ייעוץ לקנות קריאטין בשלב הזה?

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
אני כמה חודשים מתאמן והייתי במסה ופרשתי לחיטוב והכל וכרגע אני בדל פחמימה ומסיים בערך עוד שבועיים. אני אהיה קצת על נייטרלי ואז אני מתכוון להיכנס למסה ממש רציני.
בחודשים הראשונים שהתאמנתי לא הקפדתי ממש על תזונה ולכן לא מיציתי את המסה וגם נתקעתי בשלבי החיטוב. עכשיו אני מודע לטעויות והכל .
אני מתכוון במסה להיכנס כנראה לSS למשך חודשיים ואח"כ עוד חודשיים של מסה עם תכנית אחרת(לא כוח) . קריאטין בשלב של הSS (שזה אומר שלב התחזוקה-8 שבועות בדיוק) לצרוך כל יום של אימון או בכללי כל יום ? שזה 5 ג'-כפית קריאטין משולב עם מים פושרים .וגם אם כן , מהי הכמות של המים המעורבבת עם הקריאטין?
זה ייתן תוצאות בכלל ? או שאני אשאיר את זה לחודשיים הנוספים כשאני אהיה אחרי SS כבר ?
ובכל מקרה בימי אימון אני צורך 45 דק' בערך לפני האימון נכון ? ובימים ללא אימון מתי אני צורך ?

תודה לעונים.

אין טעם לקחת קריאטין למשך חודשיים,תקח אותו לתקופה ארוכה יותר..וכן ,5 גרם זוהי הכמות שצריך לקחת ואתה יכול לקחת את זה עם איזה כמות מים שתרצה.
אני זוכר שמשה אמר פעם שהקריאטין לתקופה של פחות מ3 חודשים זה בזבוז,תקח לכל תקופת המאסה אני מציע....
קריאטין מונו זה לא משהו שיתן לך"בוסט" לפני האימון אם תהית,ככה שלא משנה מתי ביום תיקח אותו

• פותח/ת השרשור
אז אין בעיה לקחת אותו עם סוכר ענבים ממש מיד לאחר האימון ושעה אחרי זה ארוחה עתירה חלבון ופחמימות .
אבל כשאמרת פחות מ3 חודשים.. אני לא אמור לקחת אותו ברציפות ,נכון ? כי יש הרי את שלב ההפסקה שזה בערך 4 שבועות שנותנים לרמת הקריאטין לחזור לרמה הרגילה והנורמלית שלה ואז מתחיל מחזור חדש של עוד 8 שבועות לא? או שקראתי לא נכון ? , אז למעשה , אפקטיבי לעשות כך אתה אומר :
חודשיים SS בשילוב קריאטין , לאחר מכן מתחיל תכנית אחרת (לא כוח) 8 שבועות כשאני עדיין עם קריאטין ואז כשאני פורש לחיטוב (לאחר 4 חודשים מסה) להפסיק לבינתיים עם קריאטין עד לסייקל הבא ?

יש יתרון בלקחת את הקריאטין עם סוכר ענבים אבל למיטב זכרוני זה עבור כמויות גדולות של סוכר. ככה שזה לא כדאי במיוחד.

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי^^
אם אני אתחיל לקחת קריאטין אחרי חודש מסה(אמצע SS) ואני אצרוך במשך 3 חודשים . ואז אפרוש לחיטוב ואני אקח הפסקה מהקריאטין, זה יהיה בסדר ? ?
ועוד שאלה, גם בימים של בלי אימון לקחת ? ויש הגבלה לזמן הצריכת קריאטין ?

לפי דעתי אתה מתעסק קצת בקקי - זה סה"כ קריאטין.

אפילו בדל פחמימה אם אתה לא על 7-8 א.ש ומטה אתה יכול לקחת קריאטין.

• פותח/ת השרשור
פשוט פעם ראשונה שאני ממש מתעסק בכל התוספים האלו ,עד עכשיו לא ממש התעמקתי בזה וגם הסתדרתי לא רע ובכל זאת ראיתי תוצאות. אבל אני ממש הולך להיכנס למסה ולא מתכוון לעשות טעויות כמו שעשיתי בעבר ואני רוצה לוודא שאני לא טועה כמו פעם (לא הייתי ממש מודע לחשיבות התזונה..) .
אז ,דבר אחרון , 3 חודשי קריאטין ובימים בלי אימון , גם לצרוך ?

אם קריאטין תורם בצורה ניכרת לאימונים מבחינת כוח אז שווה לקחת גם בחיטוב. (אלא אם אתה נמצא ב7 א.ש ומטה)

צורכים קריאטין גם בימים שלא מתאמנים. למעשה אפשר לצרוך לתקופה ממושכת לפי רצונך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית