הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון המאבטח של "העדה": בבוקר אברך כולל, בערב מר ישראל

העם רוצה צדק חברתי :bad:

קודם כל כל הכבוד להישג - רואים שהוא משקיע באימונים ובתזונה מגיע לו !!
דבר שני תחשבו על זה: מאחר והוא רק לומד בכולל סימן שהוא לא עובד ואז יוצא מזה שאת כל התוספים על כל מרכיביהם המדינה מממנת לו!!!
איזה כיף זה: חצי יום ללמוד, חצי יום להתאמן ועוד לקבל על זה כסף!!!
רשום שהוא עובד כשומר ראשי של אדמו''ר.
חשבת על זה שאולי משם הוא מרוויח את הכסף?
מספיק עם השנאה הזאת נוסח YNET.

משלמי המיסים ממנים להם את החומרים חחחח

אף אחד לא ממן הוא עובד כמאבטח

וקציבה לאברך זה 700שח אזז אפשר לקנות בזה בקושי חלב ולחם

החיים זה לא שחור או לבן ...הבחור מאמין לומד תורה וגם מפתח גוף ..על פניו זה מתנגש אבל כל הגדולה היא לדעת לשלב את שניהם יחד..אז במקום להכשיל את הבחור תחזקו אותו ..בהצלחה מרדכי

החיים זה לא שחור או לבן ...הבחור מאמין לומד תורה וגם מפתח גוף ..על פניו זה מתנגש אבל כל הגדולה היא לדעת לשלב את שניהם יחד..אז במקום להכשיל את הבחור תחזקו אותו ..בהצלחה מרדכי

הגדולה תהיה גם לעשות את החובות הבסיסיים שלך למדינה, שבזכות זה שאחרים עושים אותם אז הוא יכול ללמוד תורה ולפתח גוף ללא הפרעות.

הגדולה תהיה גם לעשות את החובות הבסיסיים שלך למדינה, שבזכות זה שאחרים עושים אותם אז הוא יכול ללמוד תורה ולפתח גוף ללא הפרעות.

יש בזה אמת לטעמי.לא יכול להוסיף עוד מוניטין

אז שיתנו לי לחיות ולא ישתמשו בכסף שלי לצרכים שלהם.

בעזהי"ת

1+

חברה,אתם סתם יוצאים על הבנאדם ונכנסים לו בכיס,רשום שהוא מאבטח ראשי של אדמו''ר.
ככה הוא מרוויח את הכסף שלו,יש לו עבודה כמו לכל אחד.

איך הוא עובד כמאבטח ראשי עם הוא לא עשה צבא ??????!?!?!

קודם כל כל הכבוד להישג - רואים שהוא משקיע באימונים ובתזונה מגיע לו !!
דבר שני תחשבו על זה: מאחר והוא רק לומד בכולל סימן שהוא לא עובד ואז יוצא מזה שאת כל התוספים על כל מרכיביהם המדינה מממנת לו!!!
איזה כיף זה: חצי יום ללמוד, חצי יום להתאמן ועוד לקבל על זה כסף!!!

הלוואי עלי.. חלום חיי הוא כל החיים רק ללמוד ולהתאמן. לאמן את הגוף ואת הראש, עד המקסימום שהטבע נתן לי

Back
למעלה תחתית