הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 100 קילו סקוואט- טכניקה

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
היום 100 קילו סקוואט...
חוץ מזה שלדעתי לא ירדתי מספיק האם אתם רואים עוד משו (ניסיתי לתקן גם את הגב שלי אם אתם זוכרים את הסרטונים הקודמים)
סט ראשון-

סט שני-

סט שלישי-

תודה 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסט הראשון פיצוץ ועם העייפות יש הידרדרות אבל לא יותר ממה שצפוי.
אם אני חייב אז שני דברים שאני יכול להציע:
1. תבקש מאחד החברה שיגיד - "ברכיים החוצה" לפני כל חזרה.
2. תבקש מאחד החברה שיעזור לך בלהדגיש את ההיפ דרייב. הוא צריך להניח יד עם מעט התנגדות על הגב התחתון שלך (מעט מעל התחת) כשאתה תמטה כדי שתוכל להרגיש מאיפה לדחוף. זה לא גיי כמו שזה נשמע. אל תעשה את זה ישר עם 100 קילו. כמו בסירטון.
YouTube - Mark Rippetoe: Fixing the Squat: Hip Drive

זה בסדר, תמיד שמעלים משקל יש חריגות בגובה

אתה חייב למצוא פתרון לעניין של המוט
זה דפוק מאוד ומאוד מסוכן מה שאתם עושים

• פותח/ת השרשור
זה בסדר, תמיד שמעלים משקל יש חריגות בגובה

אתה חייב למצוא פתרון לעניין של המוט
זה דפוק מאוד ומאוד מסוכן מה שאתם עושים

לפני שנה בערך, המאמן הראשי של המכון הבטיח לנו כלוב... כמובן, מהבטחות אין תוצאות
לפני שאני וחברים שלי נחדש את המנוי נבוא עם ההורים והכל ונבקש כלוב 😃

הטניקה שלך מעולה כל הכבוד
אגב סתם שאלה הצהוב זה 15 קילו והאדום 25 או ששנהם 20 ? כל צבע זה משקל אחר? כי הם נראים אותו משקל

• פותח/ת השרשור
הטניקה שלך מעולה כל הכבוד
אגב סתם שאלה הצהוב זה 15 קילו והאדום 25 או ששנהם 20 ? כל צבע זה משקל אחר? כי הם נראים אותו משקל
האדום הרבה יותר רחב...
10- ירוק
15- צהוב
20- כחול
25- אדום

• פותח/ת השרשור
15 נראת ענקית היא נראת כמו ה20 יש מישהו שבסרטון השני מחזיק את 15 זה נראה יותר כמו ה15
כן... יש 2 סוגים של שלהם, אותו דבר בדיוק (מחר אני ישקול את שניהם ואני אבדוק באמת חחחחח)

כן... יש 2 סוגים של שלהם, אותו דבר בדיוק (מחר אני ישקול את שניהם ואני אבדוק באמת חחחחח)

תשקול תשקול ותגיד לי...יום חמישי קבלתי תעודת מאמנים בוינגיט סימתי את הקורס והייתי צריך לעשות מבחן יכולת עשיתי ועברתי הכל טוב ויפה אבל אני חושב שעשיתי עם 80 10 חזרות ולא עם ה-70 כמו שביקשו חחח כי שמתי 20 צהוב והייתי בטוח שזה 15 וגם המשקולת הייתה ענקית ל15 קילו אז מעניין אותי לדעת אם זה היה באמת 80 כי לפי המשקל זה היה נראה יותר כבד ל70 😃

ואם כן אז יש מצב שעשית סקווט עם 110 ולא עם 100

זה הגודל של פלטות אולימפיות מ-10 קילו עד 25, כולם באותו קוטר. גם אצלי במכון יש כאלה (חוץ מפלטות של 10).
אם שמת פלטה צהובה והיא היתה בגודל של 20, אז היא 15 קילו.

זה הגודל של פלטות אולימפיות מ-10 קילו עד 25, כולם באותו קוטר. גם אצלי במכון יש כאלה (חוץ מפלטות של 10).
אם שמת פלטה צהובה והיא היתה בגודל של 20, אז היא 15 קילו.

אם אתה שם לב בסרטון השני שהוא פרסם בצד ימין רואים מישהו מחזיק משקולת צהובה והיא הרבה יותר קטנה והיא נראת 15 קילו זה ממש מוזר..איך יכול להיות שהיא אותה קוטר וזה אותו משקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית