הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול התוודות

אפשר להכניס את כולם לחובות לראק? במיוחד את הס1ס הרוסי?

אז למה כתבת נוגעים ללב? אין לך מוח?
חחח איך השומר ראש תמיד קופץ
1. "נוגע ללב" זה פתגם
2. אני בסך הכל צוחק, אין לי כוונה לריב/להטרולל פה עם אף אחד
אין רגשות ==> אין מוח??
בעיקרון כן, או שיש מחלה שלא ידוע לי עליה שהחלק האחראי במוח על רגשות משותק
אם יש לך מקרה כזה תשלח לי בבקשה, נשמע נושא מעניין

אני מדבר על סמך ניסיוני האישי בלבד... האמן לי, אתה לא רוצה להכנס למקומות האפלים האלו... תקרא קצת על LSD ותבין לאיזה השפעות הוא גורם... אני עשיתי דברים נוראיים תחת ההשפעה...

אבטחתי הופעה בתל אביב לפני כמה שבועות והיה שם בן אדם שלקח LSD התחיל להשתגע באולם ואחרי דקה התעלף
ועד שהוצאנו אותו הוא התחיל להתפשט ולהימרח על הדשא בחוץ:sarcastic:

לפעמים דברים חוקיים יותר מסוכנים מאלו הלא חוקיים. הייתה תכנית די מעניינת ב-BBC שהראתה שאקסטזי ו-LSD (למשל) פחות מסוכנים מהסמים החוקיים המוכרים - ניקוטין ואלכוהול.

תגדיר פחות מסוכנים. פחות מתים מזה הכוונה?
"קשה" למות מLSD, זה סם שהוא פסיכוטי ודופק לך את המוח. מביא אותך לדאונים או היי מטורף. הבעיה מתחילה כשאתה בדאון ורואים ומדמיין דברים ואז כתוצאה מכך קורים לך דברים. בנוסף לזה יש מצבים שגם אחרי השימוש בLSD יש לך הזיות ומצבי רוח.

מן הסתם שמתים יותר מאלכוהול וניקוטין כי יותר אנשים משתמשים בחומרים האלה.

אבטחתי הופעה בתל אביב לפני כמה שבועות והיה שם בן אדם שלקח LSD התחיל להשתגע באולם ואחרי דקה התעלף

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איבטחת בגיל 16?
איך השגת את זה?

תגדיר פחות מסוכנים. פחות מתים מזה הכוונה?
"קשה" למות מLSD, זה סם שהוא פסיכוטי ודופק לך את המוח. מביא אותך לדאונים או היי מטורף. הבעיה מתחילה כשאתה בדאון ורואים ומדמיין דברים ואז כתוצאה מכך קורים לך דברים. בנוסף לזה יש מצבים שגם אחרי השימוש בLSD יש לך הזיות ומצבי רוח.

מן הסתם שמתים יותר מאלכוהול וניקוטין כי יותר אנשים משתמשים בחומרים האלה.

בלינקים שהבאתי לצינור יש את ההגדרות והקריטריונים.

אוקיי,
קוראים לי עמרי ואני כבר לא חוגג ימי הולדת. הבושה...
עד לפני כשנה בערך נהגתי לשבת בבתי קפה רוב שעות היום ויצא ששתיתי בסביבות 6-10 כוסות אספרסו ביום..
הדברים הגיעו עד כדי איום מהמשפחה שאם לא אפסיק הם יאלצו לבוא ולבקר אותי בבית הקפה.
כיום רוב זה כבר מאחוריי. התעשתתי

ושיהיה לך בהצלחה יקיר

עריכה - שכחתי להודות לפורום, על מנהליו וכותביו. תודה 😃

😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בחיים לא שמעתי על הבחור הזה (נו אופנס)...מקווה ששלומו בטוב.
הקפה האמריקאי הזה (או כל 'דריפ קופי') הוא נורא ואיום וקצת מגיע למי שמוכן לשתות אותו 😃

יא זקן! הוא כוכב עוד מתקופתך! כדאי שתתחיל להכיר ולהעריץ!

אגב מעט מאוד מהאנשים שמשתמשים או השתמשו או ישתמשו או ינסו "סמים קלים" מגיעים למצב שהם בולעים קרטונים או מריצים שורות של קוק. זה מאוד תלוי בבנאדם ומעיד על אופי חלש.

יא זקן! הוא כוכב עוד מתקופתך! כדאי שתתחיל להכיר ולהעריץ!

חתיכת פאדיחה. שאלתי את אשתי ובתגובה קיבלתי בראש.
להגנתי אני יכול לומר שמסתבר שכן הכרתי אותו רק שהזכרון שלי לשמות כבר לא קיים (כנראה מעודף הקפה)

חחח איך השומר ראש תמיד קופץ
1. "נוגע ללב" זה פתגם
2. אני בסך הכל צוחק, אין לי כוונה לריב/להטרולל פה עם אף אחד

בעיקרון כן, או שיש מחלה שלא ידוע לי עליה שהחלק האחראי במוח על רגשות משותק
אם יש לך מקרה כזה תשלח לי בבקשה, נשמע נושא מעניין
Asperger syndrome

ואם הסיפור של פותח האשכול אמיתי, אני מאחל לך הצלחה וחדר כושר ואימונים בכללי הוציאו ויכולים להוציא אנשים ממצבים כמו שתיארת. סה"כ עניין של התמדה, אימון, גישה ולרוב גם עזרה מקצועית (תלוי בחומרת המצב).

כמו שפאניק כתב כל מי שמתחיל עם סמים אפילו אם זה רק חשיש יש לו אופי חלש
ישלי חבר טוב דווקא שהוא מתחיל עם כל החרא הזה של הסמים ה"קלים" הרבה יגידו לי שצריך לדבר איתו ולעצור אותו
אבל לך תדבר עם בן אדם מטומטם שחושב שזה המעשה הטוב ביותר לעשות.. אז זה לא רק מעיד על אופי חלש אלה גם על טמטום

כמו שפאניק כתב כל מי שמתחיל עם סמים אפילו אם זה רק חשיש יש לו אופי חלש
ישלי חבר טוב דווקא שהוא מתחיל עם כל החרא הזה של הסמים ה"קלים" הרבה יגידו לי שצריך לדבר איתו ולעצור אותו
אבל לך תדבר עם בן אדם מטומטם שחושב שזה המעשה הטוב ביותר לעשות.. אז זה לא רק מעיד על אופי חלש אלה גם על טמטום

גם מי שצורך מריחואנה באופן מזדמן יש לו אופי חלש? מה עם אלכוהול?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית