ייעוץ הוספת משקל במתח

• פותח/ת השרשור YP2012
  • פורסם בתאריך

YP2012

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלום...
ברצוני להוסיף משקל (עומס) על הגוף בעת שאני עושה מתח כיצד אני יכול להוסיף משקל ?
ניסיתי תיק גב אך זה מפריע לי לתנועה של הכתפיים .ומשקולות רגליים המשקל הכי גבוהה שאפשר למצוא הוא 5 קילו ואני מעוניין להתחיל ב 10 קילו ולעלות כל פעם יש פיתרון לבעיה שלי ?

קנה שרשרת לאופניים מטמבור עם מנעול. קשור את השרשרת עם משקולות סביבך (רצוי שתהיה איזו מגבת או חגורה זבל מתחת כדי שזה לא יקרע לך את העור) ותיהנה. 😃

תחגור חגורת גב או כל חגורה מספיק חזקה,על זה שרשרת ברזל((1מטר(בסביבות 20ש"מ) -אפשר לקנות בהומ סנטר או ACE ,מנעול לשרשרת-עד 5ש"ח)).עכשיו אתה חופשי לתלות על השרשרת צלחות כמה שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי מהסירטון הוא משתמש בחגורת גב שאמורה להחזיק את הגב ובעצם הוא הפך אותה וחיבר לה שרשרת אם משקולות ?...... איך זה לא מחליק לו ?

לפי מה שהבנתי מהסירטון הוא משתמש בחגורת גב שאמורה להחזיק את הגב ובעצם הוא הפך אותה וחיבר לה שרשרת אם משקולות ?...... איך זה לא מחליק לו ?

לא,
זאת חגורה מיוחדת לעליות מתח(לא רק)-Dipping belt

יש חגורה שמתאימה להוספת משקל, היא מחוברת בעזרת שאקלים לשרשרת שאתה יכול לפתוח ולהשחיל לתוכה את הפלטות

קנה שרשרת לאופניים מטמבור עם מנעול. קשור את השרשרת עם משקולות סביבך (רצוי שתהיה איזו מגבת או חגורה זבל מתחת כדי שזה לא יקרע לך את העור) ותיהנה. 😃
פעם הייתה לי חגורה חרבנה, והייתי קושר אליה עם שרשרת + רצועת בד והיה סבבה.
עכשיו עם הRDX אני לא מסוגל לעשות את זה, אחרי כמה חזרות נהיה לי כבר חור בצד חחח

פעם הייתה לי חגורה חרבנה, והייתי קושר אליה עם שרשרת + רצועת בד והיה סבבה.
עכשיו עם הRDX אני לא מסוגל לעשות את זה, אחרי כמה חזרות נהיה לי כבר חור בצד חחח

אני משתמש בחגורה זבל מהסוג שיותר רחב מאחורה מאשר מקדימה. לא הייתי מבזבז חגורה טובה על להחזיק עשרות קילוגרמים שמתנוססים באוויר. 😃

לא
אבל אתה יכול ללכת לסניף הדואר הקרוב לביתך ולעשות ויזה נטענת ולהזמין דרך איביי..
ואתה יכול כל חגורה להוספת משקל,לא חייב את הRDX...אתה פשוט תצטרך גם שרשרת ברזל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית