עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוכיח שאני לא שובר מקביל.רד עוד למטה אתה לא שובר וחבל
לא רוצהתוכיח שאני לא שובר מקביל.
לא כי אתה לא רוצה, כי אתה לא יכול.לא רוצה
תוכיח שאני לא שובר מקביל.
תמשיך לחיות בסרט מי אתה בכלל שאני יבזבז תזמן שלי על לבדוק אם אתה שובר או לא ?לא כי אתה לא רוצה, כי אתה לא יכול.
אשכרה אין לך מה לעשות בחופש הא?חחחחחחחחחחח
וואלה אין לנו איך להוכיח אח שלי גיבור, אתה שובר גבר.
טוב אחיייייי אתה לא מסוגל לעמוד מאחורי המילים שלך אז אתה מבלבל במוחתמשיך לחיות בסרט מי אתה בכלל שאני יבזבז תזמן שלי על לבדוק אם אתה שובר או לא ?
תלמד לקבל ביקורת גם אם היא לא בדיוק מה שאתה מצפה לה בכל מקרה תבלה אם מה שאתה עושה כרגע רק אל תעלה לפה סרטונים שלך ותצפה לשמוע מה שאתה רוצה
החזה די נופל אבל אל תשכח שהמוט עצם היותו על הפלג גוף עליון מכביד בעיקר על החזה ככה שאין ממש אפשרות במשקלי PR להרים בצורה "נקייה" את חזה ביחד עם התחת. אז סה"כ די הקפדתי לעלות עם התחת והחזה ביחד..נראה טוב חוץ מההערות שאמרו לך החברה מעלי- להרים את החזה..
לפי דעתי אתה צריך גם ליהיות טיפה יותר זקוף כי שאתה קצת אחרי הבאונס זה נראה כמו גוד מורנינג
החזה די נופל אבל אל תשכח שהמוט עצם היותו על הפלג גוף עליון מכביד בעיקר על החזה ככה שאין ממש אפשרות במשקלי PR להרים בצורה "נקייה" את חזה ביחד עם התחת. אז סה"כ די הקפדתי לעלות עם התחת והחזה ביחד..
זה לא טוב אפשר להבין בסינג PRאשכרה אין לך מה לעשות בחופש הא?
טוב אחיייייי אתה לא מסוגל לעמוד מאחורי המילים שלך אז אתה מבלבל במוח
אני יודע טוב מאוד לקבל ביקורת ואני לוקח לצומת ליבי רק מה שאני באמת יכול להסכים עם זה שעוזר לי, דברים שאני לא שמתי לב אליהם בעצמי. בלי העזרה שלך אני יודע שהסקוואט גבולי אבל אני גם יודע שאני שובר מקביל עוד כשאני בבור.
החזה די נופל אבל אל תשכח שהמוט עצם היותו על הפלג גוף עליון מכביד בעיקר על החזה ככה שאין ממש אפשרות במשקלי PR להרים בצורה "נקייה" את חזה ביחד עם התחת. אז סה"כ די הקפדתי לעלות עם התחת והחזה ביחד..
טוב אתה שובר רק כי אי אפשר להוכיח( לא באמת) אם זה יעשה לךאשכרה אין לך מה לעשות בחופש הא?
אני יודע טוב מאוד לקבל ביקורת ואני לוקח לצומת ליבי רק מה שאני באמת יכול להסכים עם זה שעוזר לי, דברים שאני לא שמתי לב אליהם בעצמי. בלי העזרה שלך אני יודע שהסקוואט גבולי אבל אני גם יודע שאני שובר מקביל עוד כשאני בבור.
תוכיח שאני לא שובר מקביל.
לא רוצה
לא כי אתה לא רוצה, כי אתה לא יכול.
חחחחחחחחחחח
וואלה אין לנו איך להוכיח אח שלי גיבור, אתה שובר גבר.
תמשיך לחיות בסרט מי אתה בכלל שאני יבזבז תזמן שלי על לבדוק אם אתה שובר או לא ?
תלמד לקבל ביקורת גם אם היא לא בדיוק מה שאתה מצפה לה בכל מקרה תבלה אם מה שאתה עושה כרגע רק אל תעלה לפה סרטונים שלך ותצפה לשמוע מה שאתה רוצה
אשכרה אין לך מה לעשות בחופש הא?
טוב אתה שובר רק כי אי אפשר להוכיח( לא באמת) אם זה יעשה לך
יום טוב אז סלמתק 😣😣
תוכיח שהברכיים לא יציבות 😣😣כדאי שתפסיקו עם הגנון הזה.
שני דברים לפותח האשכול:
1. למד לקבל ביקורת. גם אם אתה לא מסכים, אלא אם ההסבר שלך הוא "לא ראיתם כי מישהו עמד מול המצלמה", עדיף שתגיד "תודה" ותמשיך.
2. אתה זז יותר מדי עם הברכיים. הן חייבות להיות יציבות יותר.
סה"כ לא רע.
לא מצחיק.תוכיח שהברכיים לא יציבות 😣😣