הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה לקראת סיום חיטוב

עוגיפלצת

משתמש מתחיל
277
3
נק' מוניטין:
70
277
3
בדיקת קליפר מיום שני - 8.3%
אני יודע שאני צריך מסה, אני רוצה להגיע ל-7% ואז להיכנס לתקופת מסה ארוכה יחסית (כ-8 חודשים)
ממה שאני רואה:
חלק גוף שדורש תשומת לב: חזה. לא מפותח כמעט בכלל
חלק גוף חזק אצלי: רגליים. רואים בבירור הפרדות ואני גאה על כך

קרדיטים:
על התזונה והתוספים: גיל *****
על האימונים: עומרי אלמקייס (הולמס פלייס דיזנגוף)

קבצים מצורפים

• 5.6.11.JPG
    5.6.11.JPG
    KB 64.4 · צפיות: 306
  • 19.6.11.JPG
    19.6.11.JPG
    KB 106.6 · צפיות: 212
  • 24.8.11.JPG
    24.8.11.JPG
    KB 117.7 · צפיות: 328
  • 24.08.11.JPG
    24.08.11.JPG
    KB 102.7 · צפיות: 287
  • 23.8.11.JPG
    23.8.11.JPG
    KB 94.1 · צפיות: 234
  • IMG_0545.JPG
    IMG_0545.JPG
    KB 117 · צפיות: 263
  • ארוחת בוקר.JPG
    ארוחת בוקר.JPG
    KB 68.2 · צפיות: 276
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יפה מאד. אני לא הייתי ממשיך ל-7, לא רואה טעם.

אינני מעוניין שהיקף הטבור שלי יעבור את ה-80 ס"מ בשום מצב, לכן אני רוצה לרדת נמוך מספיק כדי לאפשר טווח גדול יחסית של עלייה במסה לאחר מכן (מתחיל מסה עוד חודש). עכשיו אני על 74.5 ס"מ, מאמין שב-7% אגיע למשהו בסביבות 72, מה שייתן לי 8 ס"מ של מסה איכותית וארוכה יחסית
הקוביות וההפרדות הן רק בונוס חמוד, הן אינן המטרה כרגע

---------- התגובה התווספה ב 10:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:14 ----------

כל הכבוד!! באזה תוכנית אתה עובד?

תודה רבה
מחליף תכניות כמו גרביים חח 😃
כל 6 שבועות משהו אחר, אבל כולן AB
בגדול התחלתי לעבוד ברצינות בתחילת יוני בטווח של 12 חזרות
אח"כ 10
כרגע עובד על 8 חזרות
ובאמת שום דבר מיוחד - סקוואט, לג פרס (200 קילו ל-10*3!! בשבילי זה גאווה), דדליפט, מיליטרי, מתח, חתירה חופשית, בנץ' ועוד כל מיני ממתקים להשלמת התמונה
מעט מאוד מכונות, אבל יש קצת
מקפיד על 3 תרגילים לשריר גדול ולכתפיים, 2 תרגילים לשריר קטן בסוף האימון
ברגליים עובד כרגע בעיקר על לשפר את הסקוואט שלי לקראת התכנית הבאה, שכבר תהיה מסה, כי תכנית קודמת נחתי ממנו וכל היציבות שלי נדפקה חחח 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה שלא תנסה תוכניות כוח למאסה הבאה?

למה שלא באמת? 😃
התחלתי את התהליך מחיטוב, היה חשוב לי לרדת נמוך מאוד יחסית כדי לאפשר עלייה איכותית וארוכה, מסיבה זו לא עבדתי עד עתה עם תכניות כוח.
בעוד חודש אני מתחיל מסה, מן הסתם עם תכנית-שתיים רגילות להיפרטרופיה, בטח בטווח של 6-8, ואז אין סיבה לא לנסות SS למשל. תכנית חביבה

לדעתי עזוב אתה סתם תצבור שומן מיותר ב-AB
תתחיל ישר עם ה-SS, אתה לא תתחרט

• פותח/ת השרשור
לדעתי עזוב אתה סתם תצבור שומן מיותר ב-AB
תתחיל ישר עם ה-SS, אתה לא תתחרט

מה שאתה אומר נשמע נכון, כי ככה אני בונה לעצמי כוח שיעזור לי מאוד בתכניות היפרטרופיה מאוחר יותר, הבעיה היא שאני חי עכשיו על 40 גר׳ פחמימה ביום, ואילו תכנית ss דורשת מאזן קלורי חיובי בהרבה. חשבתי להיות על נייטרלי זמן-מה כדי לתת לגוף להסתגל לאט-לאט. במילים אחרות: קודם נניח 6 חזרות ומאזן נייטרלי ואז חיובי קל, ואז באמת אפשר להביא ss עם מאזן חיובי גבוה

דעתכם?

מה שאתה אומר נשמע נכון, כי ככה אני בונה לעצמי כוח שיעזור לי מאוד בתכניות היפרטרופיה מאוחר יותר, הבעיה היא שאני חי עכשיו על 40 גר׳ פחמימה ביום, ואילו תכנית ss דורשת מאזן קלורי חיובי בהרבה. חשבתי להיות על נייטרלי זמן-מה כדי לתת לגוף להסתגל לאט-לאט. במילים אחרות: קודם נניח 6 חזרות ומאזן נייטרלי ואז חיובי קל, ואז באמת אפשר להביא ss עם מאזן חיובי גבוה

דעתכם?

בסדר גמור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית