הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מהירות בזמן אינטרוואלים

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
אני חוזר עכשיו לעשות אינטרוואלים וביגלל החום אני יהיה מפונק וירוץ במזגן
בהליכון הקצב המהיר ביותר הוא 18 קמ"ש, זה בסדר לעשות אינטרוואלים בכזה קצב בהתחשב בכך שהספרינט שלי הוא בסביבות ה 25 קמ"ש (הערכה)

בעזהי"ת

אני תמיד השתמשתי בשיפוע אגרסיבי בהליכון: אתה רץ על מהירות מקסימלית נמוכה יותר - ההפרשים בין השלב המהיר והשלב האיטי קטנים משמעותית, והווי אומר: הרבה פחות בלגן עם הכפתורים של המהירות.

• פותח/ת השרשור
[/COLOR]

לא סוחבים כבד הא?
אתה בונה על הסקוואטים שיעזור לך בריצות?
אתה סומך על כושר מהאינטרוולים?
חח שיהיה לך בהצלחה.

אי אפשר לבנות כושר מאינטרוואלים?!
אי אפשר לבנות כוח מסקוואטים?!
אני לא אומר שהסקוואטים יסדרו אותי בריצות, אני אומר שהתחזקת ברגליים, ואני יכול להחזיק יותר משקל עליי (אפילו שצריך בעיקר סיבולת שריר)

אתה רוצה שסקוואטים יעזרו לך בריצות? תעשה 20-30 חזרות.
אתה לא יכול לבנות סיבולת לב ריאה רק מאינטרוולים, בטח שלא בשביל היום סיירות.
מזה עוזר לך שאתה יכול להחזיק יותר משקל עלייך?

• פותח/ת השרשור
כי בגיבושים וכו' צריך לסחוב עליך דברים ולפני שהתחלתי להתאמן כל פעם שהייתי שם עליי תיק עם כמעט כלום משקל כבר לא הייתי זז
היום אני מעמיס עליי משקל ורץ הרבה יותר בקלות

ביום סיירות יש הרבה ספרינטים שעיקרם זה כוח מתפרץ, אז סקוואט יכול לעזור לי הרבה וגם הכוח מתפרץ יכול לעזור לי להתמודד עם הדיונות(מה שעוד יותר יעזור זה להתאמן על דיונות)

והייתי עושה קבוע ריצות נפח של 8-10 ק"מ בדיונות שכוללות עליות וכו' ובמשך זמן הרגשתי שאני פשוט לא משתפר, לא במדידת ריצת 200, לא הצלחתי להגדיל את המרחק, ולא להוריד את הזמן שאני רץ בו מקסימום הייתי מצליח להוסיף קצת עליות (ויודע מה?! גם את זה אני מקשר לעלייה במשקלים בסקוואט)

היום שאני עושה אינטרוואלים אני מרגיש שכל פעם שאני יורד בסוג האינטרוואל (לדוגמא מסיים 30 90, ועובר ל 30 60 ) התוצאות שלי משתפרות בריצותף אני מרגיש שאני יכול לתת יותר ספרינטים ועבודה בעצימות גבוהה רק עושה לי טוב

חשוב לשלב בין האימונים-פארטלק,אינטרוואלים וריצות נפח(ואימוני משקולות כמובן).
ותהרגו אותי,אבל אני לא מבין איך אפשר לעשות אינטרוואלים על הליכון.
עדיף לעשות את זה בשטח,במיוחד כשחם,כשהאוויר פחות דחוס.
בסוף יום סיירות,וגיבושים בכלל,מתחילים ונגמרים בראש...הרי אחריי שלב מסויים כולם שופכים מנוע מה שנקרא.
ואני בספק אם אתה יכול לתת 30 ספרינטים(עם שינויי כיוון)בלי לגמור את עצמך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית