הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן במשך חודש, אבל המשקל נשאר אותו דבר. מה הפירוש?

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
שלום,
לפני כחודש חזרתי להתאמן כמו שצריך (לאחר שנה ללא אימונים)- תוכנית AB חיטוב מהפורטל.
אני מקפיד 4 פעמים בשבוע, חברים שלא יודעים שאני מתאמן שאלו אותי אם התחלתי להתאמן כי רואים שינוי בחזה, בינתיים עולה יפה במשקלי עבודה ומשתדל לשלב 40 דק' אירועים פעמיים-שלוש בשבוע.

הבעיה היא שאני עדיין שוקל 76 ק"ג, כמו ששקלתי לפני שהתחלתי להתאמן.
האם זה קורה בגלל שמצד אחד אני עולה במסת שריר (=עליה במשקל) ומנגד עושה אירובי (=ירידה במשקל) ולכן המשקל נשאר כמו שהוא ?
או שמשהו בצורת האימונים\תזונה שלי לא נכון?

שלום,
לפני כחודש חזרתי להתאמן כמו שצריך (לאחר שנה ללא אימונים)- תוכנית AB חיטוב מהפורטל.
אני מקפיד 4 פעמים בשבוע, חברים שלא יודעים שאני מתאמן שאלו אותי אם התחלתי להתאמן כי רואים שינוי בחזה, בינתיים עולה יפה במשקלי עבודה ומשתדל לשלב 40 דק' אירועים פעמיים-שלוש בשבוע.

הבעיה היא שאני עדיין שוקל 76 ק"ג, כמו ששקלתי לפני שהתחלתי להתאמן.
האם זה קורה בגלל שמצד אחד אני עולה במסת שריר (=עליה במשקל) ומנגד עושה אירובי (=ירידה במשקל) ולכן המשקל נשאר כמו שהוא ?
או שמשהו בצורת האימונים\תזונה שלי לא נכון?
כנראה שהמאזן הקלורי לא נכון, ואתה אוכל יותר מדי. עשית חישובים ובנית תפריט לפי המדריך לחיטוב?

אגב, 4 אימונים בשבוע זה יותר מדי לחיטוב, ואני מנחש שהתוכנית שלך גם כוללת איזה 8-10 תרגילים, אני צודק?

מה התפריט היומי שלך?
קראת את המאמר בפורטל? אני מניח שלא
ממליץ לך להעביר מבט על
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
זה יעזור לך.
מה התוכנית שאתה מתאמן בה? יכול להיות היא גם פח וזה מה שמונע ממך התקדמות (אחת הסיבות,כמובן שהסיבה העיקרית היא שאתה לא אוכל)
תכתוב את התוכנית שלך

עריכה:
בקריאה שנייה ושלישית לא הבנתי כ"כ מה המטרה שלך באימונים...

כן אבל לפי "רואים שינוי בחזה" אני הבנתי שהוא במאסה
ופשוט לקח תוכנית מהחיטוב שם 😲
וגם זה שהוא אמר עולה יפה במשקלי עבודה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני בחיטוב, משתמש בתוכנית שלקחתי מהפורטל.
http://www.kilogram.co.il/609/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91/

(התוכנית הראשונה)

האמת שאני דווקא עולה במשקלי עבודה, שזה טוב, אבל זה כנראה בגלל שרק התחלתי להתאמן.

אני אבנה תפריט תזונה כמו שצריך ולפיו נתקדם.

אז קח,תשתמש בזה
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

זה יעזור לך
תוכל ללכת לכל מיני כיוונים של חיטוב (דל פחמימה למשל) אם תרצה דיאטת דלת פחמימה יש לך בפורטל מאמרים ואם תרצה את הספר של הANABOLIC DIET תן הורדה פרטית (במידה ויש לך אנגלית טובה וכוח לקרוא)
לדעתי תעלה תמונות לפורום אולי אתה לא צריך חיטוב בכלל..מה הגובה שלך?

• פותח/ת השרשור
אני 1.75
אני צריך חיטוב, יש לי כרס.
השאלה אם דיאטה כל כך קיצונית לא תשרוף לי את המעט שריר שיש לי?

אמרו כאן ש4 פעמים בשבוע זה מוגזם- זה מה שמומלץ בפורטל, לא?

תעלה תמונות ונשאר את הא.ש שלך ונראה אם אתה צריך באמת חיטוב
אירובי של 4 בשבוע מומלץ אולי בסופו של החיטוב אבל זה לדעתי גרעון גבוה מידי במיוחד שאתה מתאמן אימונים אנאירוביים

• פותח/ת השרשור
תמונה מחודש יוני:

image773.jpg

תמונה מלפני שבועיים:
21662821309919673031621.jpg

צלם את כל הגוף
לא רק את החלק העליון.
אני לא מבין מזה כ"כ משהו חוץ מזה שרזית טיפה
נראה בתמונה הראשונה שאתה סובל מג'ינו קל

• פותח/ת השרשור
צלם את כל הגוף
לא רק את החלק העליון.
אני לא מבין מזה כ"כ משהו חוץ מזה שרזית טיפה
נראה בתמונה הראשונה שאתה סובל מג'ינו קל

יש דרך לתקן את ז ה?
יכול להיות שזה נובע מהעובדה שיש לי אחוז שומן גבוה?
אני רוצה חזה יותר חטוב ויפה, אבל נגד לנתח את זה.
ואכן המטרה היא לרזות + להתחטב.
יש לי בטן תחתונה, ולחלק מהג'ינסים שלבשתי לפני שנה קשה לי להכנס היום- חשוב לי לתקן את זה, בין אם יקראו לזה דיאטה, חיטוב, אנורקסיה, או כל דבר.
אני רחוק מלהיות אנורקס.
השאלה הייתה אם הסיבה שהייתי 76 ק"ג בחודש יוני, והיום אני עדיין 76 ק"מ זה בגלל שאני לא אוכל נכון, או פשוט בגלל שאני עולה במסת שריר ובו בזמן יורד בשומן?

(אני אעלה תמונה של כל הגוף מחר)

נערך לאחרונה:
יש דרך לתקן את ז ה?
יכול להיות שזה נובע מהעובדה שיש לי אחוז שומן גבוה?
אני רוצה חזה יותר חטוב ויפה, אבל נגד לנתח את זה.
ואכן המטרה היא לרזות + להתחטב.
יש לי בטן תחתונה, ולחלק מהג'ינסים שלבשתי לפני שנה קשה לי להכנס היום- חשוב לי לתקן את זה, בין אם יקראו לזה דיאטה, חיטוב, אנורקסיה, או כל דבר.
אני רחוק מלהיות אנורקס.
השאלה הייתה אם הסיבה שהייתי 76 ק"ג בחודש יוני, והיום אני עדיין 76 ק"מ זה בגלל שאני לא אוכל נכון, או פשוט בגלל שאני עולה במסת שריר ובו בזמן יורד בשומן?

(אני אעלה תמונה של כל הגוף מחר)
אולי בתור מתאמן מתחיל זה יכול לקרות אבל זה לא לאורך זמן
מה גם שהעליה במאסת השריר נותנת אשליה של מראה חטוב יותר.
בכל מקרה ה"בטן תחתונה" שאתה מדבר עליה...רצועת הבטן זה המקום האחרון שהגוף יוריד ממנו את השומן.בא"ש נמוך אתה תראה את זה
בכל מקרה לא נראה שיש עלייך מספיק שריר וזה מיותר מידי לדעתי לדבר עד שאני לא אראה תמונה של כל הגוף שלך
תעלה אחת אני אשאר א.ש ונראה מה כדאי לך לעשות
מאסה או חיטוב

• פותח/ת השרשור
אולי בתור מתאמן מתחיל זה יכול לקרות אבל זה לא לאורך זמן
מה גם שהעליה במאסת השריר נותנת אשליה של מראה חטוב יותר.
בכל מקרה ה"בטן תחתונה" שאתה מדבר עליה...רצועת הבטן זה המקום האחרון שהגוף יוריד ממנו את השומן.בא"ש נמוך אתה תראה את זה
בכל מקרה לא נראה שיש עלייך מספיק שריר וזה מיותר מידי לדעתי לדבר עד שאני לא אראה תמונה של כל הגוף שלך
תעלה אחת אני אשאר א.ש ונראה מה כדאי לך לעשות
מאסה או חיטוב

בכיף. רוב הסיכויים שתציע מאסה, אבל אני צריך לרזות בלי שום קשר ולכן חשוב לי לרזות (לאו דווקא להתפרע עם איזה UD2, אפילו סתם דיאטה להוריד קצת את הכרס)

בקשר לצורה של החזה, יש משהו לעשות עם זה חוץ מניתוח?

כנראה שהמאזן הקלורי לא נכון, ואתה אוכל יותר מדי. עשית חישובים ובנית תפריט לפי המדריך לחיטוב?

אגב, 4 אימונים בשבוע זה יותר מדי לחיטוב, ואני מנחש שהתוכנית שלך גם כוללת איזה 8-10 תרגילים, אני צודק?

למה 4 אימונים בשבוע זה יותר מדי לחיטוב, מצטער אבל לא מסכים. אני ההוכחה לכך שזה לא נכון, וגם בחיים לא שמעתי על כך. אשמח להסבר

למה 4 אימונים בשבוע זה יותר מדי לחיטוב, מצטער אבל לא מסכים. אני ההוכחה לכך שזה לא נכון, וגם בחיים לא שמעתי על כך. אשמח להסבר
כי הגוף לא מתאושש טוב בתקופת דיאטה, בגירעון קלורי.
תראה לדוגמא את המאמר:
http://www.kilogram.co.il/2188/אימוני-משקולות-בחיטוב-חלק-ב/
ממליצים שם להוריד את הנפח לשני שליש מהנפח שבתקופת מאסה.
בתכלס, "4 אימונים זה יותר מדי לחיטוב" זה סתם כלל אצבע שלי, יכול להיות שיהיו אנשים שיתאמנו כך וכן יתאוששו. אני יודע מנסיוני שהאימונים הלכו הרבה יותר טוב עם 3 פעמים בשבוע, אימונים קצרים (ארבעה תרגילים לאימון, שלושה סטים לתרגיל) בעצימות מקסימלית.

בכיף. רוב הסיכויים שתציע מאסה, אבל אני צריך לרזות בלי שום קשר ולכן חשוב לי לרזות (לאו דווקא להתפרע עם איזה UD2, אפילו סתם דיאטה להוריד קצת את הכרס)

בקשר לצורה של החזה, יש משהו לעשות עם זה חוץ מניתוח?

אין,אולי זה יסתדר שיהיה לך יותר שריר ופחות שומן בעתיד זה פחות יבלוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית