הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגרסא העדכנית של האייפון

Aftermath

משתמש קבוע
1,555
753
נק' מוניטין:
3,269
1,555
753
ניסיתי לחפש בפורומים של אייפונים ומצאתי תשובות סותרות, ואני יודע שפה יש כאלה שמבינים בזה.
יש לי אייפון מאורנג' שפרצתי עם גרסא 4.2.1
מאז לא התעסקתי עם זה ואני יודע שהיום יש כבר 4.3 ויותר. רציתי לדעת איך אני אמור לעדכן את הגרסא, האם כל מה שיש לי כרגע על האייפון (מוזיקה, דברים מהסידיה, אינסטלוס ואפ-סטור) ימחקו או ישארו כמו שהם והאם צריך לעשות גיבוי כלשהו?

תודה!

הוא פרוץ? אתה רוצה להשאיר אותו פרוץ?
אם התשובה ל-2 השאלות היא לא, אתה יכול פשוט ללחוץ על כפתור ה-update באייטיונס. הכל ישמר לך.
אם התשובה לאחת השאלות היא כן, אל תעדכן לכלום אם אין לך חתימות SHSH (וגם אז זה לא לגרסה האחרונה אלא לקודמות יותר).

• פותח/ת השרשור
הוא פרוץ? אתה רוצה להשאיר אותו פרוץ?
אם התשובה ל-2 השאלות היא לא, אתה יכול פשוט ללחוץ על כפתור ה-update באייטיונס. הכל ישמר לך.
אם התשובה לאחת השאלות היא כן, אל תעדכן לכלום אם אין לך חתימות SHSH (וגם אז זה לא לגרסה האחרונה אלא לקודמות יותר).

זה בדיוק מה שלא הבנתי, העניין עם החתימות. מה זה אומר בעצם? מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה לי אותן?

זה בדיוק מה שלא הבנתי, העניין עם החתימות. מה זה אומר בעצם? מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה לי אותן?

אם אין לך אותם זה אבוד. אתה יכול לעדכן רק לגרסה האחרונה, ואותה אי אפשר לפרוץ נורמלי. חכה עוד קצת, בספטמבר אמורה לצאת גרסה 5 (כמה זמן יקח עד שתצא פריצה זה סיפור אחר).

• פותח/ת השרשור
וכשתצא גרסה 5 וגם פריצה בשבילה, אני אוכל לעדכן ללא בעיה?

בגדול אומרים שאפשר לשמור חתימה נוכחית עם התוכנה ifaith. אין לי נסיון עם זה אבל שווה בדיקה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית