הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה זה ג'ינו?

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
מה שיש לי בפטמה הימנית (צד שמאל בתמונה) זה ג'ינו? או שזה יעבור אחרי גיל ההתבגרות?

קבצים מצורפים

• P8160260.JPG
    P8160260.JPG
    KB 24.4 · צפיות: 905
תמונה נוספת תעזור, אבל נרא שהכול תקין מהתמונה הזאת נרא שהכול בסדר.

תפסיק להתעסק בשטויות ותתחיל להתאמן ולאכול.
גם אם זה מה שאתה אומר, איך זה עוזר ?

• פותח/ת השרשור
^ אתה חושב שתגובה כמו שלך עוזרת?
בסה"כ אני רוצה לדעת בשביל לדעת מה עובר על הגוף שלי
ומה זה פסאדו?
ד"א זה לא היה ככה תמיד כאילו היה לי גוש יותר גדול ואחרי חיטוב זה הסתדר לי פחות או יותר אבל עדיין יש חוסר פרופורציה בין שני הצדדים ואני לא בטוח מה זה..
אין לי תמונה מהצד אבל אני אצלם בהזדמנות, תודה.

פסאדו זה שומן עיקש באזור. עשית בדיקות הורמונליות לשלול בעיות הורמונליות? אם לא, הגיע הזמן שתפנה לרופא המשפחה ותעשה זאת, יחד עם קביעת תור לאנדוקרינולוג ויחד עם זאת למנתח פלסטי (עדיף פרטי, רוב הייעוצים הם ללא תשלום. מומלץ ללכת ללפחות 3-4 מנתחים לייעוץ, גם אם זה "יקר", לשמוע לא עולה כסף).

• פותח/ת השרשור
^ אני בספק במיוחד אם אתה לא משמין בצורה דרסטית, אחרי הכל זה עניין של הורמונים או שומן.
וכן אני חושב גם שזה שומן עיקש.. בכל אופן מאוחר יותר היום אני אצלם תמונה מהצד, תודה רבה משה.

^ אני בספק במיוחד אם אתה לא משמין בצורה דרסטית, אחרי הכל זה עניין של הורמונים או שומן.
וכן אני חושב גם שזה שומן עיקש.. בכל אופן מאוחר יותר היום אני אצלם תמונה מהצד, תודה רבה משה.
אני מדבר לא על השמנה אלה על גינו(רקמת שד)
הרי אם בניתוח קורטים את הרקמת השד הזאת, היא יכולה להווצר שוב?

ברוך ה' אני עכשיו אחרי ניתוח ג'ינו היום בבוקר עשיתי 8\18 אני מחר הולך לביקורת ונראה פחות או יותר כבר איך יצא .

• פותח/ת השרשור
^איך הלך?
והנה 2 תמונות מהצד

קבצים מצורפים

• תמונה1376.jpg
    תמונה1376.jpg
    KB 22.3 · צפיות: 514
  • תמונה1378.jpg
    תמונה1378.jpg
    KB 13.7 · צפיות: 535
זה לא ניראה ג'ינו תפסיק עם החיטובים תן מאסה רצינית תעבוד טוב על החזה ומחיטוב לחיטוב הוא יראה הרבה יותר טוב . הניתוח שלי ברוך ה' עבר בהצלחה .

• פותח/ת השרשור
אני לא בחיטוב אני במסה כבר קרוב לחודשיים.. עליתי מ68 ל72-74

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית