הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מאמר חדש באתר של ריפ Death by Prowler by Matt Reynolds

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
http://startingstrength.com/articles/death_by_prowler_reynolds.pdf

ak_prowler.jpg

“The Prowler is simply the best tool ever invented for conditioning. It’s simple. It’s cheap. It’s completely concentric, leads to little increased fatigue, doesn’t contribute to systemic inflammation, and yet it’s still harder than anything else.”

• פותח/ת השרשור
יש מבצע אצל דייב פרולר2 ב1600 ש"ח עם משלוח, השאלה כמה יקנסו אותך בארץ
אני רוצה לארגן לקבוצה שלנו פרולר כי יש לנו מישהו שמתעסק עם ברזל וריתוכים

הבעיה היא איפה בדיוק אפשר להשתמש בזה? נראה שצריך כביש עם מספיק מקום ואחד ישר כדי שהדבר הזה לא יתקע בכל דבר...

• פותח/ת השרשור
כל מגרש חניה/מתחם אספלט (לרוב הדברים מספיק כ 50 מטר)
וגם יש לו סנדלי גומי לדשא וכל מני

יש בלופרינט לדבר הזה אם תחפשו בגוגל. אנחנו הולכים לרתך אצלנו על בסיס התכנית הזאת, כרגע מארגנים חלקים.

המקור: http://www.rosstraining.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=44456&start=30

יש שם גם תמונות של הפרוולר שהבחור בנה, יצא מעולה לדעתי.

Prowlerdimensions.jpg

אבל אנחנו הולכים להחליף את 3 קורות הברזל שיוצרות את המשולש ב-"T" פשוט ע"י הלחמה אחת בין 2 קורות, לפי העיצוב של ה-econo prowler.

אני מכיר מקום שיעשה לך כזה ב1000 שקל לא כולל מע"מ (אחרי הכל, ההלחמה מאוד מסובכת!).

אתה יכול להזמין מעומרי שיכין לך אחד כזה.

...

לא נראה לי שזה מתאים לי.

זה לא 1000 ש"ח לפני מע"מ, אלא 700 ש"ח לפני מע"מ ואני מניח שרוב הסכום הוא עלות החומרים.

כמה חיפשתי בלופרינט נורמלי...
תודה

ד"א אין סיבה שזה יעלה 1000 שקל, לך למישהו שאתה מכיר שיכין לך את זה ולא יעשוק(כמה טוב להכיר מסגרים מהצבא)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית