הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תועבה

תיקון: יש סיכוי שגם אישה עם שכל ובלי סיליקון לא תצא עם גבר עני... אבל זה לא כלל גורף.

הקשר הוא שאישה עם שכל לא תצא עם גבר שטחי, ואישה עם סיליקון לא תצא עם גבר עני.

ואני אצא עם מי שבא לי, אעביר ביקורת על מה שבא לי ואחיה את החיים שבא לי. אני לא חייב לעשות חשבון לאף אחד. אני לא חייב להסתכל בראי, או לבדוק את הארנק שלי בשביל לאהוב מה שאני אוהב.

ואני אצא עם מי שבא לי, אעביר ביקורת על מה שבא לי ואחיה את החיים שבא לי. אני לא חייב לעשות חשבון לאף אחד. אני לא חייב להסתכל בראי, או לבדוק את הארנק שלי בשביל לאהוב מה שאני אוהב.
אתה תצא עם מי שתרצה אותך, ולא סתם "מי שבא לי". זה דבר ראשון.
דבר שני - אתה מוזמן לאהוב מה שתרצה, אבל אם אתה מרשה לעצמך להטיל ביקורת גורפת, תבדוק קודם כל את עצמך ומה אתה מייצג.

אחרי טיול בחוף הים באשדוד (במלעל) , אני חייב לציין שעם נבחר או לא, אבל אנחנו (הגבר הישראלי) לא נראים טוב.
הנשים שלנו נראות יותר טוב מהגברים.
נ.ב. אני נראה טוב :120ag:

אנחנו העם הכי יפה

9k=

images
images

9k=

אשדוד יותר קרובה לגרוזיה מאשר ישראל. אז זאת לא דוגמה.

אשדוד יותר קרובה לגרוזיה מאשר ישראל. אז זאת לא דוגמה.
אם כבר - אז לצרפת. כנראה מזמן לא היית באשדוד 😃
ובכל חוף בארץ תראה את אותה התופעה: גברים ישראלים כקהל מכוערים יותר מנשים ישראליות כקהל (אפילו אם תשווה לגברים ונשים בחו''ל).

נערך לאחרונה:
אם כבר - אז לצרפת. כנראה מזמן לא היית באשדוד 😃
ובכל חוף בארץ תראה את אותה התופעה: גברים ישראלים כקהל מכוערים יותר מנשים ישראליות כקהל (אפילו אם תשווה לגברים ונשים בחו''ל).

אני חושב שזה אומר יותר עליך מעליהם

אנשים באשכול הזה שיש להם ביקורת על נשים בארץ - תסתכלו במראה, אחר כך בתוך הארנק שלכם, ואז תחשבו למה אתם יכולים לצפות תמורת מה שיש לכם להציע. 🖕
את יודעת איך קוראים לאשה שמוכרת את עצמה בכסף...? לא סתם שיטחית אלא ....
אגב ,את אוהבת להכליל אבל אני אישית מכיר בחורות כוסיות ,גם עם סיליקון שלא מסתכלות רק על כסף (יש עולם מחוץ לגוש דן). לא כולן עלוקות ,חלקן מרוויחות כסף בעצמן ומנסות להיות עצמאיות ולא בונות את עצמן ואת חייהן על ניצול של גבר.

ועוד משהו לגבי הגברים ,יש לי חברת ילדות שהיא באמת בחורה של עשירים והיא יוצאת עם מיליונרים ,אנשי עסקים ושחקני כדורגל. את יודעת למה הם כלכך אוהבים אותה? היא אולי לא הבחורה הכי יפה במסיבה אבל היא מאוד עצמאית ומענינת ולא סתם זונה חומרנית , היא אדם שאפשר לדבר איתו על הכל למרות שהיא ממש לא חכמה. כנראה שיש הרבה גברים איכותיים שהם לא שטחיים בניגוד אליך..

בקיצור את מנסה להצדיק את הנצלנות האישית שלך דרך הכללות טיפשיות על גברים ונשים .

שמע זה לא צחוק הבנות בארץ בין המכוערות שראיתי, אחרי שהייתי שבועיים בליטא (משפחה) אני חייב להגיד שבאמת מרוב שיהודים התבוללו ללא הפסקה יצאו כל מני מוטציות שאת התוצאה ניתן לראות בחוף הים. לא ראיתי אישה אחת, אחת שמנה.
דיי דיי לבלבל תשכל יש פה הרבה כוסיות זה לא בעיה למצוא..
העיניין היחיד פה זה שהבנות משחקות אותה קשות להשגה לעומת מדינות אחרות ובמיוחד בארה"ב שהם יותר זורמות וכאלה..
אני בטוח גם שזה מה שמונע אותך מלצאת עם בנות פה בארץ... "כי הן מכוערות"..וגם בטוח שאתה מגיע למדינות אחרות אתה זייןן עולם.

מה הקשר? אמרתי שלדעתי יש בארץ הרבה בנות מכוערות ובחול במדינה שהייתי לדעתי יש הרבה יותר בנות יפות. עניין של טעם אני לא מבין ךמה זה מציק לכם.
מה זה קשור לכמות הזיונים שלי?

נערך לאחרונה:
את יודעת איך קוראים לאשה שמוכרת את עצמה בכסף...? לא סתם שיטחית אלא ....
אגב ,את אוהבת להכליל אבל אני אישית מכיר בחורות כוסיות ,גם עם סיליקון שלא מסתכלות רק על כסף (יש עולם מחוץ לגוש דן). לא כולן עלוקות ,חלקן מרוויחות כסף בעצמן ומנסות להיות עצמאיות ולא בונות את עצמן ואת חייהן על ניצול של גבר.

ועוד משהו לגבי הגברים ,יש לי חברת ילדות שהיא באמת בחורה של עשירים והיא יוצאת עם מיליונרים ,אנשי עסקים ושחקני כדורגל. את יודעת למה הם כלכך אוהבים אותה? היא אולי לא הבחורה הכי יפה במסיבה אבל היא מאוד עצמאית ומענינת ולא סתם זונה חומרנית , היא אדם שאפשר לדבר איתו על הכל למרות שהיא ממש לא חכמה. כנראה שיש הרבה גברים איכותיים שהם לא שטחיים בניגוד אליך..

בקיצור את מנסה להצדיק את הנצלנות האישית שלך דרך הכללות טיפשיות על גברים ונשים .
כן יש נשים יפות שלא שופטות גברים רק לפי מראה חיצוני וכסף. כמו שיש גברים שלא שופטים נשים רק על פי מראה חיצוני ומראה חיצוני.
אבל נושא הדיון פה היה בדיוק סביב החלק השטחי של האוכלוסיה, ששופט ומטיל ביקורת על המראה החיצוני בלי להתייחס לעצמו ומה הוא יכול להציע. אז תרגיע בבקשה את התסכולים שלך, אם לא תהיה חזיר גם אתה תמצא אישה שתעריך אותך בזכות עולמך הפנימי העשיר ולא בזכות הפרצוף וחשבון הבנק.
אגב יפה שטרחת להסיק מסקנות עליי ועל היותי שטחית (עם רמז דק לזונה חומרנית). חבל רק שיש לך קשיים בהבנת הנקרא.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית