מה זה לא יודע אחי מה זה פה שכונה רק כשתגיע למשקלים של פי 1.5 ממשקל גוף תחשוב להשתמש
תעשה לי טובה, אל תבלבל במוח ואל תזרוק "עובדות" לאוויר אם אין לך ניסיון אישי באימוני כוח ואתה כל יום מעלה וידאו לביקורת של הטכניקה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה לא יודע אחי מה זה פה שכונה רק כשתגיע למשקלים של פי 1.5 ממשקל גוף תחשוב להשתמש
פוניה אתה ממש מגזים!
אתה סתם חושב יותר מידי וכל דבר הופך לך לפסיכולוגית. עדיף במקום לחשוב על אם לשים סוגרים, איזה פלטות לשים והאם לשים חגורה-עדיף תתרכז בטכניקה ב100%.
הסקוואט ממש נורא! התנועה מקוטעת והכל די עקום. תמוד יותר צר, תחזיק חזק ותשאר יותר מאונך ככה הכל יסתדר לך.
בדדליפט גם אתה אמור להיות יותר מקביל לרצפה ועם תחת יותר גבוה וגם הגב שלך חזר להתעגל.
תעשה לי טובה, אל תבלבל במוח ואל תזרוק "עובדות" לאוויר אם אין לך ניסיון אישי באימוני כוח ואתה כל יום מעלה וידאו לביקורת של הטכניקה.
אתה רוצה להגיד לי שמתאמן מתחיל צריך להשתמש בחגורה? בשביל מה זה טוב?
אתה זה שטוען שזה לא טוב, בוא תסביר לי אתה למה.
אבל אם אתה רוצה להעביר את הכוח הנרכש למקומות אחרים (כמו ספורט אחר) אז הרי עדיף להרים בלי חגורה, או שעדיף להשתמש ביתרון של החגורה ולהעלות בזכותה משקלים מהר יותר ובכך גם להתחזק בלי?