הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מאמר חדש באתר של ריפ Death by Prowler by Matt Reynolds

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
http://startingstrength.com/articles/death_by_prowler_reynolds.pdf

ak_prowler.jpg

“The Prowler is simply the best tool ever invented for conditioning. It’s simple. It’s cheap. It’s completely concentric, leads to little increased fatigue, doesn’t contribute to systemic inflammation, and yet it’s still harder than anything else.”

החומר אולי עולה 200-300 ש"ח

גם אם חומר של משהו (כל דבר שהוא) עולה אפילו רק 100 ש"ח זה לא סביר בעינך שאם הפיכה של אותו החומר למוצר מוגמר דורשת עבודה/עיבוד של יותר משעה* המוצר המוגמר יעלה לפחות 1000**?

* אין לי שום מושג במסגרות וכאלה אבל הייתי מנחש שמדובר פה על כמה שעות עבודה לפחות
** אלא אם מישהו עושה לך טובות או 'עובד אצלך'

גם אם חומר של משהו (כל דבר שהוא) עולה אפילו רק 100 ש"ח זה לא סביר בעינך שאם הפיכה של אותו החומר למוצר מוגמר דורשת עבודה/עיבוד של יותר משעה* המוצר המוגמר יעלה לפחות 1000**?

* אין לי שום מושג במסגרות וכאלה אבל הייתי מנחש שמדובר פה על כמה שעות עבודה לפחות
** אלא אם מישהו עושה לך טובות או 'עובד אצלך'

מה זה נראה סביר שהוא יעלה? הוא יעלה 1000 ש"ח בהנחה שמישהו יסכים לשלם עליו 1000 ש"ח. אני יכול להבטיח שאני לא.

מה זה נראה סביר שהוא יעלה? הוא יעלה 1000 ש"ח בהנחה שמישהו יסכים לשלם עליו 1000 ש"ח. אני יכול להבטיח שאני לא.

אתה מעונין להתווכח בנוגע לעד כמה הביטוי השגור הזה מתאים לימוש שעשיתי איתו כאן?

לא. השאלה שלך לא נכונה פשוט. אין למוצר ערך אוניברסלי, כך שאתה לא יכול להגיד שהגיוני שהוא יעלה 1000 ש"ח. הגיוני שהוא יעלה כמה שמוכנים לשלם עליו.

אז תגיד "כן".
אם על מוצר A מישהו מוכן לשלם X וכמה מישהם אחרים מוכנים לשלם נניח 5X, יקבע למוצר הזה בסופו של דבר
איזהשהו מחיר שוק. לדוגמא 50 ש"ח לשעור פרטי לתלמיד תיכון (סתם זרקתי מספר, בזמנו ככה עלה).
במקרה כנ"ל, 50 ש"ח (או משהו בסביבה הזו) - יאמר עליו שהוא 'סביר' למוצר. פשוט כי ככה מתבטאים בכל מקום שאינו שעור בלשון.

ואני משוכנע שהבנת וידעת את זה עוד לפני שהטרחת אותי או שמא מעכשיו והלאה אתה מתכנן לוודא שאף אחד כאן לא יציע שמוצר/שרות כלשהו יקר או זול : )

• פותח/ת השרשור

אבל יש מחיר באתר של דייב שמוכר אותו כמובן שהמוצרים שלו איכותיים יותר ממה שנמכר פה
אנשים קונים אותו

נכון שכנראה שהמוצר שנמכר פה כ"פרולר" לא נראה לי שמישהו קנה אותו בכלל כיוון שהוא נראה מוצר שעם רתכת דיסק וכמה ברזלים ב 200 ש"ח ניתן לבנות בקלות
או אם אתה עצלן לתת לרתך שיעשה לך את זה ב 400-500 ש"ח

דייב טייט מוכר אותו ב- 370 דולר. רוג פיטנס מוכרים אותו ב- 265 דולר.

גם אם המחיר של החומר הוא זול (והיום ברזל זה חומר יקר), עדיין יש עלות של צבע ועבודה. אל תשכח גם שהיצרן/מוכר צריך להרוויח משהו.

כמובן שאם יש לך ידיים טובות, ציוד וזמן, אתה יכול לבנות אחד בעצמך. אולי זה יהיה זול יותר.

חפש מסגר, תן לו את התוכניות ש Cygnus פרסם בעמוד הקודם ובקש הצעת מחיר. מי יודע, אולי באמת תשיג את המחיר שאתה רוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית