הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כח מתפרץ

HaMBurGer

משתמש קבוע
1,400
1
נק' מוניטין:
502
1,400
1
שלום לכולם.

איזה תרגילים "הכי טובים" לפיתוח כוח מתפרץ?
אני יכול לנסות לעשות PC במכון אבל אני לא בטוח שיאהבו את זה ויש מישהו שמלמד אותי ( אני לא בטוח שהוא יודע PC).
סקוואטים, דדליפט, בנץ' אני עושה. המשקלים עדין לא גבוהים ואני מעלה אותם כל אימון ( או 2 אימונים), האם כדי לחכות כדי שהמשקלים יהיו נורמאלים ורק אז להתחיל אימונים ספציפים על כוח מתפרץ? ואם כן עד איזה משקלים בערך לחכות?

תודה

בקשה תגובות רציניות

נערך לאחרונה:
כוח מתפרץ הוא נגזרת של כוח
תדאג להיות חזק וגם הכוח המתפרץ ישתפר
שתגיע לשלב מסויים שבאמת מיצית אז תתחיל לעבוד בצורה ספציפית

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה אני אמשיך את האימונים כרגיל אבל איזה תרגילים כן כדאי לעשות אם כבר יש לך כוח בסיסי טוב? הנפות וקלינים? קפיצות לקופסא? פוש פרסים?

בזמן האחרון אני בדעה של סקוואטים + מה שאתה רוצה לפתח ( נניח לפתח את הספרינט שלך / יציאה מהמקום - תעשה הרבה מהם).

בתור אחד שעשה לא מעט הנפות וקלינים אני לא בא בטוח שהCarry over כזה משתלם. Overated משהו.

פאוורקלין נחשב תרגיל טוב לכוח מתפרץ
האמת שאפשר לקחת כל הרמה רצינית עם משקל תת מירבי ולעבוד על מהירות לכוח מתפרץ וכל מה שקשור באימונים דינמיים(50%, עבודה עם גומיות/שרשראות בשיטה של לואי סימונס וWS, בינתיים עובד להם יפה)

כן, עבודה דינאמית עם משקלים מצחיקים זה נפלא אם אתה רוצה להגיד שהתאמנת אחרי שאוננת במכון.

סנאץ'? ואם זה מרגיש יותר מדי מורכב, אז אפשר גם עם דמאבל בהנחה ויש לך עם משקולות מתברגות ואתה יכול להתפרע עם המשקלים כשיהיה הצורך.

שלום לכולם.

איזה תרגילים "הכי טובים" לפיתוח כוח מתפרץ?
אני יכול לנסות לעשות PC במכון אבל אני לא בטוח שיאהבו את זה ויש מישהו שמלמד אותי ( אני לא בטוח שהוא יודע PC).
סקוואטים, דדליפט, בנץ' אני עושה. המשקלים עדין לא גבוהים ואני מעלה אותם כל אימון ( או 2 אימונים), האם כדי לחכות כדי שהמשקלים יהיו נורמאלים ורק אז להתחיל אימונים ספציפים על כוח מתפרץ? ואם כן עד איזה משקלים בערך לחכות?

תודה

בקשה תגובות רציניות

יש לך ספורט ספציפי או שאתה רוצה להיות מגניב?

בשביל מה אתה מתאמן כוח? יש לך ספורט ספציפי או שאתה רוצה להיות מגניב?
ועכשיו ברצינות- אין לי ספורט ספיציפי.

מה זה מתאמן כוח? אתה רואה אותי משתתף באירועי strongmen?

אם אין לך ספורט ספציפי אז מה בדיוק אתה רוצה לאמן? קפיצה לגובה? קלין? קפיצה לרוחק? ספרינט?

יש מצב שאני טועה אבל זכור לי שהביאו פעם מאמר שפרונט סקוואט מאוד עוזר לספרינטים

• פותח/ת השרשור
מה זה מתאמן כוח? אתה רואה אותי משתתף באירועי strongmen?

אם אין לך ספורט ספציפי אז מה בדיוק אתה רוצה לאמן? קפיצה לגובה? קלין? קפיצה לרוחק? ספרינט?

אז עזוב אימוני כוח, בשביל מה אתה מתאמן?

PC,ללא ספק.
פשוט תסתכל ביוטיוב(הרבה)איך אנשים עושים את זה,תבין את הקטע של ההקפצה.מה גם שזה תרגיל מורכב שעובד לך על..טוב די הרבה קבוצות שרירים ככה שהוא ממש טוב.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן כי אני נהנה מזה. יש עוד שאלות לא קשורות?

לא אין.

תודה לכולם אני ימשיך בינתיים באימונים הרגילים ושהמשקלים יהיו נוראמלים אני ישלב כמה דברים בנוסף.

אפשר לנעול

תתאמן בתרגילים מורכבים כ3-6 תרגילים(למשל תוכנית האימונים SS)
כל עוד אתה מתאמן מתחיל(ואני חושב שאתה מתחיל) אתה תוכל להוסיף משקל למוט כמעט כל אימון.(במצב
האידיאלי כל אימון).אחרי שתעבור את רמת המתחיל אתה תבחר איפה להתמקד.
כוח מתפרץ מאמנים דרך הנפות בעיקר שזה weight lifting.
בהצלחה

כן, עבודה דינאמית עם משקלים מצחיקים זה נפלא אם אתה רוצה להגיד שהתאמנת אחרי שאוננת במכון.

עשית פעם בנץ' עם 60% וגומיות של 150 ליברות בנעילה? עם שרשראות של 15 קילו בכל צד?
או שאתה ישר שולל כי לדעתך זה בולשיט?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית