הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגיינר לא עוזר יותר

עומר עזרא

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם ,
אז ככה קניתי בתחילת חודש שעבר את הגיינר kg5.5 Super mass gainer
אני בחור רזה 1.74 שוקל 53 עכשיו , בקיצור קניתי את הגיינר כי אכלתי טוב ולא עליתי במשקל,אחרי שקניתי אותו עליתי במהירות יחסית של פחות משבועיים 3 קילו שבשבילי זה הרבה מאוד (עכשיו אני שוקל 53) בקיצור בשבוע השלישי הגיינר לא עזר לי בכלל
למרות שאכלתי טוב , התאמנתי וישנתי בדיוק כמו בשבועיים האחרים .
החלטתי שלמרות שהוא לא עזר לי לקנות עוד פעם את אותו המוצר ועדיין הוא לא עוזר לי , אני לא עולה במשקל ולפעמים מרגיש שאני אפילו יורד , בנוסף אני לא מצליח לאכול כמו שאכלתי בשבועיים הראשונים , זאת אומרת , שהייתי אוכל תפריט של 2500-2800 ביום בלי הגיינר עם כמות של חלבונים ופחמימות בלי התוספת של הגיינר , שלקחתי אותו הצלחתי באמת לראות עלייה מהירה אבל כמו שאמרתי זה הפסיק בשבוע השלישי של השימוש בגיינר .
פתאום קשה לי לאכול כמו שאכלתי ,אם למשל הייתי קם ב10 ומצליח לאכול 4 פרוסות של לחם , ואחריהם ב12 שותה גיינר , היום אני לא מצליח לאכול ב10 2 פרוסות ושאני שותה את הגיינר ב12 אני מרגיש שאני עומד להקיא את הנשמה , פתאום האוכל נהיה כבד יותר לאכילה אין דרך להסביר את זה , זה ממש מוריד לי מהחשק להשתמש בגיינר ברמה שאני חושב לעשות הפסקה למרות שזה חשוב לי כי אני דורך במקום ככה או ככה ..

מישהו קרה לו דבר דומה ?יודע מה כדי לעשות ?..

• פותח/ת השרשור
בדקת כמה סיבים אתה אוכל?
אתה בטוח שאכלת 2800 קלוריות ליום? נשמע הזוי קצת שהפסקת לעלות עם תפריט כזה.

כן בדקתי וכמו שאמרתי זה בין ל2500 ל2800 , ככה או ככה הייתי צריך להרגיש עלייה ואני לא מרגיש ולא רואה עלייה במשקל

כן זה קרה
כמה זמן יקח לך להבין שאתה כנראה לא אוכל מספיק..או שאתה אוכל כמו שצריך יום יומיים ואז בגלל שאתה מפוצץ אתה לא אוכל ביום השלישי וכך הלאה.וזה מה שגורם לך להיתקע במשקל
מה התוכנית אימונים שלך?

אני חייב להגיד שבתור שמן לשעבר אני לא מצליח להבין אנשים שמתקשים לאכול... אבל זה לא קשור.
לעניין, תנסה להכניס דברים עתירי קלוריות שלא ממלאים.. שזה די הדברים הכי טעימים כמו: סופגניות, חמאת בוטנים, אגוזים למיניהם, בשר עם הרבה שומן כמו כבש למשל והרשימה עוד ארוכה.. כמו שאתה מתאר אתה לא בנאדם שמפחד משומן אז תתחררעע אחי, זה רק נדמה לך שאתה אוכל הרבה כי אתה אוכל יותר ממה שאתה רגיל,

---------- התגובה התווספה ב 18:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:57 ----------

חחחחחח תסתכל בתמונה שבחתימה של SWEET BAMBA ותפנים. :D

שב עם עצמך וץראה איך אתה יכול כן להמשיך לאכול במאזן חיובי משמעותי. זה עניין מנטלי.

תוסיף תאנים יבשים או טרי 5 ביום ומיץ ענביים ובננות ואחרי כל מה שאתה אוכל תאכל חצי גמבה או חתיכה של אננס אני מ60 קילו עלי ל94 ככה *

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית