הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטרואידים ואבקות חלבון

ניני

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
שלום
יש לי שאלה לגביי בודיבילדר שמשתמש בסטרואידים , האם הוא צריך להשתמש גם באבקות חלבון או בגלל שהוא משתמש בסטרואידים אז כבר לא צריך אבקות חלבון ???
תודה לעונים

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת זריקות חלבון הם לא מקבלים את החלבון באבקה ?
ומה זה אפקט אנאבולי פסיכי , הבנתי אנאבולי אבל מה הכוונה פסיכי ?
תודה

הוא צוחק עליך. מזריקים צריכים הרבה יותר חלבון ממתאמנים טבעיים. אם זה דרך אבקה או אוכל זה ממש לא משנה.

• פותח/ת השרשור
nethaniel רשום שאתה משתמש כבוד לפחות תכבד את זה

---------- התגובה התווספה ב 15:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:31 ----------

---------- התגובה התווספה ב 15:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:33 ----------

מה הכוונה יותר חלבון כמה גרם לקילו משקל בערך לא צריך מדוייק שיהיה לי רק מושג ?

• פותח/ת השרשור
למה ?
אני מתעסק בפיתוח גוף אם כי יותר בכוח מאשר בבודיבילדינג
זה תחום שהוא אכן מעניין אותי

בפורום סטרואידים? כדי להציל נפשות תמימות 😃

עזוב, לא אמרתי כלום. תעשה מה שבא לך. זה הגוף שלך.

• פותח/ת השרשור
אני לא כועס בכלל
אני פשוט לא מבין אתה ממתנגדי הפורום או בוא נאמר ככה ממתנגדי השימוש בסטרואידים בכלל ?

לא חשבתי שאתה כועס, למה שתכעס. ומה זה מתנגדי הפורום? בקיצור, לא הייתי מכניס דברים כאלה לגוף שלי, ולא הייתי ממליץ לאף אחד. אבל תעשה מה שבראש שלך.

בפורום סטרואידים? כדי להציל נפשות תמימות 😃

עזוב, לא אמרתי כלום. תעשה מה שבא לך. זה הגוף שלך.
שמע אחי זה בדיוק הסיבה שגם אני גולש בפורום הזה,כי לשמוע כאלה שאלות מטומטמות,אל תיקח את זה אישית ניני...לפי הידע שלך אתה לא צריך להתקרב לחומרים בעשור הקרוב.
ובאמת תעשה לעצמך טובה ותרד מזה..או שתתחיל לחרוש ת'אינטרנט בנוגע לכל מה שקשור לפיתוח גוף,ואז תחזור עם שאלות רלוונטיות ותעשה מה שאתה רוצה עם הגוף שלך.
אנחנו פה כדי לעזור וכל מה שאומרים לך נשמה זה הכל לטובתך,באמת מכל הלב כאילו.

אין ספק הרמה של חלק מהאנשים פה לא משהו.

בכל אופן - לפותח האשכול אנשים שמשתמשים בסטרואידים בהנחה שהם רציניים צריכים לדאוג תזונתית לעצמם כדי להתקדם. אם הם נדרשים לספק חלבון בנוסף לתזונה מסיבה זו או אחרת כמו מתאמנים שלא לוקחים סטרואידים אז אני מקווה שהם יעשוט זאת.

צריכת החלבון שלו תהיה גבוה וסביר להניח שחוץ מאוכל הוא יעזר באבקת חלבון להגיע לערכים שלו, מטעמי נוחות וכלכלית

שלום
יש לי שאלה לגביי בודיבילדר שמשתמש בסטרואידים , האם הוא צריך להשתמש גם באבקות חלבון או בגלל שהוא משתמש בסטרואידים אז כבר לא צריך אבקות חלבון ???
תודה לעונים
אתה גם מהאלה שחושבים שאנשים מתנפחים בגלל האבקות?אז שלוקחים סטרואידים מתנפחים יותר טוב..אז לא צריך אבקות??חבוב תקרא קצת ואז נדבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית