הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עוד דביל

אנחנו לא מדברים עכשיו על זה שמערכת הבריאות תהפוך לכשלון כמו שהיא בארץ. ואגב, הוא גם נכשל. החוק שהוא ניסה להעביר לא תואם את החוקה.

אבל כן, כסף זו הבעיה העיקרית של אמריקה כרגע.

לא התעמקתי בחוק אז אני לא יכול להגיב על זה
ועיקרית זה לא יחידה

את כולם?
טרור
פילוג
טיפשות
משקל עודף
רמת חיים שרוב האוכלוסיה לא יכולה להרשות לעמה
................

טיפשות זו בעיה אישית של כל אחד. להגיד טפשות מעיד על תחושת עליונות שלך מול עם שלם. לא נראה לי שאתה יכול להרשות את זה לעצמך.
כנ"ל לגבי משקל עודף.

רמת חיים שרוב האוכלוסייה לא יכולה להרשות זה באשמת מי?? יפה מאוד! הממשל! כנ"ל הטרור.
אז תגיד תודה לכושי.

טיפשות זו בעיה אישית של כל אחד. להגיד טפשות מעיד על תחושת עליונות שלך מול עם שלם. לא נראה לי שאתה יכול להרשות את זה לעצמך.
כנ"ל לגבי משקל עודף.

רמת חיים שרוב האוכלוסייה לא יכולה להרשות זה באשמת מי?? יפה מאוד! הממשל! כנ"ל הטרור.
אז תגיד תודה לכושי.

רמת החיים זה באשמת האנשים כשהם הם קונים דירה במאתיים אלף דולר כשיש להם רק 10 אלף בכיס

וטרור היה עוד לני ממשל אובמאה

רמת החיים זה באשמת האנשים כשהם הם קונים דירה במאתיים אלף דולר כשיש להם רק 10 אלף בכיס

וטרור היה עוד לני ממשל אובמאה

אתה מצחיק שימי. איך אתה קונה במאתיים אלף דולר כשיש לך רק 10? אולי כשהממשלה תומכת בבנק שיתן לך הלוואה גם כשהוא יודע שאתה לא מסוגל להחזיר?

הממשל אשם לא אמרתי שלא אבל אלה טעויות שנעשו לפני ממשל אובאמה ולא באמת הייתה לו השפעה על המצב של אמריקה היום

בטח שהייתה לו. הוא המשיך במדיניות הבזבוז. זה שהוא לא גרם למצב לא אומר שהוא לא אמור לתקן אותו.

בטח שהייתה לו. הוא המשיך במדיניות הבזבוז. זה שהוא לא גרם למצב לא אומר שהוא לא אמור לתקן אותו.

הוא הוציא תוכנית שחוסכת 2 ביליון דולר ברור שזה לא מספיק אבל אל תשכח שיחסי הכוחות בין המפלגות באמריקה הם כמעט שווים וקשה מאוד להעביר חקיקות

הממשל אשם לא אמרתי שלא אבל אלה טעויות שנעשו לפני ממשל אובאמה ולא באמת הייתה לו השפעה על המצב של אמריקה היום
לא היתה לו השפעה? לנשיא ארה"ב בשנים האחרונות לא היתה השפעה? אז בשביל מה הוא נבחר? להצטלם לפרסומות למשחת שיניים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית