הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לסופר פאמפ מקס לא ממש עובד .. פרטים ביפנים !

OosheroO

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
-19
15
0
כמעט בן 17 וקניתי סופר פאמפ מקס של הניסניון 10 מנות . לקחתי היום פעם ראשונה חצי שעה ליפני אימון סקופ ורבע של הסופר פאמפ ועם 500 מייל מים ולא ממש הרגשתי השפעה .

למישו יש המלצות מה לעשות אולי להוסיף סקופ לישתות מחר 2 ? ושתיתי על בטן ריקה

• פותח/ת השרשור
נו מה אתם עובדים עלי אין פה תגובה רצינית אחת כמעט בבקשה תייעצו לי לא פתחתי את האשכול בישביל שליצנים יגיבו פה

זה אכן פורום רציני, השאלה שלך לעומת זאת לא.
אם היית קורא קצת ומריץ חיפוש כל תוספים בסגנון הזבל הזה, היית מבין באיזו רצינות אנשים פה מתייחסים לדברים האלה.
כאילו מה ציפית להרגיש מהתוסף, עליה של קילו מאסת שריר אחרי אימון אחד?*

לפעמים לא מרגישים אלא רק אחרי 2-3 אימונים
אם זה לא משפיע תעלה במינון

זה לא קסם, קצת נותן פאמפ ומרץ

כל הפורמולות חרתא האלה לא עובדות על כולם, וגם אם כן, הן לרוב מבוססות על תערובת חומרים מטומטמת.
עלי כמעט שום פורמולה לא עובדת בצורה טובה. לא ג'ק, לא WF ולא NO XPLODE.

הכי טוב זה סייקל 3-3 לסירוגין עם 400 מ"ג קפאין. אני באופן אישי משתמש בשל 4EVERFIT. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה לכם ולא ציפיתי שזה יעלה אותי בקילו שרירים אחרי אימון מ ישרשם את זה מפגר !

ציפיתי שזה יתן לי כח ומרץ וככה אני יוכל להרים יותר ויקבל עזרה קצת יותר באימונים

מי שרשם את זה לא מפגר.
אם כבר אתה זה שמפגר במקרה הספציפי הזה כי לא קלטת שנתתי כאן דוגמא ״טיפה״ מוגזמת.

• פותח/ת השרשור
טיפה מוגזמת טוב שלא אמרת שאני יהיה רוני קולמן איזה גנוב רושמים על סופר פאמפ קצת נותן עזרה אתה עף על עצמך עוד קילו שריר עוד זה מה יש לך אם אין לך מה לעזור ולהעויל אל תגיב אז

אז אני אהיה יעיל בעצה חברותית אחת שבטוח תעזור לך בחיים.
תלמד להשתמש בסימני פיסוק.

לא ישר אתה צריך להרגיש ממנו משהו,המרץ ממנו יכול להגיע גם אחרי כמה אימונים,אתה גם יכול לקחת 2 כפיות(מומלץ עד 3 כפיות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית