עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחח 😈אנשים באשכול הזה שיש להם ביקורת על נשים בארץ - תסתכלו במראה, אחר כך בתוך הארנק שלכם, ואז תחשבו למה אתם יכולים לצפות תמורת מה שיש לכם להציע. 🖕
הקשר הוא שאישה עם שכל לא תצא עם גבר שטחי, ואישה עם סיליקון לא תצא עם גבר עני.מה הקשר ארנק?
הקשר הוא שאישה עם שכל לא תצא עם גבר שטחי, ואישה עם סיליקון לא תצא עם גבר עני.
אתה תצא עם מי שתרצה אותך, ולא סתם "מי שבא לי". זה דבר ראשון.ואני אצא עם מי שבא לי, אעביר ביקורת על מה שבא לי ואחיה את החיים שבא לי. אני לא חייב לעשות חשבון לאף אחד. אני לא חייב להסתכל בראי, או לבדוק את הארנק שלי בשביל לאהוב מה שאני אוהב.
קרמבו אומר שגם הקוקסינלים בארץ לא משהו.
אנחנו העם הכי יפה
![]()
![]()
![]()
![]()
אם כבר - אז לצרפת. כנראה מזמן לא היית באשדוד 😃אשדוד יותר קרובה לגרוזיה מאשר ישראל. אז זאת לא דוגמה.
אם כבר - אז לצרפת. כנראה מזמן לא היית באשדוד 😃
ובכל חוף בארץ תראה את אותה התופעה: גברים ישראלים כקהל מכוערים יותר מנשים ישראליות כקהל (אפילו אם תשווה לגברים ונשים בחו''ל).
כן, אני פשוט שונאת גברים 😆אני חושב שזה אומר יותר עליך מעליהם
כן, אני פשוט שונאת גברים 😆
את יודעת איך קוראים לאשה שמוכרת את עצמה בכסף...? לא סתם שיטחית אלא ....אנשים באשכול הזה שיש להם ביקורת על נשים בארץ - תסתכלו במראה, אחר כך בתוך הארנק שלכם, ואז תחשבו למה אתם יכולים לצפות תמורת מה שיש לכם להציע. 🖕
דיי דיי לבלבל תשכל יש פה הרבה כוסיות זה לא בעיה למצוא..שמע זה לא צחוק הבנות בארץ בין המכוערות שראיתי, אחרי שהייתי שבועיים בליטא (משפחה) אני חייב להגיד שבאמת מרוב שיהודים התבוללו ללא הפסקה יצאו כל מני מוטציות שאת התוצאה ניתן לראות בחוף הים. לא ראיתי אישה אחת, אחת שמנה.
כן יש נשים יפות שלא שופטות גברים רק לפי מראה חיצוני וכסף. כמו שיש גברים שלא שופטים נשים רק על פי מראה חיצוני ומראה חיצוני.את יודעת איך קוראים לאשה שמוכרת את עצמה בכסף...? לא סתם שיטחית אלא ....
אגב ,את אוהבת להכליל אבל אני אישית מכיר בחורות כוסיות ,גם עם סיליקון שלא מסתכלות רק על כסף (יש עולם מחוץ לגוש דן). לא כולן עלוקות ,חלקן מרוויחות כסף בעצמן ומנסות להיות עצמאיות ולא בונות את עצמן ואת חייהן על ניצול של גבר.
ועוד משהו לגבי הגברים ,יש לי חברת ילדות שהיא באמת בחורה של עשירים והיא יוצאת עם מיליונרים ,אנשי עסקים ושחקני כדורגל. את יודעת למה הם כלכך אוהבים אותה? היא אולי לא הבחורה הכי יפה במסיבה אבל היא מאוד עצמאית ומענינת ולא סתם זונה חומרנית , היא אדם שאפשר לדבר איתו על הכל למרות שהיא ממש לא חכמה. כנראה שיש הרבה גברים איכותיים שהם לא שטחיים בניגוד אליך..
בקיצור את מנסה להצדיק את הנצלנות האישית שלך דרך הכללות טיפשיות על גברים ונשים .