הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב קריאטין וקפאין

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
האם יש בעיה מוכחת בצריכת קריאטין בקפאין?
באופן מעשי, אני מדבר על אבקת חלבון אייס קפה עם 5 גרם של קריאטין.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2024-07-05-12-24-14-00_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-07-05-12-24-14-00_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    KB 286.3 · צפיות: 63
האם יש בעיה מוכחת בצריכת קריאטין בקפאין?
אין שום בעיה מוכחת שנובעת מצריכה של קריאטין וקפאין יחד - לא ייגרמו לך נזקים כלשהם. ייתכן שהם יתנגשו אחד בשני, אבל זה לא הכי מבוסס. אם אתה רוצה ללכת על בטוח, אז תצרוך אותם בנפרד. אבל גם אם אין לך ברירה ואתה נאחץ לצרוך את שניהם יחד, עדיין לא הייתי דואג מזה יותר מדי, בטח אם מינון הקפאין הוא באזור ה-60-70 מ"ג לסקופ

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה מוכחת שנובעת מצריכה של קריאטין וקפאין יחד - לא ייגרמו לך נזקים כלשהם. ייתכן שהם יתנגשו אחד בשני, אבל זה לא הכי מבוסס. אם אתה רוצה ללכת על בטוח, אז תצרוך אותם בנפרד. אבל גם אם אין לך ברירה ואתה נאחץ לצרוך את שניהם יחד, עדיין לא הייתי דואג מזה יותר מדי, בטח אם מינון הקפאין הוא באזור ה-60-70 מ"ג לסקופ
תודה רבה.
אני מתכוון להשפעה, ולא בריאותית.
כלומר, הם הם לא "מבטלים" זה את זה. חושב ששמעתי דבר כזה. יכול להיות שאני מתבלבל עם סידן (?)

הם הם לא "מבטלים" זה את זה
לא
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

רגע, אני לוקח כמעט כל יום את הקריאטין עם הpre workout שמכיל 200 מ״ג קפאין, אני אמור לצפות לתופעות לוואי כלשהן?
תצפה לצניחת IQ.
בקלות אפשר לתקן את הצניחה עם כף שמן זית ב Pre workout.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית