הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength לוג אימונים

• פותח/ת השרשור
- סקוואט 80 דיפ דיפ דיפ דיפ,
- פוש פרס 42.2
- מתח 10,10,10

עברתי לעשות הכל עם מוט אולימפי, בעל המכון פיתאום החליט שאיפה שאני עושה את הסקוואט זה לא טוב ולא הסכים לי, קיצר אמרתי שאני ילך וחבר שלי למכון אחר ועם קצת רצון שלו החלתנו שאני יעשה את הסקוואט באיזה מתקן אחר, ושמה האמוטות האולימפים.

נערך לאחרונה:
אתה לא אמור לבצע פוש-פרס.
תעשה פרס רגיל, ואם המשקל כבד תעשה ריסט - אין מספר מוגבל לריסטים בפרס.

• פותח/ת השרשור
אתה לא אמור לבצע פוש-פרס.
תעשה פרס רגיל, ואם המשקל כבד תעשה ריסט - אין מספר מוגבל לריסטים בפרס.

מה ההבדל בין פוש פרס לפרס,
אני עושה רגיל בעמידה עם מוט, פשוט לפעמים אני רואה באנגלית םוש פרס אז אני היתרגלתי.

פוש זה תרגיל שונה.
בפוש פרס אתה נותן גם דחיפה עם הרגליים, בפרס אתה עובד עם רגליים ישרות.

- סקוואט 80 דיפ דיפ דיפ דיפ,
- פוש פרס 42.2
- מתח 10,10,10

עברתי לעשות הכל עם מוט אולימפי, בעל המכון פיתאום החליט שאיפה שאני עושה את הסקוואט זה לא טוב ולא הסכים לי, קיצר אמרתי שאני ילך וחבר שלי למכון אחר ועם קצת רצון שלו החלתנו שאני יעשה את הסקוואט באיזה מתקן אחר, ושמה האמוטות האולימפים.

רגע רגע...

עד עכשיו עבדת עם מוטות לא אולימפיים?

• פותח/ת השרשור
רגע רגע...

עד עכשיו עבדת עם מוטות לא אולימפיים?

מה אני יעשה בקושי לזה היתה לי אפשרות, אני היחיד שעושה את זה במכון אף אחד אבל אף אחד לא עושה את התרגילים האלה אצלנו,

אבל עכשיו יש מקום עם מוטות אולימפים שאפשר להגיד ש95% מהזמן הוא פנוי.

• פותח/ת השרשור
- סקוואט 90 קילו (לא יודע למה עם מוט אולימפי יותר קל וזה לא הרגשתי את זה בטרפזים, וכן עשיתי מלא)
- בנץ פרס 89 קילו 5,5,4 (עם כשל בחמישי בלי כוונה)
- דדליפט 97 קילו 5 חזרות, האחיזה לא היתה בעיה בכלל כניראה בגלל המגנזיום,
הוספתי תרגיל לחזה וליד אחורית
חזה קרוס אובר 45 3 סטים של 10
פולי עליון יד אחורית 3 סטים של 10 65

מאימון הבא אני יעלה יותר לאט (יקצץ ב2 את משקל העלאה)

• פותח/ת השרשור
תארו לכם את היום אימונים הכי מעפן היה לי אותו היום,
את המשקלים אני אפילו לא הולך לרשום, וההיתי כל התוכנית עם רצועות לא יודע מה קרה לי בידיים
נהיו לי יבלות חדשות באימון וחלקן נפתחו(לא היה דם או משהוא כזה), קיצר ניראה אני יודע ממה זה
גם היום היה ממש קר שזה לא עושה לי טוב, וגם לא אכלתי ארוכת צהריים שהיא כוללת 500 גם פסטה
אמרתי לעצמי נאכל אחרי האימון מה יהיה.

• פותח/ת השרשור
למה קפצת מ80 סקוואט ל90? :S

בגלל שהגעתי כבר ל90 אבל הורדתי את המשקל והתחלתי ממשקל נמוך מאוד אז חשבתי שצריך לחזור בקפיצות יותר גדולות.

פעם הבאה אני יעלה ב5,

פאק כל היד שלי כואבת ממש מהאימון של היום עשיתי 80 קילו דדליפט ובקושי סימתי את החזרות.

ליד אחורית לדעתי זה דפוק להוסיף תרגיל...
אתה עובד כל אימון יחסית קשה על יד אחורית (בפרס ובבנצ' פרס)
לדעתי תוסיף תרגיל ליד קידמית של 2 סטים 8-10 חזרות ליד קידמית ביום של הדדליפט...
לחזה אתה לא צריך להוסיף תרגילים

בגלל שהגעתי כבר ל90 אבל הורדתי את המשקל והתחלתי ממשקל נמוך מאוד אז חשבתי שצריך לחזור בקפיצות יותר גדולות.

פעם הבאה אני יעלה ב5,

פאק כל היד שלי כואבת ממש מהאימון של היום עשיתי 80 קילו דדליפט ובקושי סימתי את החזרות.
היית צריך לקפוץ ל85... יש סיכוי טוב שזה דפק לך את האימון... אתה לא ממהר לאנשהו נכון?

• פותח/ת השרשור
בשבוע שעבר לא היתה לי אפשרות לעשות תתרגילים אז עשיתי abcde ורציתי להמשיך אותה עשיתי היום אימון אבל לא היה לי את הפאמפ ואת ההרגשה שהיתה לי בריפיטו אז השבוע אני וזור אליו , כאילו כבר אני יכול לחזור לעשות תתרגילים,

אז שאלה איזה משקלים אני יעשה אני רוצה לעשות עליה טובה בלי לרוץ במשקלים
סקוואט 85 קילו
פרס 45
דדליפט 90 אני רוצה לעשות את האימון מחר מה אתם אומרים.

ןזה בסדר אם אני יעשה את זה אם היום היה לי אימון חזה יד אחורית ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקי לא אכלתי היום לפני האימון ולא לקחתי תמגנזיום היה אימון בינוני אבל נחמד לאחר הפסקה של שבועיים,

סקוואט עשיתי 75 קילו איזה 2 סטים
וסט שלישי עם 70 קילו בסט האחרון כי שמתי לב שלא ירדתי מספיק,

בפרס עשיתי עם 40 קילו 5,5,5
במתח עשיתי 12,12,9-12
(לא הבאתי את החגורה אז לא יכלתי להוסיף משקל)

והפעם שיגעתי אנשים שיצלמו ב2 סטים הראשונים שמתי לב שאני לא יורד מספיק ואחרי שראיתי את הסירטון ניסתי לרדת עוד הורדתי במשקל, טוב הנה הסירטונים

75 קילו

70 קילו
[video=youtube;cQ7yW8YxgaI]http://www.youtube.com/watch?v=cQ7yW8YxgaI"]YouTube - ׳¡׳§׳•׳•׳׳˜ 70 ׳§׳™׳׳•[/url][url="http://www.youtube.com/watch?v=cQ7yW8YxgaI[/video]

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
המיקום של המוט גבוה, אתה עושה שם HIGHBAR. תעבוד LOW BAR ותרד יותר עמוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית