי יקיר ואני בן 30.. גר בצפון הארץ.. בעבר הייתי חזק בסצנת חיי הלילה על כל המשתמע מכך... כל לילה מלווה בכמויות ענקיות של אלכוהול..
ואז התחלתי עם הסמים.. בהתחלה כמה שאחטות במסיבת טבע.. אח"כ עברתי לקנות לבד ולעשן כדי להרגע...
את התואר הראשון שלי בהנדסה עשיתי במרכז הארץ.. כל התואר רק ריזלות וחום... אין לי מושג איך עברתי...

אח"כ עברתי לכימיקלים... מדבקות וקרטונים.. שורות בשירותים ואח"כ גם על השולחן עבודה בבית כשהחיים הלחיצו..
שנה שעברה עברתי אירוע סף-מוות.. לקחתי מנת יתר באיזו מסיבה והחלטתי שזהו, אני מפסיק. ראיתי את האור וכמעט מתתי...

עכשיו אני לקראת סיום תוכנית 12 השלבים במרכז גמילה שאני לא אציין את שמו.. רציתי רק לומר תודה על הפורום הזה, שנותן לי כוח והשראה לדעת שגם מהתחתית שהייתי בה אפשר לעלות למעלה כמו כמה אנשים נהדרים כאן שתורמים ועוזרים... אולי יום אחד גם אני אהיה חזק...

חדר כושר עזר לי לעבור תקופה מאוד קשה בחיים... של בדידות.. והתנתקות מהסם.. ומהחיים שכל כך הייתי רגיל אליהם...

מקווה להשתלב ;a2gasg

---------- התגובה התווספה ב 13:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:08 ----------

נ.ב

שכחתי להוסיף.. אני אשמח אם גם אתם תתוודו על דברים.. זה יעזור לי להרגיש יותר בנוח וזה עוזר להתגבר ולפרוק... לשתף אחרים זו הדרך הכי טובה

כל הכבוד... אני פעם חשבתי לנסות אבל חברים הורידו אותי מהרעיון חח

אני מציע לכולם כאן להשמר... לא להתקרב לשום דבר שלא חוקי... יש סיבה טובה לכך...

לפעמים דברים חוקיים יותר מסוכנים מאלו הלא חוקיים. הייתה תכנית די מעניינת ב-BBC שהראתה שאקסטזי ו-LSD (למשל) פחות מסוכנים מהסמים החוקיים המוכרים - ניקוטין ואלכוהול.

• פותח/ת השרשור
לפעמים דברים חוקיים יותר מסוכנים מאלו הלא חוקיים. הייתה תכנית די מעניינת ב-BBC שהראתה שאקסטזי ו-LSD (למשל) פחות מסוכנים מהסמים החוקיים המוכרים - ניקוטין ואלכוהול.
אני מדבר על סמך ניסיוני האישי בלבד... האמן לי, אתה לא רוצה להכנס למקומות האפלים האלו... תקרא קצת על LSD ותבין לאיזה השפעות הוא גורם... אני עשיתי דברים נוראיים תחת ההשפעה...

זה גם תלוי בפרמטרים נוספים, כמו האם החומר היה מעורבב עם משהו אחר, או לקחת תרופות/סם אחר יחד איתו וכו'.
אני יכול להגיד לך שלזיין תחת השפעת אקסטזי זה חתיכת חוויה.

• פותח/ת השרשור
זה גם תלוי בפרמטרים נוספים, כמו האם החומר היה מעורבב עם משהו אחר, או לקחת תרופות/סם אחר יחד איתו וכו'.
אני יכול להגיד לך שלזיין תחת השפעת אקסטזי זה חתיכת חוויה.
יכול להיות שלך זכורות חוויות טובות... אני לא אשכח מסיבה בכינרת שראיתי נערה טובעת למוות בגלל אקסטזי...

אני נגד כל סם שקיים כרגע.. כולל הסמים שבספורט...

למעוניינים, זו הסדרה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אוקיי,
קוראים לי עמרי ואני כבר לא חוגג ימי הולדת. הבושה...
עד לפני כשנה בערך נהגתי לשבת בבתי קפה רוב שעות היום ויצא ששתיתי בסביבות 6-10 כוסות אספרסו ביום..
הדברים הגיעו עד כדי איום מהמשפחה שאם לא אפסיק הם יאלצו לבוא ולבקר אותי בבית הקפה.
כיום רוב זה כבר מאחוריי. התעשתתי

ושיהיה לך בהצלחה יקיר

עריכה - שכחתי להודות לפורום, על מנהליו וכותביו. תודה 😃

שמי אלעד, ואני מכור לכוח של האופנוע שלי (ימאהה R1). תאונה אחת (לא שלי, כשהייתי מורכב) כבר הייתה, ושלילה צפויה להיות לי בקרוב (נתפסתי לכאורה על 160).
אני בקרוב טס לארה"ב ואני חושב על שיפורים לאופנוע. למה? כי אני מכור לכוח.

• פותח/ת השרשור
אוקיי,
קוראים לי עמרי ואני כבר לא חוגג ימי הולדת. הבושה...
עד לפני כשנה בערך נהגתי לשבת בבתי קפה רוב שעות היום ויצא ששתיתי בסביבות 6-10 כוסות אספרסו ביום..
הדברים הגיעו עד כדי איום מהמשפחה שאם לא אפסיק הם יאלצו לבוא ולבקר אותי בבית הקפה.
כיום רוב זה כבר מאחוריי. התעשתתי

ושיהיה לך בהצלחה יקיר

עריכה - שכחתי להודות לפורום, על מנהליו וכותביו. תודה 😃
תודה רבה... שמח שעברת את ההתמכרות... אכן גם קפאין אסור לי כרגע.. שום דבר שעלול לגרום להתמכרות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית