הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התוסף שמשגע את אמריקהPurplE FLOOD

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
PurplE FLOOD

אז ככה נתקלתי בתוסף זה במאמר הזה

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=2212271

עושה רושם שאנשים ממש מתלהבים מיזה האמת אשמח אם מישהו יוכל לתרגם ולהסביר קצת לעומק מה תוסף זה עושה ושאר המידע עליוו

תודה מראש

זה לא תוסף אחד זה תרכובת של
PurplE WrAAth
ו
WhiteFLOOD

אני השתמשתי בראשון אתה יכול לקרוא כאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=161

סה"כ על השני היו תגובות לא משהו, לא יודע מה קורה בקומבינציה של שניהם

• פותח/ת השרשור
כן זה נכון שזה מיקס של שני תוספים בכל מקרה לפי הכתבה והדעות של האנשים זה אחד הדברים
(הקומבינציה הזאת)
מישהו מתנדב לנסות ולדווח?

אין את המוצרים בארץ למה שמשהו ינסה לעשות את זה? תזמין את שניהם ותנסה.

השרשור בפורום של BB נראה כמו כנס מפיצים ומשווקים של המוצרים האלה..

קיבלתי דוגמית של שניהם בקניה האחרונה בBB.COM; ביום א', אם אזכור, אנסה את הקומבינציה. אין לי ציפיות גדולות מהדברים האלה. האחד הוא פשוט חומצות אמינו, והשני זה מוצר NO, שיש להם NO EFFECT עלי:98sf:

• פותח/ת השרשור
חבל שלא ניתן להעביר טון דיבור בפורום קיצר משה זה היה בצחוק ולא חוצפה ול
פרשר אם בא לך
לך על זה אשמח לשמע דיווח

יכול להיות נחמד אני יודע שוואיט פלוד הוא אחלה בקשר לשני לפי הביקורת של מושה הוא סבבה אני לא מאמין ששניהם יהיה כזה וואו.

ניסיתי את הצירוף הזה. עזר לי כמו כל תוספי הpre-workout האחרים שניסיתי: לא טוב יותר מקפאין.
אני לא לקוח בשביל המוצרים האלה. אין להם השפעה עלי. מה שאומר, שדעתי על זה לא ממש שווה הרבה :-(

בינתיים, רק GAKIC, שלפי המחיר עשוי מתרכיז יהלומים, עשה לי משהו. אז כל משלוח מBB, אני מזמין דוגמית:)
במקביל, מילאתי לוטו.

ניסיתי את הצירוף הזה. עזר לי כמו כל תוספי הpre-workout האחרים שניסיתי: לא טוב יותר מקפאין.
אני לא לקוח בשביל המוצרים האלה. אין להם השפעה עלי. מה שאומר, שדעתי על זה לא ממש שווה הרבה :-(

בינתיים, רק GAKIC, שלפי המחיר עשוי מתרכיז יהלומים, עשה לי משהו. אז כל משלוח מBB, אני מזמין דוגמית:)
במקביל, מילאתי לוטו.
לקחתי גם את ה GAKIC הביא לי לחץ דם :\ (הייתי אדום באימון ודפיקות לב, אבל לא הרמתי יותר או הרגשתי נמרץ יותר)

לקחתי גם את ה GAKIC הביא לי לחץ דם :\ (הייתי אדום באימון ודפיקות לב, אבל לא הרמתי יותר או הרגשתי נמרץ יותר)

אצלי הוא גם הביא לי סוג של high, מצב רוח מרומם.

מעניין; מה הלחץ דם / דופק שלך במנוחה? יש לי ניחוש לא מבוסס שזה קשור. אצלי, שניהם די נמוכים. (118/68 56)

לא מדדתי הרבה זמן אבל גם משהו בסיגנון, בחיטוב זה הכי מצחיק (100/60 דופק 45)

מה מצחיק זה באמת יקר זה עולה 50$ כל אימון צריך לקחת 8 כדורים (בגודל הראש שלך ובטעם של נעליים) ויש בקופסה רק 128 כדורים = 16 אימונים.
😆😆😆
הצחיק אותי שהוא אמר שהוא ממלא לוטו

45 פעימות בדקה?! אתה בטוח שבדקת נכון?
זה אומר שריצות ארוכות בשבילך זה בדיחה.
אם אתה עושה המון אימוני התנגדות קשים במיוחד תעשה מעקב קבוע של לחץ דם.
אני הגעתי למצב שהיה לי 100\110 והרופא פשוט קיבל הלם ואני הייתי אחרי יומיים של מנוחה מהחד"כ, הוא ביצע את הבדיקה שוב יצא אותו דבר בדיוק הוא כמעט אישפז אותי חח

45 פעימות בדקה?! אתה בטוח שבדקת נכון?
זה אומר שריצות ארוכות בשבילך זה בדיחה.
אם אתה עושה המון אימוני התנגדות קשים במיוחד תעשה מעקב קבוע של לחץ דם.
אני הגעתי למצב שהיה לי 100\110 והרופא פשוט קיבל הלם ואני הייתי אחרי יומיים של מנוחה מהחד"כ, הוא ביצע את הבדיקה שוב יצא אותו דבר בדיוק הוא כמעט אישפז אותי חח
1. תבדוק ממתי הנושאים שאתה מגיב עליהם, הגבת כרגע על נושא שנפתח לפני 10 חודשים.
2. בדקתי 15 שניות והכפלתי ב-4
3. הפעימות והלחץ דם יורד כאשר המטבוליזם יורד / אתה בחיטוב ארוך ועושה המון אימוני אירובי
4. יהיה בסדר

הנושא ננעל, ושוב תשים לב לתאריכים של האשכולות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית