ייעוץ החלפת תרגילים בתוכנית AB!!

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
שלום לכולם,
אז ככה,
כפי שכתבתי באחד האשכולות לא מזמן, אני מתאמן בתוכנית AB הכוללת גם תרגילים מורכבים (סקוואט, מתח, מקבילים, לחיצת חזה).
להלן כמה בעיות שבהן נתקלתי (תרגילים שהייתי רוצה לשנות/להחליף):

באימון החזה החלפתי את תרגיל הפלייס(פרפר) עם משקולות למקבילים עם תוספת משקל עליי. האם התרגיל מספיק לחזה? עובד עליו טוב? אני שם עליי כ-30 ק"ג ויורד במתקן מקבילים.

נושא שני- באימון כתפיים, אני מבצע לחיצת כתפיים עם דאמבלים ועוד שני תרגילים: הנפות לצדדים(משקולות) והנפות ידיים קדימה(מניפים את הידיים קדימה).
בתרגיל הנפות קדימה, אני קצת תקוע, ואני שם לב שאני מזיז הרבה את הגב בתרגיל הזה וזה ממש לא טוב. אני פשוט לא מצליח לייצב את עצמי ומתישהו בזמן הסט הגב מתחיל לזוז תוך כדי שאני מניף את המשקולות קדימה. רציתי לדעת האם למישהו יש תרגיל טוב אחר לכתפיים שאוכל להחליף? אני מחפש תרגיל טוב לכתפיים (חוץ מלחיצת כתפיים). ניסיתי את החתירה בעמידה, אבל התרגיל הזה גרם לי לכאבים במפרקי כף היד וגם הבנתי שהוא עושה דלקות וממש לא מומלץ.. אז אשמח לשמוע על עוד תרגיל/שניים שמומלצים מאוד לכתפיים.

באימון גב- פעם הייתי מתחיל את האימון גב עם מתח בתוספת משקל עליי, אבל כבר השתעממתי מהתרגיל, אז עברתי למשיכות צרות לחזה בפולי עליון (מושכים משולש לכיוון החזה). עכשיו גם מהתרגיל הזה קצת נמאס לי, כי אני תקוע-כל פלטה נוספת בפולי עליון היא בקפיצות של 5 ק"ג וזה הרבה מאוד וקשה להתקדם ככה.
האם כדאי לי לחזור למתח חופשי עם תוספת משקל? או שמומלץ לי להמשיך במה שאני עושה באימון גב כרגע- שזה לחיצות צמודות לחזה בפולי עליון ובסוף האימון(לאחר כל התרגילים לגב) שלושה סטים של מתח ללא משקל עד למקסימום חזרות?

אודה לעונים 😃

אתה יכול לכתוב פה את כל התוכנית שלך?
אני דיי בטוח שמדובר פה באחת מהתוכניות הללו אם ההרבה יותר מידי סטים למתאמן מתחיל וההחלפת התרגילים היא התעסקות בדברים לא חשובים,כי התוכנית עצמה לקויה מהיסוד..
כמה סטים אתה עושה לשריר?כה זמן מתאמן?

• פותח/ת השרשור
שלחתי לך בפרטי, כי זה ארוך מדי.
אני מתאמן כשנתיים.

אשמח לתשובות שלכם לגבי השאלות שלי למעלה (מה להחליף/לשנות תרגילים באימוני גב,כתפיים, חזה)..

---------- התגובה התווספה 06-09-2011 ב 21:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה 05-09-2011 ב 22:50 ----------

תשובות, מישהו?

• פותח/ת השרשור
אז אולי תתקן אותי?
אני אשלח לך בפרטי ותתקן מה שנראה לך לא טוב ותגיד לי איזה תרגילים להחליף או להוריד.

---------- התגובה התווספה ב 22:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:24 ----------

-אוקיי, אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות, כי עדיין אין לי 150 הודעות ששלחתי אי פעם בפורומים.-
בכל מקרה, אשמח אם תענה לי על השאלות שלי מלמעלה (על האימון חזה, אימון כתפיים ואימון גב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית