הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חטיפי חלבון ממולצים ? + מאיזה להתרחק שנפלו בבדיקות מעבדה?

• פותח/ת השרשור Berk0
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Berk0

משתמש מתחיל
192
0
נק' מוניטין:
131
192
0
ככה אני עוד מעט מתגייס, ולמעשה בצבא מצב החלבון הזמין יהיה זוועה אז הפתרון הוא להעביר את השרות עם מלא מלא חטיפים שאדחוף לפה כול כמה שעות.

אני מזמין מbb.com אז איזה חטיפים זמינים שם הכי ממולצים, מבחינת מה שבאמת יש שם, כי ברור לי שלפחות חצי שם לא יעברו בדיקות מעבדה ועל כמה גדולים שנפלו בבדיקות אם אני לא טועה iss ו פרומקס.

ככה אני עוד מעט מתגייס, ולמעשה בצבא מצב החלבון הזמין יהיה זוועה אז הפתרון הוא להעביר את השרות עם מלא מלא חטיפים שאדחוף לפה כול כמה שעות.

אני מזמין מbb.com אז איזה חטיפים זמינים שם הכי ממולצים, מבחינת מה שבאמת יש שם, כי ברור לי שלפחות חצי שם לא יעברו בדיקות מעבדה ועל כמה גדולים שנפלו בבדיקות אם אני לא טועה iss ו פרומקס.

היה מדובר בעבר בבעל אתר שמוכר מוצרים מייצור שלו,הוא פרסם כל מיני שטויות שהמון חברות כולל אופטימום,מאסל טק,BSN ועוד נפלו בכל מיני בדיקות מעבדה מפוברקות.שום חברה לא התייחסה אליו כי הוא היה ידוע כבן אדם הזוי שסתם מנסה למכור מוצרים שלו על הגב של חברות אחרות.

לדעתי אתה צריך ללכת על חטיפים לא מצופים שוקולד אלא יותר על חטיף קראנצ'י,יש לחברת NUGO חטיפים כאלה שממש מתאימים לשטח ועמידים גם לחום.ישנם גם חטיפים של חברת EAS באותו סגנון והם טעימים ואם אני לא טועה גם כשרים.

אני אוהב את ה WORLDWIDE - PURE PROTEIN, חטיף טעים מאוד, רק יש בו לא מעט שומן (10 גרם).
חטיף זוועה, אבל מצויין לדיאטה - OPTIMUM - COMPLETE PROTEIN DIET BAR, משה יכול לתת דעה על החטיף הזה(היא לא טובה בכלל), אני בעבר קניתי אותו ובאמת סבלתי.

הבעיה בחטיפי חלבון היא תכולת השומן שיש בהם, מכיוון שאין סוכר, אז שמים שומן כדי לייצב ולשמור על חיי המדף של החטיפים.

אל תלך על החטיפים של אופטימום זה היה ממש לא כיף, אם בא לך לאכול כל חטיף עם ליטר וחצי מים תהנה.

BIG100 ו- PURE PROTEIN טעימים!
ברקו חטיפים זה עסק יקר, קח איתך גיינר ושייקר הכי משתלם.

• פותח/ת השרשור
דווקא אכלתי אתמול אחד בטעם חמאת בוטנים, זה כבד ברמות, פחוס דחוס ופשוט זוועת עולם.

דווקא אכלתי אתמול אחד בטעם חמאת בוטנים, זה כבד ברמות, פחוס דחוס ופשוט זוועת עולם.

זה הטעם הכי לא מוצלח שיש, לא משנה אם זה אבקה או חטיף פשוט הטעם יוצא גרוע.
תנסה חטיפים בטעם שוקולד או קוקוס.

איזה ביג100 טעמת ?
יש ת'ישן שהאריזה צמודהו ויש את החדש שהוא פצצה (Colossal).
51Y627AKQ9L._SL500_AA280_.jpg

(יכול להיות שאין כבר ת'ישן. לא אכלתי חטיף חלבון אולי שנתיים)

היה לי נסיון עם big 100 שחלקם היו נחמדים(ויש להם עכשיו חטיפים חדשים בצורת מלבן שגם אמורים להיות טעימים)

יש לי תמונה של הערכים של מה שקניתי בזמנו,אני כבר אעלה

my.php

נערך לאחרונה:
חטחפי חלבון- לאיזה גיל זה מתאים

שלום..!...אני מתאמן בחדר כושר בערך פעמיים או שלוש בשבוע ועוד באומנות לחימה שקוראים לה ג'יאו ג'יצו גם בערך פעמיים שלוש........אני בן 15 עוד חודש ......והשאלה שלי זה אם כדי לאכול חטיפי חלבון ....אם זה בריא,איך זה מזיק............אם כדי לאכול חטיפי חלבון אחרי האימונים בחדר כושר..?....ואיזה..?......תודה!

נא לקרוא את המאמרים בפורום, בנוסף נא לא להקפיץ ת'רדים ישנים. אפשר לפתוח הודעה חדשה.

שלום..!...אני מתאמן בחדר כושר בערך פעמיים או שלוש בשבוע ועוד באומנות לחימה שקוראים לה ג'יאו ג'יצו גם בערך פעמיים שלוש........אני בן 15 עוד חודש ......והשאלה שלי זה אם כדי לאכול חטיפי חלבון ....אם זה בריא,איך זה מזיק............אם כדי לאכול חטיפי חלבון אחרי האימונים בחדר כושר..?....ואיזה..?......תודה!
1. חטיפי חלבון הם כתוסף תזונה למי שלא מגיע לרמות החלבון היומיות הנדרשות לו או וגם מטרתו להיות תחליף ארוחה במקומות שאינם זמינים לכך.
2. בריאות זה עניין יחסי, כל חטיף והערכים התזונתיים שלו - לאחד יהיה יותר שומן רווי לשני פחות רובם אבל בסדר. לגבי מזיק - אז זה כמו לומר שפסק זמן זה מזיק (וכן הוא יותר מזיק בגלל שיש לו שומן טראנס)
3. איזה? איזה שטעימים לך ומתאימים לך מבחינת ערכים תזונתיים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית