הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 147.5 לשלישייה, LB סקוואט.

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

לקחתי את העצות מהדיון הקודם, ניסיתי לשלוח את הברכיים טיפה בהתחלה ואז לשבת אחורה בכל הכוח ככה שהברכיים לא יגלשו יותר. ככל שהתקדמתי בחזרות כך הגלישה הצטמצמה. המוט נע בקו ישר.
מה עוד אפשר לשפר?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם אני הייתי מהצד הייתי צורח עליך CHEST UP זה מה שנראה הכי מהותי לתיקון(הכי מובהק בסוף)

לא כי אתה לא רוצה, כי אתה לא יכול.
תמשיך לחיות בסרט מי אתה בכלל שאני יבזבז תזמן שלי על לבדוק אם אתה שובר או לא ?
תלמד לקבל ביקורת גם אם היא לא בדיוק מה שאתה מצפה לה בכל מקרה תבלה אם מה שאתה עושה כרגע רק אל תעלה לפה סרטונים שלך ותצפה לשמוע מה שאתה רוצה

נראה טוב חוץ מההערות שאמרו לך החברה מעלי- להרים את החזה..
לפי דעתי אתה צריך גם ליהיות טיפה יותר זקוף כי שאתה קצת אחרי הבאונס זה נראה כמו גוד מורנינג

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחח
וואלה אין לנו איך להוכיח אח שלי גיבור, אתה שובר גבר.
אשכרה אין לך מה לעשות בחופש הא?

תלמד לקבל ביקורת גם אם היא לא בדיוק מה שאתה מצפה לה בכל מקרה תבלה אם מה שאתה עושה כרגע רק אל תעלה לפה סרטונים שלך ותצפה לשמוע מה שאתה רוצה
טוב אחיייייי אתה לא מסוגל לעמוד מאחורי המילים שלך אז אתה מבלבל במוח
אני יודע טוב מאוד לקבל ביקורת ואני לוקח לצומת ליבי רק מה שאני באמת יכול להסכים עם זה שעוזר לי, דברים שאני לא שמתי לב אליהם בעצמי. בלי העזרה שלך אני יודע שהסקוואט גבולי אבל אני גם יודע שאני שובר מקביל עוד כשאני בבור.

נראה טוב חוץ מההערות שאמרו לך החברה מעלי- להרים את החזה..
לפי דעתי אתה צריך גם ליהיות טיפה יותר זקוף כי שאתה קצת אחרי הבאונס זה נראה כמו גוד מורנינג
החזה די נופל אבל אל תשכח שהמוט עצם היותו על הפלג גוף עליון מכביד בעיקר על החזה ככה שאין ממש אפשרות במשקלי PR להרים בצורה "נקייה" את חזה ביחד עם התחת. אז סה"כ די הקפדתי לעלות עם התחת והחזה ביחד..

החזה די נופל אבל אל תשכח שהמוט עצם היותו על הפלג גוף עליון מכביד בעיקר על החזה ככה שאין ממש אפשרות במשקלי PR להרים בצורה "נקייה" את חזה ביחד עם התחת. אז סה"כ די הקפדתי לעלות עם התחת והחזה ביחד..

החזה שלך קורס יותר מדי בסט הזה, PR או לא PR, זה לא אמור להראות ככה
אתה מגדיל את המנוף בגלל המנח שלך והיעילות של המעבר של כוח מהרגליים, לזוקפים ועד למוט יורד בצורה משמעותית.

אני יודע טוב מאוד לקבל ביקורת ואני לוקח לצומת ליבי רק מה שאני באמת יכול להסכים עם זה שעוזר לי, דברים שאני לא שמתי לב אליהם בעצמי. בלי העזרה שלך אני יודע שהסקוואט גבולי אבל אני גם יודע שאני שובר מקביל עוד כשאני בבור.

זה לא טוב אפשר להבין בסינג PR
אבל שמדובר ב3-5 חזרות אין סיבה שלא תצליח לשמור על חזה מורם ביחד עם התחת ..אולי חזרה אחרונה יכולה להתפקשש בגלל חוסר ריכוז אבל לא יותר מזה

טוב אתה שובר רק כי אי אפשר להוכיח( לא באמת) אם זה יעשה לך
יום טוב אז סלמתק 😣😣

נערך לאחרונה:
תוכיח שאני לא שובר מקביל.

לא כי אתה לא רוצה, כי אתה לא יכול.

חחחחחחחחחחח
וואלה אין לנו איך להוכיח אח שלי גיבור, אתה שובר גבר.

טוב אתה שובר רק כי אי אפשר להוכיח( לא באמת) אם זה יעשה לך
יום טוב אז סלמתק 😣😣

כדאי שתפסיקו עם הגנון הזה.

שני דברים לפותח האשכול:

1. למד לקבל ביקורת. גם אם אתה לא מסכים, אלא אם ההסבר שלך הוא "לא ראיתם כי מישהו עמד מול המצלמה", עדיף שתגיד "תודה" ותמשיך.

2. אתה זז יותר מדי עם הברכיים. הן חייבות להיות יציבות יותר.

סה"כ לא רע.

כדאי שתפסיקו עם הגנון הזה.

שני דברים לפותח האשכול:

1. למד לקבל ביקורת. גם אם אתה לא מסכים, אלא אם ההסבר שלך הוא "לא ראיתם כי מישהו עמד מול המצלמה", עדיף שתגיד "תודה" ותמשיך.

2. אתה זז יותר מדי עם הברכיים. הן חייבות להיות יציבות יותר.

סה"כ לא רע.
תוכיח שהברכיים לא יציבות 😣😣

טוב אז כמה דברים ששמתי לב אליהם:
הברכיים שלך גולשות ולא יציבות במהלך התנועה, תנסה לקבע אותם שלא יזוזו כל כך הרבה והם גם גולשות טיפה.
תתיישב יותר חזק אחורה ותוציא ברכיים חזק יותר החוצה.
תדאג להוציא חזה החוצה יותר חזק וההיפ דרייב שלך מוגזם מדי, תעלה את התחת והחזה ביחד לא קודם את התחת ואז את החזה
בעיקרון זה בסדר אבל הכי שמתי לב לברכיים.
מקווה שעזרתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית