הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בכל מה שקשור לקריאטין.

• פותח/ת השרשור stav155
  • פורסם בתאריך

stav155

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
קודם כל מה אתם אומרים על הקריאטין מונו של נייצר בסט?

מישהו יכול להסיבר לי איך בידיוק צורכים את הקריאטין? הבנתי שלא חייב לעשות שלב העמסה
כמה אני לוקח ביום, ואם זה גם ביום ללא אימון או רק ביום אימון? ומתי הכי ממולץ לקחת אותו + איך לשלב אותו עם סוכר ענבים כמה לשים וכו'...
תודה רבה לעונים.

לוקחים את הקריאטין כל יום, גם בימים ללא אימון. יש 2 שיטות:
1. 5 גרם ביום (כפית שטוחה) לזמן בלתי מוגבל.
2. 20 גרם ליום מחולק ל-4 מנות (5 גרם כל כמה שעות) ל 5 ימים ולאחר מכן לתחזק עם 5 גרם ליום לזמן בלתי מוגבל.

אין זה משנה אם תקח לפני או אחרי האימון, סוכר ענבים מיותר.

בגדול.
שיטה 1 זאעת השיטה שתחסוך לך את הקריאטין ושיטה 2 היא השיטה שתבזבז לך אותו...תעשה את החישוב..אין המלצה מתי לקחת אותו
והקריאטין של נייצר בסט אני משער שטוב מכיוון שהחברה מוכרת..רק תראה שיש עליו תג CREPURE

אומרים שנייצ'ר בסט מצויין, גם חבר שלי לוקח אותו ומרוצה.
אבל אני אישית חושב שהוא יקר מידי, אני משתמש בcheap supplements ושזה איזה רבע מחיר ואני מרוצה מאוד.

DYMATIZE על הכיפאק ואפילו ISS נחמד מאוד , די דומים אותו חומר פעיל , וכן ההעמסה חשובה לי לפחות , למשך 5-7 ימים ; 10 -15 כגרם ולאחר מכן 5 גרם ביום

איזה דעות חלוקות?
יש שתי שיטות. כל אחד עם היתרון והחסרון שלה. אין פה דעות. יש פה עובדות.

לנייצר בסט יש תג CREPURE ? אני משתמש בו לא שמתי לב שכתוב..אפרופו קריאטין יש איזשהו יתרון בלהמיס אותו עם מים חמים? שפחות אבקה נשארת למטה?,אני זוכר בזמנו ראיתי איזה סירטון ביוטיוב על זה..מה אומרים?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית