הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS הכי אחי

• פותח/ת השרשור Alon123
  • פורסם בתאריך
מה זה לא יודע אחי מה זה פה שכונה רק כשתגיע למשקלים של פי 1.5 ממשקל גוף תחשוב להשתמש

תעשה לי טובה, אל תבלבל במוח ואל תזרוק "עובדות" לאוויר אם אין לך ניסיון אישי באימוני כוח ואתה כל יום מעלה וידאו לביקורת של הטכניקה.

פוניה אתה ממש מגזים!

אתה סתם חושב יותר מידי וכל דבר הופך לך לפסיכולוגית. עדיף במקום לחשוב על אם לשים סוגרים, איזה פלטות לשים והאם לשים חגורה-עדיף תתרכז בטכניקה ב100%.

הסקוואט ממש נורא! התנועה מקוטעת והכל די עקום. תמוד יותר צר, תחזיק חזק ותשאר יותר מאונך ככה הכל יסתדר לך.
בדדליפט גם אתה אמור להיות יותר מקביל לרצפה ועם תחת יותר גבוה וגם הגב שלך חזר להתעגל.

פוניה אתה ממש מגזים!

אתה סתם חושב יותר מידי וכל דבר הופך לך לפסיכולוגית. עדיף במקום לחשוב על אם לשים סוגרים, איזה פלטות לשים והאם לשים חגורה-עדיף תתרכז בטכניקה ב100%.

הסקוואט ממש נורא! התנועה מקוטעת והכל די עקום. תמוד יותר צר, תחזיק חזק ותשאר יותר מאונך ככה הכל יסתדר לך.
בדדליפט גם אתה אמור להיות יותר מקביל לרצפה ועם תחת יותר גבוה וגם הגב שלך חזר להתעגל.

לגבי הסוגרים והפלטות זה באמת סתם שטויות. חגורה אני יראה כבר אם אני ממשיך איתה.
הסקוואט כבר ממש מתסכל כי כל מה שאני עושה זה לא טוב וזה ככה כבר המון זמן ועוד ריסט אחד ואני כבר משתגע, בדדליפט הגב מתעגל בקטנה אני יסדר את זה מחר

תעשה לי טובה, אל תבלבל במוח ואל תזרוק "עובדות" לאוויר אם אין לך ניסיון אישי באימוני כוח ואתה כל יום מעלה וידאו לביקורת של הטכניקה.

אתה רוצה להגיד לי שמתאמן מתחיל צריך להשתמש בחגורה? בשביל מה זה טוב?

מחזק.. תשתמש בחגורה רק כשאתה מרגיש שאתה צריך חגורה, בלי קשר למשקל
ולא בשביל לשפר את הטכניקה ב80 סקוואט..

אימון מפגר
A
סקוואט
80 קילו 5,1. ריסט ל65 קילו 5.
בנצ' פרס
47.5 קילו 3,3,5 אני לא מאמין ששוב פעם נתקעתי -.-
דדליפט
100 קילו 1X5 הלך קל אבל הגב התעגל בחזרות האחרונות
בקיצור ההתקדמות שלי מקרטעת בזמן האחרון ואני בקושי מצליח להעלות משקלים חוץ מבמשיכות

אוקי, אז מניסיוני הדל באימוני כוח אספר לכם משהו.
כשהתחלתי SS והסקוואט היה 90 הייתי עובד עם חגורה.
שהגעתי ל-120 כאבו לי הצלעות ולא יכולתי לשים אותה ובדיוק בא הריסט, אז עבדתי עם 110 קילו בלי חגורה והיה לי קשה כי התרגלתי, אין ספק.
כשהמשכתי להתקדם עם חגורה והגעתי לאיפה שאני היום(152 ל-5) ניסיתי באימון האחרון 2-3 חזרות עם 130 קילו ללא חגורה והיה לי דיי קל למען האמת.
מסקנה?
אם תעבוד עם חגורה, המשקלים שלך בלעדיה לא יעמדו במקום.

אני אתרום את החמישה סנט שלי לדיון: אין ספק שחגורה תורמת ליציבות הTorso וכתוצאה מכך לאפשרות לשפוף יותר משקל - מה שרק יכול לעזור לעבודה בלי חגורה. לעבודה בלי חגורה יש את היתרונות שלה אבל במשקל העבודה עדיף להרים יותר משקל עם חגורה מאשר להגיע לכשל בלי חגורה.

אני אישית מבצע את רוב החימום שלי בלי חגורה ורק כשהמשקל מתחיל להיות כבד אני חוגר. הייתי שמח להשתמש בחגורה רק בשביל משקל העבודה אבל החגורה קצת משנה את הGroove אז אני מעדיף לעשות סט או שניים כשהיא עלי.

לגבי מתאמנים מתחילים - אני נוטה יותר לכיוון עבודה בלי חגורה כי המשקלים עדיין לא כבדים מספיק והמשקל יכול להתרומם יחסית בקלות בלי חגורה - כלומר ייצוב הTorso הוא לא מה שמגביל את המשקל על המוט.

אבל אם אתה רוצה להעביר את הכוח הנרכש למקומות אחרים (כמו ספורט אחר) אז הרי עדיף להרים בלי חגורה, או שעדיף להשתמש ביתרון של החגורה ולהעלות בזכותה משקלים מהר יותר ובכך גם להתחזק בלי?

אבל אם אתה רוצה להעביר את הכוח הנרכש למקומות אחרים (כמו ספורט אחר) אז הרי עדיף להרים בלי חגורה, או שעדיף להשתמש ביתרון של החגורה ולהעלות בזכותה משקלים מהר יותר ובכך גם להתחזק בלי?

זה כבר תלוי בספורט ובנסיון של המאמן, אני עדיין נוטה לשימוש בחגורה במשקלים כבדים אבל אין כאן שחור או לבן.

לגבי החגורה- אני ישתמש כשאני ירגיש צורך, במילא אני עכשיו בריסט ככה שהיא לא נחוצה לי.
בעקבות הרואקוטן שלא מאפשר לי להתאושש ביצעתי התאמות בתוכנית לסקוואט קל באמצ שבוע יחד עם הדדליפט.
יום שבת
סקוואט 3X5
פרס/בנצ' 3X5
פאוורקלין 5X3
יום שני
סקוואט קל 80% 2X5
פרס/בנצ' 3X5
דדליפט 1X5
יום רביעי
סקוואט 3X5
פרס/בנצ' 3X5
מתח בראק 3XMAX
מה שאומר שמחר יש לי סקוואט קל 55 (80 אחוז מ70), פרס 37.5 ודדליפט 105 (PR)

---------- התגובה התווספה 21-11-2011 ב 21:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה 20-11-2011 ב 23:18 ----------

סקוואט קל (80%)
55 קילו 2X5 כשמו כן הוא קל חח הרגיש לי כמו חימום
פרס
37.5 קילו 3X5 עף באוויר היה גם די קל
דדליפט
105 קילו 1X5 PR!!!!!
הרגשתי כאילו אני יולד ויש מצב שהגב התעגל, לא צילמתי כי השמן שאני מתאמן איתו הלך מוקדם ולא היה לי איפה לשים את הפלאפון
יד קידמית (:120ag:)
קרלז 25 פאונד כל יד

---------- התגובה התווספה ב 21:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:03 ----------

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
היום אין אימון כי אני מצונן, נקווה שיעבור לי עד מחר

בקיצור חרא אימון
סקוואט 70 קילו 2X5 בחרא טכניקה, סט שלישי אני בא עושה חזרה ואז הבנתי שמה שאני עושה זה רק להזיק לעצמי ככה אז הפסקתי
בנצ' 47.5 קילו 4,5,5 לפחות התקדמתי מאימון קודם
פאוורקלין 52.5 קילו 5X3 PR היה קשה
בקיצור אחרי חודשיים וחצי די גרועים בSS אני עובר לחיטוב כי גם ככה הרואקוטן מחסל לי את ההתאוששות וגם כי אני כבר ממש שמן, אפשר לסגור את הלוג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית