הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה במשקלים (במכונות) מעידה על עלייה במסת שריר?

• פותח/ת השרשור tchvi5
  • פורסם בתאריך

tchvi5

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
0
76
0
עלייה במשקלים של המכונות (אני במכון חודש וקצת) מעידה על עלייה במסת השריר? אם לא אז איך אפשר להסביר את זה?

זאת אומרת שתפרסם את זה שם
כי אם כל הכבוד זאת שאלה דיי מפגרת ושטותית,וזה התעסקות בחרא

• פותח/ת השרשור
זאת לא שאלה מפגרת.. אני פשוט מרגיש שאני לא עולה כ"כ בשריר אבל אני עולה במשקלים =_=" חוץ מזה בטח שם לא יענו לי ברצינות

זאת לא שאלה מפגרת.. אני פשוט מרגיש שאני לא עולה כ"כ בשריר אבל אני עולה במשקלים =_=" חוץ מזה בטח שם לא יענו לי ברצינות
הרגע עברתי על החלק האחרון של התגובות באשכול ההוא וראיתי שענו כמעט לכולם.
אתה מפחד שהשאלה שלך כל כך מטומטמת שלא יענו עליה?

אוקיי.....
אז ככה
למה לך לעבוד במכונות? אתה תפספס הרבה שרירים שיעבדו לך
במקום זה בתור מתאמן מתחיל (אני משאר את זה לפי השאלה שלך) אתה יכול לעשות תוכנית כוח (SS למתחילים) ככה שתשתפר בתרגילים החשובים והמורכבים במקום החרא של המכונות.
קטע של גדילה זה אוכל,אתה בטח לא אוכל מספיק (מעל המאזן הקלורי שלך) ואתה בטח גם לא שומר על חלבון נכון...או אפילו זורק זין על שינה...
תהיה אמיתי ותגיד לי באיזה מהם צדקתי כדי שאני אוכל לעזור לך כמו שצריך...
(אם אתה באמת עונה,תעשה ציטוט להודעה שלי שאני אראה שהגבת)

אם אתה עולה במישקלים בצורה משמעותית אז אתה גם תראה עלייה במאסת השריר,כי מן הסתם אם תצליח זה אומר שאכלת כמו שצריך וישנת כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית