ייעוץ שילוב ל-PRE/POST WORKOUT

matan_g

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
אני מתאמן בשעות הערב המאוחרות והרבה פעמים אני נתקע בלי הרבה כוח או שפתאום השרירים מתחילים לשרוף ברמה שקשה להמשיך לסט הבא. חוץ מזה אני תמיד תפוס אחרי אימון ליומיים.
רציתי לדעת אם יש איזשהם המלצות מעבר לחלבון הסטנדרטי (מתחיל בקרוב גם קראטין)
לשילוב שיפחית את השריפה בשרירים (חומצות חלב?) ושיתרום להתאוששות מהירה יותר
(אבץ?)
אשמח לקבל המלצות לשילובים שעבדו לכם, אם אפשר אז גם כמויות מכל דבר. אני לא מחפש פורמולות מוכנות.
תודה

ממה שהבנתי זה יכול לעזור לך לפני אימונים אירוביים...
אני לקחתי 400 מג מגנזיום 50 מג אבץ ו2000 יחידות של ויטמין די

הוא טוב לאינטוולים - אבל הוא גם עזר לי רבות בזמנו באימונים עם זמני מנוחה קצרים בין הסטים.

קריאטין מונו בשילוב BCAA וחלבון טוב כמו ISO-100 של דיימטייז (בננה מופלא) יקצרו את זמני המנוחה ויגרמו להתאוששות מהירה יוןתר. כמובן כמובן כמובן - מזון ושינה של 8 שעות לפחות זה הבסיס לכל העסק הגופני

קריאטין מונו בשילוב BCAA וחלבון טוב כמו ISO-100 של דיימטייז (בננה מופלא) יקצרו את זמני המנוחה ויגרמו להתאוששות מהירה יוןתר. כמובן כמובן כמובן - מזון ושינה של 8 שעות לפחות זה הבסיס לכל העסק הגופני

למה BCAA?זה הבזבוז כסף הכי רציני בעסק

אני מתאמן בשעות הערב המאוחרות והרבה פעמים אני נתקע בלי הרבה כוח או שפתאום השרירים מתחילים לשרוף ברמה שקשה להמשיך לסט הבא. חוץ מזה אני תמיד תפוס אחרי אימון ליומיים.
רציתי לדעת אם יש איזשהם המלצות מעבר לחלבון הסטנדרטי (מתחיל בקרוב גם קראטין)
לשילוב שיפחית את השריפה בשרירים (חומצות חלב?) ושיתרום להתאוששות מהירה יותר
(אבץ?)
אשמח לקבל המלצות לשילובים שעבדו לכם, אם אפשר אז גם כמויות מכל דבר. אני לא מחפש פורמולות מוכנות.
תודה
כל מה שנאמר לך פה זה נכון, אבל הפרט היותר חשוב - נראה שאין לך מספיק אנרגיה, כלומר לא אוכל מספיק, או שאתה לא עירני מספיק, ולזה כדאי לשתות קפה חזק או לקחת קפאין.

• פותח/ת השרשור
קפאין ב9 בערב קצת בעייתי

היי

קניתי אתמול קופסא חדשה של אבקת חלבון (דיימטייז), קריאטין קריאפיור של יוניברסל,
אבץ פיקולינט ומגנזיום ציטראט. יגיע לקראת סופ"ש..

אני מקפיד לישון 7-8 שעות בלילה ולאכול משהו לפני האימון ואני אפילו מגיע עם אנרגיות
אבל כבר אחרי סט או 2 הכוח שלי יורד דרסטית והשרירים מתחילים לשרוף ברמה שצריך להוריד משקל בסט השלישי

התוכנית שלי היא AB שלוש פעמים בשבוע
2 תרגילים לכל שריר גדול - תרגיל מורכב (3-4 סטים כולל סט חימום) ותרגיל מבודד 3 סטים.
תרגיל אחד לשרירים הקטנים 3-4 סטים.

גם ההתאוששות נהייתה נורא איטית. חזרתי להתאמן אחרי חודש הפסקה בשלישי שעבר והייתי תפוס עד ליום ראשון.. אני משתדל לאכול מסודר
120-140 גרם חלבון ליום ופחמימות אני לא סופר אבל לא חושב שחסר - אני אוכל לא מעט

אתה מתחיל להריח לי כמו סוכן גרוע.

אם אתה מתאמן בשעות הערב ואתה עייף וקצת "קשה" ללכת ככה לחדר כושר..אני בכלל הייתי ממליץ לך על תוסף של לפני אימון כמו הסופר פאמפ..ג'ק ואחיהם..

ממש לא בכיוון של סוכן של שום דבר..לאחר ניסיון של ISS וNATURE'S BEST ואופטימום ודיימטייז קרמל (גועלי) ויוניברסל ובלה בלה בלה ת הגעתי לבננה דיימטייז ISO-100 - יקר באופן נפשע לחלוטין אבל תופס יופי (כמו כל חברה אחרת) - האשמות ממוסחרות לא בבית ספרנו. BCAA סהכ מעניק חומצות אמינו במהירות, זוהי לא נוסחת קסם (כמו גם קריאטין ודומיהן) - ולכן נקראים רק תוספי תזונה ולא תחליפי תזונה.

נשמע כמו בעיות של מתאמן מתחיל. אני לא הייתי שם את מבטחיי בתוספים כאלה ואחרים. תשתדל לאכול מספיק לישון טוב ותמשיך להתאמן חזק זה יעבור. אי הייתי ככה בדיוק שהתחלתי להתאמן חומצות חלב היו ברמה כזאת שהייתי צריך להפסיק לאימונים באמצע.

• פותח/ת השרשור
נשמע כמו בעיות של מתאמן מתחיל. אני לא הייתי שם את מבטחיי בתוספים כאלה ואחרים. תשתדל לאכול מספיק לישון טוב ותמשיך להתאמן חזק זה יעבור. אי הייתי ככה בדיוק שהתחלתי להתאמן חומצות חלב היו ברמה כזאת שהייתי צריך להפסיק לאימונים באמצע.

היי תודה
אני באמת ירדתי ל-AB פעמיים בשבוע בגלל השרירים.
כשאני נוגע בשריר אני מרגיש כאב, זאת לא דלקת אבל בהחלט נראה לי כמו חומצות חלב..

אחרי 5 ימים זה עובר.. הבעיה שזה חוזר אחרי כל אימון - מורגש למחרת בבוקר אחרי מקלחת.
האם אפשר להתאמן במצב כזה? איך אפשר להקל על המצב?
זה נחשב בהגדרה לשריר תפוס - מצב שבו צריך מנוחה?

היי תודה
אני באמת ירדתי ל-AB פעמיים בשבוע בגלל השרירים.
כשאני נוגע בשריר אני מרגיש כאב, זאת לא דלקת אבל בהחלט נראה לי כמו חומצות חלב..

אחרי 5 ימים זה עובר.. הבעיה שזה חוזר אחרי כל אימון - מורגש למחרת בבוקר אחרי מקלחת.
האם אפשר להתאמן במצב כזה? איך אפשר להקל על המצב?
זה נחשב בהגדרה לשריר תפוס - מצב שבו צריך מנוחה?

זה נשמע כמו מקרה חריף של DOMS כמה זמן אתה מתאמן כבר? אתה יכול להמשיך להתאמן.
זה לא גורם נזק או משהו. אבל קח עוד יום התאוששות אם אתה מרגיש שאתה צריך את זה.
שאני התחלתי להתאמן ההרגשה הזאת ליוותה אותי רצוף במשך שבועות אבל זה משתפר עם הזמן והגוף מבצע התאמות. אתה יכול לנסות אולי בטא אלנין אולי זה יעזור טיפה אבל לוקח לזה זמן עד שאתה מרגיש שיפור

• פותח/ת השרשור
חצי שנה

מתאמן חצי שנה בגדול אבל חזרתי אחרי חודש של הפסקה

קניתי אבץ +מגנזיום וקריאטין אבל מבחינת אימונים המצב לא להיט, עשיתי יום שני A
והיום אני הולך לעשות B ואני עדיין תפוס (לא אותם שרירים אבל עדיין)
על האימון השלישי וויתרתי..

יישן לפחות 7 שעות, אוכל כמו בהמה (ומשמין קצת) אוכל מגוון
והאימונים נמשכים לא יותר מ40-60 דקות.

אני לא מצליח להבין מה לא בסדר

מתאמן חצי שנה בגדול אבל חזרתי אחרי חודש של הפסקה

קניתי אבץ +מגנזיום וקריאטין אבל מבחינת אימונים המצב לא להיט, עשיתי יום שני A
והיום אני הולך לעשות B ואני עדיין תפוס (לא אותם שרירים אבל עדיין)
על האימון השלישי וויתרתי..

יישן לפחות 7 שעות, אוכל כמו בהמה (ומשמין קצת) אוכל מגוון
והאימונים נמשכים לא יותר מ40-60 דקות.

אני לא מצליח להבין מה לא בסדר

אין שום דבר לא בסדר. אתה מתאמן מתחיל וזה מה שקורה. גם אני הגבתי ככה. תמשיך לאכול טוב ולהתאמן חזק ולישון טוב זה ישתפר עם הזמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית