הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דני קגנוביץ'

HaMBurGer

משתמש קבוע
1,400
1
נק' מוניטין:
502
1,400
1

איזה תותח לא להאמין!
העתיד של הבילדינג בישראל ללא ספק...

רמה גבוה מאוד!!!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לא יודע הוא בטח יגיב פה עוד מעט.

תודה רבה על הפרגון והכבוד!
בצבא קרוב לבית הולך להפגיז בתחרות הקרובה כבר שבועיים מתאמן אחרי הפסקה הגוף מגיב נהדר
הולך להיות רמה גבוה מאוד בתחרות מקווה לראות אותכם בקהל

תודה רבה על הפרגון והכבוד!
בצבא קרוב לבית הולך להפגיז בתחרות הקרובה כבר שבועיים מתאמן אחרי הפסקה הגוף מגיב נהדר
הולך להיות רמה גבוה מאוד בתחרות מקווה לראות אותכם בקהל

הו יופי! זה אומר שאפשר לבקש את הסרטון של בנץ' 140 ק"ג ל-8 חזרות, כמו שהבטחת שתספק ברגע שתחזור להתאמן?

מוגזם לבקש שבחזרות שבהן הספוטר לא נוגע במוט יראו זאת בבירור בסרטון?

חחחחחחחחחחח חבורת שבורים

• פותח/ת השרשור
הו יופי! זה אומר שאפשר לבקש את הסרטון של בנץ' 140 ק"ג ל-8 חזרות, כמו שהבטחת שתספק ברגע שתחזור להתאמן?

חיים יש לו בערוץ שלו 100 ק"ג בנץ' שהוא היה שחיף ששקל 75 קילו לפני המון זמן, יש לו פרונט סקוואט מטורף, סקוואט לפני איזה שנה וחצי הוא עשה 100 ק"ג ל25 חזרות אז אני חושב שהוא דיי אמין...

Danny KaBanovich

חיים יש לו בערוץ שלו 100 ק"ג בנץ' שהוא היה שחיף ששקל 75 קילו לפני המון זמן, יש לו פרונט סקוואט מטורף, סקוואט לפני איזה שנה וחצי הוא עשה 100 ק"ג ל25 חזרות אז אני חושב שהוא דיי אמין...

זה לא משנה, הוא בעצמו כתב את המשקל אז אני בטוח שהוא ישמח להוכיח לאלה שאומרים שהוא מחרטט שהם סתם מקנאים. ומה קשור פרונט ללחיצה?

אני לא מבין מה הבעיה של הפורום הזה לפרגן ולבוא תמיד בגישה שלילית
דני באמת מוצלח ויש לו עתיד גדול בתחום

---------- התגובה התווספה ב 11:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:01 ----------

קהילה יקרה תבינו שאפשר להתקדם יפה מאוד בצורה טבעית שמשקיעים ולא רק עם ss ולא כל אחד שנראה טוב מזריק

---------- התגובה התווספה ב 11:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:01 ----------

קהילה יקרה תבינו שאפשר להתקדם יפה מאוד בצורה טבעית שמשקיעים ולא רק עם ss ולא כל אחד שנראה טוב מזריק

אלה הם חוקי הפורום. אם זה לא היה דני הוא היה עף מזמן על זה שלא סיפק חובות.

אלה הם חוקי הפורום. אם זה לא היה דני הוא היה עף מזמן על זה שלא סיפק חובות.

חוקי הפורום? להיות שלילי קנאי ולא לפרגן לאדם שמצליח ולעשות רק ss? על מה אתה מדבר איזה חובות

חוקי הפורום? להיות שלילי קנאי ולא לפרגן לאדם שמצליח ולעשות רק ss? על מה אתה מדבר איזה חובות

עזוב, תחזור לפרסם תמונות לפני שאני אזכיר לכם את כל מה שאתם עושים כאן.

חוקי הפורום הם שלא מדברים על משקלים בלי לגבות אותם בסרטונים (מלבד בפורום לוגים).

זה לא משנה איך מאן דהו הגיע/ה למשקלים האלה.

הפורום לא אוהב חרטטנים. בייחוד כאלו עם נצנצים על התחתונים 🙄.

מי אמר שאי אפשר להתקדם בצורה "לא טבעית" או בלי SS ?

חחחח אנטון
אני עוד בדיעה שלי לא משנה כמה אתה מרים
הכי חשוב איך אתה נרא
סרטון אני יצלם שבוע הבאה אם אני יתאמן אם אלמוג
אני יעלה אותו כול מקרה יצליח או לא למה אני בדיאטה עכשיו

Back
למעלה תחתית