הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריכוז בחיטוב

• פותח/ת השרשור COSMOS
  • פורסם בתאריך

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
אני בחיטוב ועכשיו מתחיל בית ספר וזה... מהניסיון של מהחיטוב שמתי לב שזה פוגע ביכולת הריכוז שלי וגורם לי לעייפות ותשישות ברמה כזאת שלא מאפשרת לי ללמוד משהו...
אם למישהו יש נסיון ומזדהה איתי בקטע הזה אני אשמח לטיפים וכאלה... חוץ מקפאין כי זה חסר טעם בעיני (עובד לטווח הקצר אחר כך אתה מתרגל לזה וכבר לא משפיע :/...)
בקיצור מחפש טריקים/חומרים שיכולים לעזור לי לשמור על ריכוז וערנות.. תודה מראש .

מתמודדים עם זה, אין מה לעשות.
אני כבר המון זמן בחיטוב ובזמן הצבא אין ספק שזה מוריד לי מהביצועים. אמנם עבודה משרדית אבל העייפות ניכרת.

אממ..אני חושב שזה עדיף לחטב במהלך בית ספר מאשר לחטב במהלך החופש .
לי אישית לא כזה קל לחטב (למרות שזה דל פחמימה) במהלך החופש הזה
לפחות במהלך בית ספר אתה במסגרת ואתה פחות מתפתה ,אתה פחות בבית , יותר עסוק עם דברים שקשורים לבית ספר. זה אמנם מעייף ומוציא מריכוז , אבל יש פה גם צד פסיכולוגי , אצלי במהלך בית ספר הזמן עובר ממש מהר.

לימודים>חיטוב.
אם לא תמצא דרך להיות 100% בפוקוס כדאי לך להפסיק.
מי קבע?
אני מכיר אנשים שעזבו את מקום עבודתם ואת המקצוע שלהם רק לשם טובת הגוף שלהם. אנשים שהיו על סף מוות מעודף משקל ועשו החלטה, ועכשיו הם רזים ומאושרים.
שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

• פותח/ת השרשור
מי קבע?
אני מכיר אנשים שעזבו את מקום עבודתם ואת המקצוע שלהם רק לשם טובת הגוף שלהם. אנשים שהיו על סף מוות מעודף משקל ועשו החלטה, ועכשיו הם רזים ומאושרים.

חחחחח איזה אלוף אתה אחשלי, קבל מוניטין:161bd:

מי קבע?

אם הוא לא ישקיע עכשיו בלימודים יהיה לו הרבה כאב ראש בעתיד.
מסכים איתך שבמקרים קיצוניים (שקשורים כבר לבריאות) ירידה במשקל חשובה לא פחות.

1. על תהיה בגירעון קלורי כל כך גדול
2. על תעשה דיאטה דלת פחמימות ותאמין לי תרגיש הרבה יותר טוב.

מה תגיד עכשיו? שmTOR משפיע על הריכוז גם?
או שכל הקפיצות אינסולין האלה מאוד מועילות למוח?

אני לא מסכים
שהייתי בדיאטת דלת פחמימה מצאתי את עצמי הכי מרוכז ועירני שיש וגם ראו את זה בבגרויות (100 בהיסטוריה ב' לדוג' ^^ )
גם זה כולה תחילת שנת הלימודים,מי ישמע כמה אתה לומד ועד תקופת מבחנים אתה תסיים את החיטוב,תרגע,זה לא כזה נורא (גם לא בתקופת בגרויות מניסיון)

אני לא מסכים
שהייתי בדיאטת דלת פחמימה מצאתי את עצמי הכי מרוכז ועירני שיש וגם ראו את זה בבגרויות (100 בהיסטוריה ב' לדוג' ^^ )
גם זה כולה תחילת שנת הלימודים,מי ישמע כמה אתה לומד ועד תקופת מבחנים אתה תסיים את החיטוב,תרגע,זה לא כזה נורא (גם לא בתקופת בגרויות מניסיון)
על כל אחד זה משפיע אחרת. אני ב-AD מרגיש את הקירות בחדר נמסים.

אין מה לעשות בדל פחמימה בהתחלה זה קשה. אני עכשיו ממש סובל (כאבי ראש).
כמו שזה מרגיש, זה כאילו הגוף ממש מכור לסוכר זה מרגיש כמו התמכרות וגמילה.

למרות שכשהייתי בל פחמימה וכבר התרגלתי בעבר אז ישנתי יותר טוב, לא כל כך התעוררתי בלילה, הייתי עירני יותר, פחות אוכל בלי הבחנה ורץ למקרר משעמום. (צורך בקפיצות אינסולין)

מקווה לא להשבר (תמיד בסוף היום אני נשבר ואוכל משהו מתוק...) לאיזה שבוע עד שאני אתרגל.

נערך לאחרונה:
לפעמים אנשים שוכחים את ההבדל בין חיטוב דל פחמימה לבין תפריט רגיל דל פחמימה. ומכאן כל הרעות החולות.
מה שכן, בשבוע הראשון אכן יש קצת כאבי ראש והרגשה מוזרה.
אבל אם אתה לא בחיטוב אתה מרגיש מצוין.
ואם אתה בחיטוב זה יקרה לך גם פה וגם פה. פשוט העליות והירידות אחרי יהיו קיצוניות יותר בדיאטה הלא דלה.

מה תגיד עכשיו? שmTOR משפיע על הריכוז גם?
או שכל הקפיצות אינסולין האלה מאוד מועילות למוח?
רואים שאין לך מושג מה זה mTOR ואיך המסלול הזה פועל ועלה מה הוא משפיע אני מציע שתקרא קצת ואז אם יהיו לך שאלות או משהו לא ברור אני אשמח לפתוח דיון בנושא. תגובות כאלה הם לא לעניין אתה חכם מדי בשביל הסגנון הזה 😉

קראתי. ועדין לא הבנתי איפה אתה רואה את ההשפעה של זה על ריכוז/מוח.
ואני יכול להגיד בדיוק באותה מטבע שלך אין מושג איך המוח עובד (עד כמה שידוע).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית