עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה על הפרגון והכבוד!
בצבא קרוב לבית הולך להפגיז בתחרות הקרובה כבר שבועיים מתאמן אחרי הפסקה הגוף מגיב נהדר
הולך להיות רמה גבוה מאוד בתחרות מקווה לראות אותכם בקהל
הו יופי! זה אומר שאפשר לבקש את הסרטון של בנץ' 140 ק"ג ל-8 חזרות, כמו שהבטחת שתספק ברגע שתחזור להתאמן?
חיים יש לו בערוץ שלו 100 ק"ג בנץ' שהוא היה שחיף ששקל 75 קילו לפני המון זמן, יש לו פרונט סקוואט מטורף, סקוואט לפני איזה שנה וחצי הוא עשה 100 ק"ג ל25 חזרות אז אני חושב שהוא דיי אמין...
אני לא מבין מה הבעיה של הפורום הזה לפרגן ולבוא תמיד בגישה שלילית
דני באמת מוצלח ויש לו עתיד גדול בתחום
---------- התגובה התווספה ב 11:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:01 ----------
קהילה יקרה תבינו שאפשר להתקדם יפה מאוד בצורה טבעית שמשקיעים ולא רק עם ss ולא כל אחד שנראה טוב מזריק
אלה הם חוקי הפורום. אם זה לא היה דני הוא היה עף מזמן על זה שלא סיפק חובות.
חוקי הפורום? להיות שלילי קנאי ולא לפרגן לאדם שמצליח ולעשות רק ss? על מה אתה מדבר איזה חובות
חוקי הפורום? להיות שלילי קנאי ולא לפרגן לאדם שמצליח ולעשות רק ss? על מה אתה מדבר איזה חובות
אני לא מבין מה הבעיה של הפורום הזה לפרגן ולבוא תמיד בגישה שלילית
דני באמת מוצלח ויש לו עתיד גדול בתחום
---------- התגובה התווספה ב 11:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:01 ----------
קהילה יקרה תבינו שאפשר להתקדם יפה מאוד בצורה טבעית שמשקיעים ולא רק עם ss ולא כל אחד שנראה טוב מזריק